_OZZY_: ja ted sleduju zajimavy fenomen: docela dost lidi, co neco dela, o neco se snazi, tak prespalo spat. A nemaj to po covidu.
Jeste 2 mesice z5 jsem byval ve 4 rano na twitteru sam. (Samozrejme ani tam to neni, ale pouzivam to i jako filtr a sondy)... kazdopadne zacina byt normalni, ze proste nemuzem spat.
Skoro bych rekl, ze je to podvedomy stres. Snazim se ted byt vtipnej uz jen proto, aby se lidi, co dlouho nespali, aspon smali. Obcas dokonce vypoustim vecne sdeleni a je to vtip jen pro vtip.
Ja sam se zlomil nekdy o vanocich a po velmi dlouhe dobe se mi zdalo, kdyz uz jsem usnul, ze vlastnim lahvicku morfia, ktera je jen moje, a muzu si s ni delat co chci.
Vcera jsem videl fotky davu, ktery protestuje pred jednou z nemocnic, kde maji stav ohrozeni, ze je to jako lez.
Blby je, ze ten podvedomy strach zasahuje i ty lidi, co vedi jak to je, i ty, co nevedome odmitaji realitu.
Pozvolna se mi vytvari imunita a zacinam spat vic, ne vsak kvalitnej, rano se pristihnu pritom, ze jsem usnul s nejakym napadem, a pote, co se mi o nem zdalo, rano je vyreseny do dusledku. Tohle nemuze dopadnout dobre.
Predstavuju si tu priseru z Draciho Doupete, co se jmenujePlyziva Hruza, kterak ted pozira energii davu nad krajem a tloustne a tloustne.
Nejsem dobry hrac sachu, premyslim tak na 3 tahy dopredu, takze si neumim predstavit, kam tohle povede, intuice mi rika, ze tenhle protihrac je temer neporazitelny, at hrajes za cerne, nebo za bile.