Zdani klame:
Vybiram u Senima v Olomouci litr, na pivo a makrely, pac zena na oboji ma hroznou chut.
Na hlave ciro, sandaly, nejaky polovojensky-polo hippisacky hadry.
Za mnou chlapek, tak 65+, a chce bejt vripnej:
“Mladej, nech mi tam taky neco, v tom bankomatu.”
Taky chci bejt vtipnej:
“Jo, vyberu svuj druhej milion a jdu.”
Typek:
“Jestli ty nekdy uvidis milion, snim svoje boty.”
Podivame se se zenou na sebe, a ja.
“No, on by to byl ve skutecnosti uz muj treti milion, a to nepocitam tech asi 900 tacu, co jsem projel v heraku…”
Zena: “no, ja v byte taky aspon jeden mam, a to nepocitam druhej, co jsem vrazila do jezdeni na konich,…”
A zacnem se hrozne smat. Pan by mel zacit vymyslet, zda ty boty chce s kecupem, nebo horcici.
Pravda, v dany moment to byl muj predposledni litr do nejakoho 15., a zena na tom neni o moc lip, jenze to bude asi tim, ze nas nikdy nenapadlo setrit, a radej oba zkrachujem, nez nezacit podnikat, dalo by se rict.
Kazdopadne to,ze ma Zoja rakovinu mlecne zlazy, a pujde to pryc, coz znamena cca 60cm jizvu + kastraci (tahne ji na 8.rok)+hystologie - cca 15k, jen to hvyzdne, a zas nebudu mit mesic nic… jenze to je otazka, co je to nic? Neumim si predstavit, ze bych tech par set euro za operaci nedal.
Zajimalo by me, jak to ma pan, co dnes bude snidat boty. Dal by on par set tisic za to, ze muze jezdit na koni? Nebo si nekdy koupil pro radost pusku, nebo by koupil svemu nejlepsimu priteli operaci, ktera mu prodlouzi zivot?
Nebo treba poctive setril, a pak si koupil auto s ctyrlitrovym motorem, a tajne doma sni o Ferrari, jako Burkhar?
Miluje svou zenu, nebo ma spolubydlici, a sni o analnim sexu v bordelu?
Jak snadne je nekoho soudit, treba, kdyz vypada na 25, a na hlave ma ciro, no ne?
Vlastne bych mu pral, aby videlal treba aspon milion, a moh jej proste rozhazet za to, co ma rad. Aby aspon chvilku zil zivot, ktery by vydal na knihu, a aspon nekdy se moh smat vecem, jako je MILION. Treba milion kilometru. Jo vlastne, smal se, ze ja a zena mame tak maximalne milion chvilek… no, tak snad aspon v tom mel pravdu ;)