Dneska, konec cesty s patricnou znackou, po kolena s nich, v tom zabodnuta filcka.
Ja: adlo, naval klice, tohle bude prdel
—- adla mi po minute dohadovani navali klice od sveho auta a sedne na spolujezdce
—- samo jsme tak na 3 konce zapadli, a ja si hraju, jakoze dopredu za jedna, naser si, dozadu, znova do zadu ale se zhoupnutim, dopredu za jedna, dozadu... dopredu na dva a jina se spojkou
—- proste carmageddon v 40cm snehu
—- 2 minuty (normalne za tu dobu prumerny player ani nevychyta zakladni pohyby, ne tak comba a fatality) adela poskakuje na spolujezdcu a strasne rve
— radim a s klidem odpovidam, zda nekam specha, nebo je ji snad lito podrazek gum v pul metru snehu, furt rve a poskakuje
—- nakonec jsem to dal na artistic combo, jeste s dalsi otockou pres pedal, ne rucku a jeste jsem se u toho chlamal, Saladin style
U fabky me sere asi tak vsechno, ale co me sere dost je, ze neslysim otacky pres zvuk klimatizace. Normalne, kdyz mas cas koukat na budiky, nasrat, ale ja jezdim (jako i jine) na zvuk motoru.
No bozi!!!!
Kdyz bych vedel, ze Adla pribalila moje snehove retezy, vletel bych s tim do pole, ale rekla mi to az doma, koza.
Nemam ridicak!!!! Ale ridil jsem 20t kamion s navesem (celkova vaha, prelozeny o 6t), kdyz ridic na piku odpad, pote, co jsem byl nabran jako stopar (s 500g hasise v baglu na dalnici s mrtvym ridicem a prelozenym nakladakem u Lionu zustat NECHCES!!!), ridil jsem mercedes 209c, zapadly na 3 kola uprostred pisecneho lesika, kola podlozena bundou igelitem a kartonem.
Tyvole Fabia? V Ostrave? Ve snehu? ZUUUUUZO!!!!