SUN_VU_KUNG: jj rozumím, taky žiju v komerčním světě reklamy, takže to jde taky trochu mimo mě, ani nejsem tak strašně nekomerční, nicméně pokud do toho někdo šel s tím, že je to nekomerční projekt a nebyl, tak to zase trochu chucpe je - pokud se někdo nechce zapojit, mělo by se to respektovat... jen mě zajímalo, jestli o tom tušíš víc, když jsi k nim o kousek blíž (předpokládám, že tedy asi taky produkuješ spíše pro reklamku než přímo pro bu2r, ale i tak je to blíž :))
můžu ještě poprosit link na vyjádřžení v518? Mě by to zajímalo... souhlasím s tím, že je to jednostranné a tendenční, na druhou stranu ČT chystá Kmeny natočit a tam už by mělo být jasné, že je to product placement nebo jak to vlastně nazvat... a vyjádření čt bych taky rád viděl/slyšel :)
ono to asi nakonec stejně skončí jako s tím Mattonim - původně se to mělo točit pod nějakým neutrálním názvem (tuším něco se životem pana Mattoniho nebo tak nějak) a nakonec se to prý bude jmenovat Já, Mattoni - za chvíli se nebudeme v televizi dívat na pořady, ale na dlouhé reklamní sekvence přerušované bloky zpráv a jiných krátkých původních pořadů :)