• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hloupe na Twitteru je to, ze kdyz uz nekdo neco fakt chce rict, zacina vetou: “tohle neni trolling”... takze za me: zas par tydnu az mesicu bez twitteru; stejne na nej sere pes, jako na vase nazory na anal, ci spravne ucesy.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Takovy ten moment, kdy si uvedomis, ze na nazoru zadneho jineho cloveka nezalezi. (A to i kdyz bys si to pral).
    #darwin
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Furt Spanelska Chripka: prumer umrtnosti na Zemi byl 3-5%, ale byly zeme a ostrovy s 36% mortalitou.
    A v ten moment si uvedomis, ze je o 100 let vic a jsi na ostrove....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zeptal jsem se Adlych pribuznych, vsechno zeny:

Udelam tu anketu, v niz srovnam c19 s hiv. Pripustite to? Dovolily byste sex ás nahodnym pritelem “jen tak”?

Neda se tu udelat hlasovani, kazdopadne mne to zajima z pohledu zeny. Pokud bych mel soudit podle seme: sam jsem to 4x nedovolil “jen tak”, 1x chtel “jen tak” a nodostal. A treba 10x to nikoho ze zucastnenych nezajimalo... “po nas potopa”; tak chci vete, mezi holkama, co uz dokazi mluvit, jak maji rozum.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

Hiv : vim o co jde (nezobrazuje se, jak kdo)

4 hlasy od 4 respondentů

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Dostal jsem za tenhle prispevek 3 dny zakaz nekam psat. Hezke je, ze @⁨Adelka⁩ to pochopila uz pred 14 dny, a radej nesla na kosmetiky a strihani vlasu. Vlastne proto “ze jsem si to nepral”... obcas clovek chce byt za idiota. Furt je to o tom, ze ja si pamatuju, jake to bylo, kdyz prislo HIV, a v te dobe existovalo jedine pravidlo: “bud si verime do plnejch, nebo sorry kamo, ale do toho ja fakt nejdu. Nechapu, ze lidi furt nechapou, ze tohle je HIV, at se to jmenuje jakkoliv.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Tak jsem do viry dostal ro na tri dny za:

Jak si nerozumi muzi se zenami:
      - kamoska dava video, jak indove lakuji slonum drapky, a ze by taky chtela
      - ja: prosim vzkaz samcu k samicim: na nalakovane drapky, nakaderene vlasy a posledni modu sere kurva pes
      - kamoska: jenze mi se chcem libit samy sobe
      - ja: jenze ja mam problem: mas sice nakaderene vlasy a dobre drapky, ktery jsou mi uplne u prdele, ale jsi nakazena
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Jdu si cist dedektivku. Porad zavreny v protiponorkovem bunkru.

Btw: nabizim bunkr za 400\noc. (Plus pripadne vydaje). Jako reseni jakychkoliv problemu. Sice je tim asi nevyresite, ale odpocinete si. Za me chata v centru Ostravy funguje.

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Pro decka

Terapie sociálních sítí #3 | KOVY
      http://www.youtube.com/watch?v=2IV10qhRuj8
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Ha! Prave jsem zjistil, ze jsem na Burkhara nemel oboustrany ignore. Melo to zajimave konotace. Zacal chodit i do 1/2 a celo-odbornych auditu a rozdavat minuska bez udani duvodu, resp napsal neco ve smyslu “si pica” a dal vsemu co nasel minuska(nastesti neumi pouzivat “zobraz vsechny prispevky tohoto id”)... to je vul.

Tak tohle je muj uplne kompletni ban na nyxu. Prvni. Ever. Doufam, ze posledni...

Priklad a niz. Kdyztak tam dejte nekdo pls +1 at je to aspon na nule, ony ty prispevky maji mit smysl “odborna”

[ OVERDRIVE @ viry | epidemie | pandemie (SARS-CoV-2/COVID-19) ]
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Co myslite, vyjde najevo, ze Sputnik V zabira i proti ptaci chripce? 1:4 ze jo (kurz na sazky)
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Hahaha... muhehe! Rusaci zverenili (no, treba jim i verim), ze H5N1 maji prvni prenos ze zvirete na cloveka (ptaci chripka).
      Muhehe! Uz nekdo zacal dela sekvenovani vyteru z psu a kocek, ktere vlastni 58% ceskych domacnosti? To by byla prdel, kdyz by se ukazalo, ze existuje korelace pritomnosti mazlicku v bytech s nejhorsi v covidu na svete. A tak jsme se smali, ze azijati doma ziji se slepicemi a prasaty, ze? Treba taky chovame morove krysy, jen na to kazdy co... nema cas.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Taky si okamzite vzpomenete na Vec, potazmo vetrelce?

Vědci náhodou našli pod ledem v Antarktidě zvláštní živočichy na místě, kde žádný život nečekali. O objevu houbovitých organismů pod skoro kilometrovou vrstvou ledu, který mění představy o životě v extrémních podmínkách, informovali ve studii zveřejněné vědeckým časopisem Frontiers Marine Science...

....
      „Tento objev přináší víc otázek než odpovědí. Nevíme, o jaký druh živočicha přesně jde, ani jak se vyrovnává s extrémními podmínkami, ve kterých žije,“

Stejne jsou to Zelvusky
      https://irozhl.as/cPb

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      SPECZ: nejcastejsi cas sebevrazd, v prumeru.

Ja se odstehoval do “protiponorkoveho bunkru”, tedy k adele do bytu, kde 8x za noc nervou debilni cokli, kde se zenska netoci jak Havel v hrobe a kde se da proste spat.

Spal jsem celou noc, dnes snad dam dalsi.

Ja jsem extreme citlivy na zvu, staci mi skripani zubama. Tady je tma a ticho. Kdyztak byt pujcim ke stejnemu ucelu. Je to uzitecne.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      ...
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      4:44
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam