• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    vyhrožovat fyzickým násilím přes internet, to je pro mě taky novinka
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: dej tomu čas, ať si udělá názor každej sám, ne?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A ja si furt rikal, proc nepochopila, ze jestli bude mlet hovna dostane spickou kanady. A ona je hacker!

Specu: pico, kdyby ses lip ucil, moh jsi bejt taky hacker, kuev5. :)

Minerwa: promazes se prosimte sama?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: máš mezery, říká se, že hackeři jsou na tom sociálně bídně a nerozpoznaj malé nuance v projevu a tím pádem si zaškatulkují řečníka špatně
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ne, v podstate to chapu tak, ze nevis vubec nic, a ze na facebooku by ti mozna bylo lip.

Nicmene jako heslo bych zkusil na Cyberspace : metylamfetamin
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: a chápeš, že toco píšu, tak píšu s nadsázkou, když to píšu tímhle stylem, mohlo by ti to dojít
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: nechci Ti dotoho kecat, ale zas kecas blbosti, jeden z nejslavnejsich hackeru Internetu je z Oxfordu. Mmchodem ten pan je jeden z lidi, co Internet vymyslel, nejaky
    Tim Berners-Lee: https://www.investopedia.com/financial-edge/0811/famous-white-hat-hackers.aspx

A asi Te to prekvapi, ale na Oxfordu je mozne studovat Biochemii a Molekularni Biologi

;)))

MINERWA
    MINERWA --- ---
    kdo mi tam heknuljedničku? já jsem chtěla dvojku minimálně
    MINERWA
    MINERWA --- ---

co s tebou udělá urážka? 1.nic 2.poseru se 3.budu plakat (vnitřně) 4.zasměju se 5.vrátim ji

MINERWA
    MINERWA --- ---
    id MINERWA
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    hele hekře, jaký mám heslo na cyberspace? se tam nemůžu dostat
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Tak AzN používá modifikovaný adenovirus jako nosič, což je docela vtipný řešení:

https://www.nytimes.com/interactive/2020/health/oxford-astrazeneca-covid-19-vaccine.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: A ano vim, ze ani vsechny “zapadni” vakciny nejsou mRNA, ale pokud vim, zadna neni postavena na principu “deaktivovaneho viru”; coz je mmchodem talsi termin, ktery se vyplati nacist. A dokonce ani mnoho dnes jiz existujicich vakcin (skoro bych rek vetsina) na nich neni zalozena.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: obavam se, ze Ti musim opet oponovat. Ve vic jak polovine vakcin (tedy krom Sputniku a Sinofarmu), neni nic, co by pripominalo same c19 a princip ucinku je ponekud uplne jinde... klicovy termin mRNA

Zjednodusene: zas kecas blbosti
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem clanek na tema “kdy vlastne zkoncila Spanelska Chripka.... zjednodusene: nikdy

Why the 1918 Flu Pandemic Never Really Ended - HISTORY
    https://www.history.com/news/1918-flu-pandemic-never-ended
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ad vakcína, daj ti takovou nálož, která se nemůže rozmnožovat
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    to s tim, žetě vir nechce zabít, to říkal Flégr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam