• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Inkvizice
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A jeste jedna frakce, kterou fakt muzu... vojaci, hmyzaci, demoni a orkove dobry, ale nabozensti fanatici, at uz veri v cokoliv jsou proste uzasna predzvest zla. Teda ne, ze by bylo nekdy nejake dobro (napad, ze ve Warhammeru 40k neni zadny dobry buh, jen aspekt “dobra” v chaosu + imperator, ktery je tak nejbliz biblickemu Bohu, takze je to masove vrazdici silenec s omezenou, ale nelidsky rozsahlou moci, jehoz plany a jejich vysledky jsou opet nelidske a ktery nevaha obetovat 140 milionu obyvatel planety za 7 minut, to je jina).. kazdopadne dobri bohove jsou natolik slabi, ze je ostatni proste pozrali, pac lidstvo nikdy v historii neprojevilo tolik usili v dobru, jako v niceni, vrazdeni, znasilnovani a podvadeni...

40K - THE INQUISITION OF MANKIND [1] Part One | Warhammer 40,000 Lore/History
    https://youtu.be/-W2VGNAIs3A
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vsimnul jsem si vcera v tramvaji (mmchodem za vcerejsi cca 5h vylet po ostrave, tak mi zezloutly uplne nove 3M filtry na gasmasce)... no proste jsem si vsimnul, ze decka pod 25 let maji bezdratova sluchatka, spunty.

Musim rict, ze me draty desne serou, kdyz treba makas na zahrade, furt se to mota do nastroju, az na level nebezpecnosti zdravi.

Tak jsem chvili hledal, a za cca 1200,- jsem objevil Philipsy, ktere mi na predcitani knizek automatem, mluvene slovo a radio staci. Vzhledem k tomu, ze mam poctive patchovany iPhone SE z 2016, a baterka, hlavne v chladu stoji uz vcelku za pitchu, libi se mi funkce nabijecka na sluchatka ale i powerbanka.

Pry to ma z tech bluetooth sluchatek fak slusny zvuk, i kdyz v tichu je slyset obcas sum, coz mi teda nevadi, jsem jeste z generace LP a MC, plus fakt mizernych mp3, takze ...

Bezdrátová sluchátka Philips SHB2515 mají pouzdro, které poslouží i jako powerbanka – MobilMania.cz
    https://m.mobilmania.zive.cz/bezdratova-sluchatka-philips-shb2515-maji-pouzdro-ktere-poslouzi-i-jako-powerbanka/a-1347282
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Davam jen frakce, co mne zajimaji, ale jde z toho poskladat lore a kde se co prekryva a doplnuje

THE RISE & FALL OF THE MECHANICUM OF MARS | WARHAMMER 40,000 Lore [Mechanicus History]
    https://youtu.be/F0GObe51--c
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SH_PANDA: prave koukam na video sve afiliace, za me samozrejme chaos a Slaanesh

THE DOMINION OF CHAOS | WARHAMMER 40,000 Lore / History
    https://youtu.be/IfiJCya9iSc

toho lore jsou FAKT TUNY
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jako vtipne momenty typu: Primarcha Corvus Corax vstoupi do Eye of Terror a jeho posledni slova jsou: “Nevermore” ;))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SH_PANDA: hele nevim, prave, ze ja jsem to pojal tak, ze mi dosel brak, nejsem modelar, takze jsem si rek, ze sjedu lore, a jak jsem vcera psal na twitter: je to nasili, fetishe, kundy a curaky, velikansky mece a ZLO!
    To ZLO je na tom velmi pritazlive, pac v podstate zadna frakce neni normalni, pudto jsi fanatik, ktery veri ze cisar, ktery sto stoleti sedi na trunu a z toho poslednich 10 stoleti je defacto rokladajici se mrtvola, ktere denne musi byt objetovan zivot alespon 1000 psyonicky nadanych jedincu, aby vubec moh fungovat, tak proste veris, ze je buh, bez ktereho to nejde.
    Do toho mas naprosto masakrozni setting v tom, ze Chaos v podstate neni mozne porazit, pac je to jak zombie, cim vic tlacis, tim vic si vyrabis nepratel, a i z pratel se muze stat zruda.
    zas jsem psal jinde, ze svate zeny, v podstate nejbliz imperatorovym jeptisam, tak kdyz propadnou chaosu, uzivaji si natolik to, ze jim zacnou hnit vnitrnosti, ze to rady zpusobi komukoliv dalsimu.
    valka je vecna a vsudypritomna.
    co se lore tyce, tak jsem timeline vzdal nekde u 33Milenia po Cisari [rok nula, pricemz se pocita rok 40 000]. Spory jednotlivych frakci jsou sice relativne velke valky, ale krom nejakych vetsich udalosti, jako vznik novych bohu chaosu a oka zla, potazmo kompletniho vyhlazeni nekterych svetu, tak ani neni moc potreba to sledovat. neco jak francouzska revoluce: hrozne moc dat, mrdy castnicich se frakci, ale nakonec staci udelat rez a rict, tady a ted me zajima, kdo je nahore a koho jebou do huby. zrovna imperialni vojaci, kolem kterych se toci 30-40 000 po imperatorovi, tak jsou vcelku nuda, zajimave jsou xeno-rasy, ktere jsou hodne nelidske a maji zajimave rozpeti. dej si minimalne popis vsech frakci na youtube od stejneho cloveka, co delal to prvni video, co jsem linkoval. nejak ti t asi castecne odpovi.

me se ten svet libi, pac je to programove fakt NEJVIC. jakoze zlejsi, uchylnejsi a kycovitejsi uz peklo byt nemuze.
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: mám z toho husí kůži....četla jsem Vyhnání Gerty Schnirch od K. Tučkové, ale tohle bude silnější kafe, rozhodně dobré připomínat tyhle události
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SH_PANDA: tak mozna dostanu odpoved od tebe
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    OVERDRIVE: na tema warhammer 40k jsem pokladal v mistnim scifi auditku dotaz, jestli ma te, po x desitkach let rozvoje warhammer sveta investovat do toho, abych se do toho dostal. cetl jsem neco na wiki a libilo se mi to, ale jako stihnu to do konce zivota, kdyz jsem to poslednich 20 let nesledoval?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Masakr na Švédských šancích: „Horší než Lidice. Při psaní jsem zhubl 15 kilo,“ vzpomíná historik — HlídacíPes.org
    https://hlidacipes.org/masakr-na-svedskych-sancich-horsi-nez-lidice-pri-psani-jsem-zhubl-15-kilo-vzpomina-historik/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle uz je slozitejsi i kdyz je to zaklad lore, clovek proste uz musi mit uznanou estetiku a principy, jinak to nema smysl.

40K Lore For Newcomers - The Warhammer 40,000 Timeline: Prehistory - M41 - 40K Theories
    https://youtu.be/UszZz_XC1YE
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Odkladam, kdyz uz jedu tuhle ultrabrutalni (ve vsech ohledech) temnou ligu

The Top 5 Warhammer 40k Video Games & Media
    https://youtu.be/gARwMNxcbCc
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Jako kazdy z nas nejak. Spis je zvlastni, ze se o nem zacalo mluvit takhle po smrti Kellnera, byl bych opatrny s temahle miliardarema. Tot vse, nerikam, ze musi byt 100% zmrd, jen rikam, ze je tam rozhodne warning.

EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: tak to jsem nevěděla, takže je možný, že si tak kupuje odpustek :-(
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: To mas jak Bill Gates. Ten zmetek zdrzel vyvoj pocitacu a hlavne software minimalne o dekadu (10let), pac jak curak zaloval vsechny okolo sebe a nicil lidem firmy jak Bures zemedelce a stat, ale ted je z nej velkej filantrop, pac plati vyvoj vakcin kde ceho a antimalarika.
    To same by dnes dokazala kdejaka neuralka, jenze ten curak je aspon o tu dekadu zdrzel, nez mel na palac, ktery zabira 1/12 Seattle, a ani Putin neboruzni ti Erdogani na nej nedosahnou.

Ja nemam nic proti bohatstvi, ani nahodou, mit Rolexky a Apple Watch by mel byt imhostandard, stejne jako Gloc, Superb a 10 deti. To jsou jen drobne tohohle sveta.

Jenze tohle “kellnerovsti lidumilove” me fakt serou, a klidne bych upaloval za moralni prohresky. Ne za to, ze pujcujes na vysoky urok, na to srat, ale za to, ze nic nedelas, jen vyuzivas klicky, a cizi know-how a tezkotonazni pravo, abys bohatl.

Ale uz davno vim, ze takhle svet nefunguje. Ja proste verim, ze dokud to ma smysl, pero je vic jak mec, ale pak nastava doba mece. A tou si jeste nase generace projde.

70 let kradeni a “miru” byla chyba. Vevsech ohledech slova chyba amir.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Jo no, kdyz ten samy ma hodne penez a krade osobni data z pocitacu chranenych jeho Antivirem.

Jinak jako samo dobry, otazka vzdy zustava, co je socialni a za jakou cenu. V dobe, kdy 90% lidi co znam, tak krmi socialni site, ktery se chovaji daleko hur, ale daleko daleko hur, tak dobry. Jinak je jeho firma tak trochu zmrd. Dal bych ji na stupnici znamek zakladky za 3-
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    Když má někdo hodně peněz a investuje je na dobrou věc...

Usedlost Cibulku koupila Nadace rodiny Vlčkových, vybuduje tam dětský hospic | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/usedlost-cibulku-koupila-nadace-rodiny-vlckovych-vybuduje-tam-detsky-hospic/2020612
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    prosta krasa. tuhle knihu krve mam asi nejradej. na barkerovinach je dobra ta drogova halucinogennost, ktera je zcela presna (myslim, ze je mimo jine heroinista) a ta weird a twisted eroticnost, kdy to, ze je homosexual se promita i do heterosexualni i uplne mnoho-pohlavni erotiky.

me to treba bere hodne, treba i abarat je bozi

Clive Barker: Mrtví mají své dálnice (Audiokniha)
    https://youtu.be/CV0BJj1gPKM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam