• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: WYTLEM!!!!! Adela se tady u toho vysypala smichy a posila Ti pusu.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MINERWA: Drobne nuance v Tvem projevu naznacuji ze meles uplny picoviny. A uz je to docela otravny.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    takhle malýho pinďíka, já už tomu začínám rozumět, o co tady jde :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Nastavim i druhou tvar! Specialni edice pro Tebe, a zlata klicenka.

MINERWA
    MINERWA --- ---
    pomoc!!
    tohle mi lidi píšou
    teda jeden člověk, IQ 0!
    "Njn selský rozum zavírat krámy a hnát lidi do jednoho Kauflandu a podobné píčoviny naznačují že nic takového se neděje a je to tady jenom nějaký divadlo A to mi nikdo nevymluví ne poslouchám televizi ne pro laser facebooky dělám si obraz podle toho co se děje to je celý"
    a pak na mě křičí overdrive, že jsem blbá, když se to asi furt snažim dementům vysvětlit, nebo proč jsem blbá? že každýmu říkám, že má poslouchat odborníky místo gynekologů a zubařů?!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    vyhrožovat fyzickým násilím přes internet, to je pro mě taky novinka
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: dej tomu čas, ať si udělá názor každej sám, ne?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A ja si furt rikal, proc nepochopila, ze jestli bude mlet hovna dostane spickou kanady. A ona je hacker!

Specu: pico, kdyby ses lip ucil, moh jsi bejt taky hacker, kuev5. :)

Minerwa: promazes se prosimte sama?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: máš mezery, říká se, že hackeři jsou na tom sociálně bídně a nerozpoznaj malé nuance v projevu a tím pádem si zaškatulkují řečníka špatně
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: ne, v podstate to chapu tak, ze nevis vubec nic, a ze na facebooku by ti mozna bylo lip.

Nicmene jako heslo bych zkusil na Cyberspace : metylamfetamin
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: a chápeš, že toco píšu, tak píšu s nadsázkou, když to píšu tímhle stylem, mohlo by ti to dojít
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: nechci Ti dotoho kecat, ale zas kecas blbosti, jeden z nejslavnejsich hackeru Internetu je z Oxfordu. Mmchodem ten pan je jeden z lidi, co Internet vymyslel, nejaky
    Tim Berners-Lee: https://www.investopedia.com/financial-edge/0811/famous-white-hat-hackers.aspx

A asi Te to prekvapi, ale na Oxfordu je mozne studovat Biochemii a Molekularni Biologi

;)))

MINERWA
    MINERWA --- ---
    kdo mi tam heknuljedničku? já jsem chtěla dvojku minimálně
    MINERWA
    MINERWA --- ---

co s tebou udělá urážka? 1.nic 2.poseru se 3.budu plakat (vnitřně) 4.zasměju se 5.vrátim ji

MINERWA
    MINERWA --- ---
    id MINERWA
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    hele hekře, jaký mám heslo na cyberspace? se tam nemůžu dostat
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Tak AzN používá modifikovaný adenovirus jako nosič, což je docela vtipný řešení:

https://www.nytimes.com/interactive/2020/health/oxford-astrazeneca-covid-19-vaccine.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam