DRASTICS: Moje dílo rozhodně zbožňovaný není, to není ten důvod, proč to použila, protože kdyby k němu měla nějaký obdiv, tak by uvedla, kdo je autor... v tomhle případě prostě jen googlila vhodné motivy na triko, které by se daly ukrást.. a protože to je airbrushem, tak je skoro 100% jistota, že zná moje stránky a čerpala z nich rady ohledně airbrushe... a při té přiležitosti si prostě ukradla i motiv...
Jinak od doby, co věci řeší právník, tak mám právě starostí minimum... spousta těhle lidí si myslí, že se na ně nedá dostat, ale to je omyl, je to docela snadné. Starosti by nastaly v případě soudního sporu, tam je pak potřeba zařídit víc věcí, včetně znalce atd... vůbec nepochybuji, že by žalovaná strana prohrála a pak všechny tyhle náklady zaplatila. Do téhle fáze to dostat nepotřebuju, mě úplně stačí, když to Fler smaže. Už to musel udělat jednou, protože pro něj je případný právní spor daleko horší. Navíc v podmínkách, které uživatel fleru potvrzuje je uvedeno, že nebude porušovat autorská práva, pokud by tak činil, tak porušuje pravidla registrace, která závazně potvrdil a tím pádem ten vztah zaniká a fler může takovou práci smazat, protože porušuje toto ujednání. Navíc fler si bere z prodaných prací provizi, takže i když tvrdí, že za obsah díla svých uživatelů neručí, tak se spolupodílí na prodeji něčeho, co porušuje autorská práva.
A úplně nakonec - radost z toho nemám teda určitě, že někdo neoprávněně užívá k vlastnímu obohacení moji práci, na které jsem dělal dlouhé měsíce a do které jsem dal svůj čas, znalosti a nápad.