• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Au :-(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Nerozumim..?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: jeden z axiomu zivota: kazdej kamos si vymejsli ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: zadna odpoved neobsahuje “existuje cely evolucni strom ukazujici prirodni vyber i s casovou osou”, ale furt moc nevidim/nemam naladu cist a psat
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol, dnes jsem si hral na Davida Bowieho a mel jsem kazdou zornici jinou, jeste ted moc nevidim, ale uz je to lepsi. Definitivne jsem zjistil, ze jsem starej a mam na sklivci zakal. 3 mesice kapky a pak kdyztak mala operace. Aneb: nikdy nekoukejte poslednim zdravym okem do cocky laseru. Akorat z te roztazene zornice desive boli hlave dik “prilis moc svetla”

SPECZ
    SPECZ --- ---

Město Starbase, Texas – Kechlibar.net
    https://kechlibar.net/2021/03/03/mesto-starbase-texas/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: Pls tento konretni autor - treba podle fotky - jak je na tom s BMI on sam (ona sama)? :-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    "Stavěl jsem garáž na podzim primarovi ústecký polikliniky a smál se taky a huboval a pořád tam je"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    to přece ani nejde si tohle myslet:
    "Já si myslím že dítě mělo i jiný problém nebo do něj nacpali takovou dávku toho viru aby mohli strašit všechny věkové kategorie a zvěrstva se tu ději už dávno strašit děti je teď priorita ať nelezou na hřiště a kupujou se hry domu ať tloustnou a dají se lépe ovládat pak"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    "No mě je to stejne sumak
    x
    czz, dva měsíce tady plácáš něco o tom, že covid skoro neexistuje a teď jako řeneš, že tě to nezajímá? cyvle to je výhra"
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

COVID19 je dle vaseho nazoru umele vyslechteny nebo ciste prirodniho puvodu?

7 hlasy od 7 respondentů

MINERWA
      MINERWA --- ---
      SPECZ: "Nevím propustili ji jde někam do soukromý oční kkiniky asi je sestřiček více ne je potřeba a je hezky že o tom nahraný vypravy známým jaký je to podvod ale to zjistíš venku ne u obrazovky
      Tomas sent Today at 11:59
      Nasrany = nahraný "
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      LIBRIUM: vždyť jsem už psala, že dostala padáka, protožesi řekla o odměny
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      MINERWA: Chapu a souhlasim.
      SPECZ
      SPECZ --- ---
      MINERWA: A nebo zjistíme že je to celé trochu jinak. Tak jak to podáváš to zní ... krapet zvláštně.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      já nechcinikoho udávat, na to psychicky nemám
      LIBRIUM
      LIBRIUM --- ---
      MINERWA: zdravotna sestra ktora neveri na kovid moze byt v sucasnosti v zavislosti od toho, kde sluzi, dost riziko, hele.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      SPECZ: jakože si to ten můj kámš vymejšlí? ne to je jeho novej objev
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam