LAUNCHER: znam, pouzivam na specificke ucely, ale nebavi me to
Ja mam po mane dojem, ze mam hlad. Zkousel jsem to v jakychkoliv koncentracich, a zas pak smes s necim, typu ovoce, orechy, tam uz se mi zas az tak nevyplati to dotovat manou, na to je lepsi treba jogurt a olej - imho.
Spolubydla, co nerada vari, na tom zila skoro rok, a rikala, ze ji to zbavilo junk-foodiu. Jenze ten ja normalne nejim.
Mam neustale navareno, a delam to jak na te prednace, co jsem sem daval (domaci hospodareni ... bla bla)...
Mam v lednici a po okoli kimchi, zeli, nakvasene obili, do zasoby nakvasenou pastu z lustenin a rejze, z ktere okamzite udelam placku ala tacos, za 20 min muzu mit tak 20 druhu polivek od misa po borsc, chleba si upeciu v podstate z cehokoliv, v mrazaku predvarene lusteniny (nektere ichucene). Za leto asi 40 sklenic zavarenych hub, asi 20 sklenic orech, cca 20 sklenic medu,... v mrazaku divocak, srnci, zbytky bazanta
Nekolik sacku bylin, ovoce.
Chtel bych si kopit 50kg kukurice, cast semlet na mouku, cast nechat jako long-term ulozenku.
Takze manu jako jo, ale jako shelf-life shelter food mi mana pripadne tricky, pac bych rek, ze v origo baleni se to za 2roky kazi. Takze radej zakladnejsi suroviny.
Navic jsem paranoidni, co se vody tyce, takze u skladovanych veci, co vim, ze nechci prenaset, davam prednost necemu s vodou. Jist zas az tak nemusis, ale pit jo. A samotna voda se vcelku blbe skladuje.