Pravda me vlastne ze sportu bavi jen lyze (velmi spatny, pac jsem na to nikdy nemel prachy), plavani (lepsi, ale zadny zazrak), kone (spatny, pac se to ted nesmi) a potapeni bez pristroju. Na kole jezdim hodne moc, ale ne jako sport, ale jako nahradu ridicaku.
Pokud se jako sport pocita schopnost ujit neomezene dlouhe vzdalenosti tak, abych videl co nejvic volne zijicich zvirat a nepotkal zadne lidi, tak v tom sportu jsem fakt dobry. Dost me jeden cas bavilo zonglovani a jeden cas horolezectvi.
Ale ve vsem jsem hrozne drevo. Kdyz by panbuuuchtel, abych byl sportovec, nenarodil bych se do podoby 57kg pavouka ;)
Ted jsem se rozhod, ze se naucim bruslit, pac u me zkoncily inline jednoho ex spolubydla a mit kolecka mi pripadne dobry, uvidime.
Strasne moc moc moc bych chtel vlasni kayak, a mam sen jezdit zimni reky, jenze dik covidu se mi to zhatilo. Predstavuju si to tak, ze bych v zime sednul do lodi a jel rekou kam az to pujde a tam slozil hlavu a pak zas dalsi den dal. Cilem bylo dojet az do severniho more, ale nevim, zda se to podari a tak dlouhou vypravu fakt nechci dat v zime.
Chtel bych zkusit pristrojove potapeni, ale kdyz byly penize, mel jsem cca 16h denne prace, a pak zas nebyly penize.
Remesla jsou zabavnejsi nez sporty, imho. Bavi me v podstate vsecko, kde neco vyrabim.