SPECZ: Ja o tom vim, cekal jsem, jen az to najde nekdo jiny. Kazdy, kdo se nekdy zabyval kerkama (ja neee, ja neee ;) tak vi, ze pikove eso ma dva vyznamy, v CZ je to bud pikove eso, a tudiz zadne tajemstvi, jen je to doslova.
Nebo v USfokkenA to je prdel klecici buchty (srdicko spickou nahoru), kterou nabyra do dostupnych direk cernej curak ;)
No nic no.
Existuje jeste jedno pikove eso, a to se keruje na prsty, a zcela necekane je to hrac.
Moje psycholozka dela psycholozku v base, a vcera jse mi moc hezky pokecali. Pry statni sprava konecne zrusila to, ze lide s pokerovanymi prsty nemuzou delat bachare.s trochou znalosti veci bych poznamenal (jejim vnimanim a mojim poznanim):
- existuji lide, co basou prosli, a z nich jsou bachari
Ja dodavam:
- plbranit jim v tom, je jako chtit, aby hackeri nebyli zlodeji, co berou drogy
Ale nemusite me citovat, nebo muzete.
Dnes jsem ztravil dopoledne tim, jak se stat volitelnym kandidatem za Piraty. Sice nejsem pirat, zaroven neverim v archytect from botttom, ale jsem oportunista v tom smyslu, ze fakt nemam cas a chut resit blbosti typu ods qa cssd, a ten hruznej chaos, co si vyrobili, to radej chci neco delat.
Takze dejte mi tak tyden, a budu volitelny bachar a hacker, s dusi anarchysty i vojaka