• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LIBRIUM: 1) Ne, libovolnou povedenejsi vnejsi balistiku, vcetne te moji, nepropichnes, neproriznes. Všechno je to stab-proof.

2) Pokud ma nekdo na sobe vnejsi balistiku, nebudes mu rezat do vesty. Pokud nema vyslovene vybavu na hooligans, je tam nechraneny krk, ruce, nohy, slabiny, you name it.

3) American tanto neni podle zebricku prodavanosti nozu zrovna popularni. Teenager si koupi prvni protoze to vypada cool, zjisti ze s tim nenakraji chleba protoze to nema normalni brisko, dal uz kupuje normalni noze.

Are BulletSafe Bulletproof Vests Also Stab-Proof?
    http://www.youtube.com/watch?v=o-cyNE6ZFgc
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: Dam si!

A ano.

(Mmchodem, dost by me ted pobavilo, kdyz bych musel nekam, kde je detektor. Bunda mi stezkla asi o kilo a pul (coz driv byla jen palna, dneska, jak to ma pod kilo...)) to by bylo dobry zelezarstvi: jeden nuz v rukavu, dalsi v kapse, dalsi na opasku. Takticke pero na rukave, v levem rukave chemickej knock out, na klicich boxer a par mensich cepeli ruzne prilepenych, treba na pasku. + celovka a takticka baterka.

Myslim, ze by to nekoho mohlo dost pobavit. Vcelku je to o tom, ze jsem utilitarista a treba takticke pero je proste propiska, kterou lip jde resit neco (treba vyndavani sutru z podrazky), nebo cepelky v penezence - idealni na sundavani klistat psum, baterka je jasna: imho nej civilni nastroj, ktery je zaroven zbran, nuz na pasku ma vyvrtku, tim v kapse se dobre resi drevo na ohen.

Jedine, co opravdu je mysleno jako zbdane, tak jsou pouzdra v rukavech, kdy v levem je policejni tekuta strela a v pravem je dyka.

Vsecko ostatni jsou proste nastroje, ne zbrane.

LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: bud jako Zoja:

Datei:Valium 10mg roche.png – Wikipedia
    https://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Valium_10mg_roche.png

OVERDRIVE: Tantó cepele sa spopularizovali poslednych 25-30 rokov, lebo sa predpoklada ze sa s takym hrotom da lahsie prebodnut balisticka vesta, nie?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak jsem neodolal, a koupil jsem si nuz, zas jednou. Je to me prvni tanto, tak uvidime, minimalne s tim pujdou rezat jemnosti ala dlato.

SW7 S&W Tactical Tanto Fixed Blade Smith & Wesson (S&W) Nože Nůž
    http://www.noze-nuz.com/smithwesson/SW7.php
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tramtadadaaaaa! A mame tu morove krysy. Minimalne pro sebe navzajem. A tudiz navyseny mutacni pool aspon o 3 mega dalsich jedincu

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: A ja si furt rikal, jak tem Slovenskejm mafianum hackli tu Threemu ;)

Jeste, ze tam mam tak maximalne fotku druhe tvare pro Minerwu. Apple ma takovou vyhodu: kdyz reknes, ze iCloud nechces a nepotrebujes: nepodvadi, na rozdil od Mrkwosoftu a Google, a fakt nikam nic neposilaj. Ale verim, ze dat tam bude nepreberne. Nicmene tohle “vypinatko” je jeden z duvodu, proc mam jabko. U Androidich telefonu bych se zrejme musel srat s nejakym firewallem, tady jsem si udelal jen inspection na trafficu a portech a mam klid. Pravda, mohli by to tunelovat a obfuscovat, jak to dela Mrkwosoft u Widli, ale me se nezda.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Wow, to je hezke: jen bakterie, ktere vubec maji jadro (dna) jsou v lidskem tele 10x vic pritomne nez bunky lidskeho tela samotneho.

Dokonce se to pouziva jako forenzni dukaz: slozeni bakteriologicke infikace je pro kazdeho cloveka jedinecne, jako otisk prstu, a meni se napriklad v tehotenstvi, ale jinak temer vubec, i kdyz by se clovek koupal v alkoholu.

A treba jsou zname bakterie, ktere lakaji treba komary.

Tak tohle jsem treba nevedel...

To je hodne dobre video.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Zajimava uvaha: pokud by bylo vyhodne pro vas vypestovat c19 jako biologickou zbran (coz timhle zpusobem neni), bylo by asi logicke, ze by nekdo nejdriv mel uzitecnou vakcinu/lek, coz nikdo ocividne nema.

Taky tam mluvi o tom, ze viry s vysokou patogenicitou (a to je i ta Minewo-vymutovana Spanish Flu), tak proste zabiji hostitele prilis rychle, a tim se vlastne samy zastavi.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak nove video s prof. Hel-em (je tam i umelo vyrobene/prirozene... mluvi i o biologickych zbranich a o tom jak moc je to jednoduche, uz zminuje i prenos na zvirata, mluvi i o tom proc c19 neni novy a artificial virus)... pustit u vareni na bedny hifi-veze atd.

Rozhovor s profesorem Zdeňkem Helem o novém koronaviru
    http://www.youtube.com/watch?v=yiOASf-9kjU
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: to je dobry jaxsvin ! ;)))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dyztak takovy light uvod do : rekombinace

Two coronavirus variants have merged – here's what you need to know | New Scientist
    https://www.newscientist.com/...79-two-coronavirus-variants-have-merged-heres-what-you-need-to-know/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pamatujete si, jak jsem psal o tom, ze rekombinace je nebezpecnejsi nez mutace, pac je mnohonasobne rychlejsi. No tak.... (dohledam si link, myslim, ze to nebude jar+britska, nebo tak, ty uz jsou zname dyl, uplne by asi nepsal o necem, co neni trvanlive)

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Na podobnou situaci mam krasnou vzpominku.

Byvala klientka, soucasna kamaradka K:

X: Za tohle vas dam k soudu (nesmysl kde X rozhodne nebyl v pravu)
    K: To mi udelate radost. Uz jsem se dlouho nesoudila, vzdycky me to bavi a jeste jsem neprohrala. Druhou VS mam vystudovana prava, tesim se.

Pozdeji K: Prosim Vas, jeste nic neprislo, muzete to popohnat? Ja se tak tesila, ale zatim nic.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Rozumim, chapu, souhlasim.

Ale slibovat TO a pak ho nedodat, to je takovy:

Dog barking throught the gate PART II
    http://www.youtube.com/watch?v=x-oCHWsNZwI
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Dyk jo. Nejlepsi je, ze neni jiste za co. Puvodne to snad melo byt za to, ze jsem o nem zverejnil 2 informace, verejne dostupne na netu (LinkedIn) : tedy kde pracuje a kde bydli ;))

Vicemene jsem mu tim tehdy chtel ukazat... ehm, druhou tvar. ;))) akorat to me tehda nenapadlo.

Prave treba jedna z kamosek, co ji trosku mrdlo, a mam ji moc rad, zkoncila pak v blazinci, a 1x za 2 roky si to zopakuje, pac prestane brat leky. Tak na me podala TO, ze jsem ji s jejim bejvalym ukradl auto, ve Spanelsku, nebo mozna v USA.

Mam trosku obavu, ze tady to bude mit podobny prubeh.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Jakoze Ti vyhrozoval TO? LOL neni chlap, jestli s tim jen vyhrozuje, ale nepoda.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: V jeden cas, kdyz jsem byl nestastne zamilovany do sve ex- a pomerne pozde jsem si uvedomil, ze obtezuju, uz po rozchodu.
    Dodnes se za to stydim, a mmchodem proto je v zahlavi ten citat “je treba uriznout.. konci zde”
    Je to prave memento pro me, a taky poucka pro meditaci.

Pomaha to. Je dobre se zamyslet nad vecmi, u kterych clovek si neni jisty, tak nejak v case. Jine uhly, jine zkusenosti.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol, posledni dobou je zatroleno: dnes jsem neco psal n twitteru a koho nevidim! No nebyl to burkhar? Jasne, ze to byl burkhar. A pod prispevky se mi zacalo objevovat “uz jsi dostal trestni oznameni?” potazmo “vzpamatuj se, ty curaku”.

Proste stara dobra vecna debata ;)

Me by furt zajimalo, co ho to popadlo, treba s Minerwou se aspon clovek hezky pohada, predpokladam, ze se za 3 dny uklidnime a dobry, ale tohle je nejakej mechanismus, kteremu nerozumim. Respektive asi verim lidem, kteri mi do posty pisi, zda jsem jej treba neodmitnul po nejake sexualni strance, ze to vypada, jak zhrzena milenka. Tomu asi rozumet umim.

Je to zvlastni, vic jak 10 mozna i 15 let jsem ho nevidel, nevyvolal s nim zadnou diskuzi, dokud se sam neozval... to musi bejt dost hrozny, treba 10-15 let trpet vztekem/ublizenosti.

Fakt jsem to zkousel nejak resit, dokonce se mu to snazili vysvetlit i nasi spolecni znami a kamaradi, ze co jako blazni. A ono ne.
    Vedlo to k tomu, ze si vyslouzil nekolik real life banu (typu: sorry byl jsi zvany, ale vis co, radej nejezdi) + se mu lide smeji. A to zas povede k tomu, ze nekde vznika Glum.

Proto nemam ostrakizaci rad, a proto me zvzdy zajimal problem svobody, a momentu, kdy je lepsi psa utratit, nez jej nechat na zivu...

Furt je tu ten Mattuv problem: jak poznat, ze tohle uz je spatny?

Da se to resit triggerem: pokud nastane podminka, bude nasledovat reakce. Takhle to mam treba s nasilim: ty do me? Ok ja prvni ranu.
    Holt timto nastavuji trigger na: neustale obtezovani, pres 3 vyzvy. Ban.

Nikdy jsem si nemyslel, ze to bude treba a nepouzil jsem to ani na kamarady, co dik psychoze, mi psali totalni nesmysly nekam. Na takove lidi totiz ma smysl mluvit, mozna jim i muzes pomoct. Nicmene ukecavat utocnika rozhodnutehou pouze utocnit, je asi stejne prospesne, jako si hrat se psem, co ma vzteklinu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Přeji rychlé zotavení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam