• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    sdílíte byt s více lidmi a chcete se podělit o ty své méně příjemné zážitky s nimi .?. ulevit si a nebo najít radu, jak vyřešit různé situace týkající se společného soužití .?. Tak tady...
    rozbalit záhlaví
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MASOO: deti su jak prdy - tiez vies zniest len tie svoje
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MASOO: imho nedá
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    MASOO: to by me taky zajimalo!
    MASOO
    MASOO --- ---
    bydlel ste nekdo s nekym, kdo uz ma deti v predskolnim veku? jde to si zvyknout?:D
    BRETONEC
    BRETONEC --- ---
    Neberte si na byt fotbalistu z juniorky Bohemians 1905 Elie N'Dekre. Nic nebere vážně, absolutně není schopen plnit domluvy a bere si věci bez dovolení a svévolně přestavuje nábytek. Také má problémy s placením a je nesnesitelně arogantní a narcistní povahy. Takoví lidé nejen škodí pověsti fotbalistů z afrického kontinentu, ale také podporují rasistické stereotypy. Podobnou zkušenost s ním měli i lidé na bytě, kde bydlel před tím, jen ne v takové míře. Měl jsem spolužáka ze Senegalu a ten byl naprosto boží, chodili jsme spolu na začátku střední tajně kouřit o přestávce za tělocvičnu. Rasové předsudky v tom u mne rozhodně nejsou.
    TRESCZE
    TRESCZE --- ---
    ja uz si tu jednou ulevovovala v jednom prastarem postu, tak je asi zbytecne se opakovat - 21:26:19 2.11.2011 (nvm, jak to sem vlozit).
    takze dal nastoupili spolubydlici #3, #4 a #5. Nejhorsi asi byla paranoidni fetacka (nutno rict, ze se jevila dost v pohode, ale to jen zpocatku). kdyz nam na byte menili stara okna za plastova, odjela pryc a kdyz se vratila, vse uz bylo hotovo a uklizeno (zvladli jsme to ve trech, zadna hruza). Borka se ale po pul roce probrala a naznala, ze na byte nikdo nic neuklizi a ze ten bordel po meneni oken vlastne uklizel kluk, ktery tou dobou snad jeste ani nebyl v CR, natoz nastehovany na tom byte. a tak no.
    OLIII
    OLIII --- ---
    TRESCZE: To je povídání na pokračování jak z pohádek tisíce a jedné noci. Nu, tak co bylo dál? :-)
    TRESCZE
    TRESCZE --- ---
    ja s jednema spolubydlicima zasla tak daleko, ze jsem byla nucena si z plne vybavene kuchyne uzmout jeden plytky, jeden huboky talir, pribor a hrnek a to jsem si schovavala v pokoji. Spolubydlici (mlady par) se totiz nikdy nedohodli, kdo ze ten bordel po vareni uklidi, takze to radeji neudelali nikdy a drez pretekal plisni a zil si svym zivotem. domluva samozrejme nemozna. do toho bordelu si navic pres veskere namitky poridili kote (namitky typu: muj spolubydlici na pokoji je na ne alergicky)
    uz asi tusite, kam to speje .)) zbabele jsme se spolubydlicim sbalili kufry a jeste na odchodu zjistili, ze mlady par dluzi majiteli posledni 3-4 najmy.
    vypadnuot a zbavit se jich byla neskutecna uleva, to jsme ovsem jeste netusili, co nas ceka na nasem budoucim byte...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NAVARA: to vypadá jako Palachovy koleje v HK
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BESTIEVSAMETE: napiš tam "Hydroxid sodný" ;)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    OPTYK: no začínám se nad tím zamýšlet..
    zatím jsem se snížila k něčemu, co bych dřív neudělala - na láhve s pracíma prostředkama jsem napsala - nepoužívat!!!
    Tak uvidíme, kam tohle povede. Cítím se total dementně..:-D
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    BESTIEVSAMETE: stojí vám za to takobva spolubydlici?:)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    LOL, tak jsme pokročili.. Hrozně mě vytáčelo, že má spolubydlící jako zástěrku prázdnou lahvičku od mýdla na ruce a prázdnej obal od tekutýho pracího prášku a vesele užívá naše..
    Měla to jako maskování, kdyby něco, tak ji to "zrovna došlo"..
    Při posledním úklidu sme to vyhodili s tím, že obojí bylo fakt prázdný. Tak používá naše bez zástěrky.. :-D :-D Fakt nechápu, že ji to není blbý :(
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    No tak ne, jsou i věci menší, co dokážu člověka doslova nasrat :-) Sme se s mužem dneska pustili do generálního úklidu.. normálně mi sem chodí slečna na úklid, ale jak jsem teď často nemocná, tak na ní nějak nezbylo..
    No, pustila jsem se do koupelny, odtahala poličku a koš od zdí, vydrhla vanu a obě umyvadla.. mezi tím tam vlezla spolubydlící s tím, že si jde vyčistit zuby (začali jsme ve 12:30).. ok.. vyčistila, vypadla.. tak jsme dodrhla, zametla podlahu a zametla i kuchyn a chodbu, kde je stejnej podklad (dlažba) a navazuje to na sebe.
    Mezi tím, akorát když sem končila zametení (cca 3 minuty od opuštění koupelny, kde stále byly odtahaný věci od zdí a na zemi hromádka bordelu od koštěte), se tam spolubydlící prostě zavřela. Tak sem prohlásila, že si asi dělá srandu a ona na mě vyjela, že tu s náma přece taky bydlí.
    Hmm, to by se teda mohlo projevit na občasným úklidu, což zatím od května udělala jednou.. (dvakrát, jednou když sme byli na dovolený a máma sem pouštěla elektrikáře a pak mi psala, kdo to tu s náma bydlí, že takovej bordel, co vznikl od našeho odjezdu v životě neviděla a to i v prostorách, který obývám já a muž..:-/)
    No, tak jsem si napustila vodu a řekla, že jestli teda pospíchá, ať tam vlítne, že začnu s vytíráním v kuchyni..
    Je tomu 35 minut a slečna je v koupelně stále..:-/
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Hehehe, tak jsem si to tu přidala, neb naše milá spolubydlící nás začala lehce iritovat.. Ale jak sem si to tu pročetla, zase ji mám moc ráda :-p
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    slusny storky, dokazuje jen to, ze clovek ma bydlet sam nebo s partnerem ci partnerkou a nenechat si kurvit zivot.
    storek o tom co kdo kdy a kde neuklidil, kdo nablil a neuklidil, kdo nesplachuje hajzly a slecny co nechavaji pouzity vlozky na hajzlu a ani se nenamahaji je uklidit, tech mam. pico, sem rad ze tuhle etapu spolubydleni uz mam davno za sebou :0)
    maximalne necham navstevu par dnu prespat, a apak adios amigos.
    GOASKALICE
    GOASKALICE --- ---
    OVERDRIVE: Sofie by chtela rict, ze te neprosila abys s ni bydlel, prosil totiz Overdrive, brecel do telefonu a sliboval ze se bude chovat slusne a ze bude bydlet "jen dva mesice". Zbytek textu (letenka, stehovani, lol) si Overdrive vymyslel, a kdo ho zna, ten vi ze ma poruchu osobnosti.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak jedna zkusenost s ID Truce [vm Sofie Petru]:

Musim se podelit o zkusenost, ktera se opakuje uz podruhe, takze bude asi nejaka dulezita.
    Nejsem zadny bohac, proto bydlim v najmu. Sofie me prosila, abych se vymenil za nepohodlneho spolubydliciho, o kterem jsem tady uz psal, coz se nakonec stalo. Svatosvate mi slibila, ze se bude v byte o vsechno starat, platit najmy, proste, ze je pro me lepsi bydlet tam, nez si opravdu najit garsonku, jak jsem chtel ja.
    Potrebovala proste nekoho, kdo spolehlive plati.
    Vcera jsem se dozvedel, ze Sofie si odeme nechala zaplatit 5000 najmu s tim, ze mi je nen vecer donese, mezitim vsak zcela jasne mela v planu utratit sve penize za letenky a zaroven v pozadi, aniz by to komukoliv dalsimu z bytu rekla, se domluvila s panem domacim, ze je v byte jen do prvniho [tedy by nam zbyla si tak tyden-14dni na sehnani noveho cloveka na dalsi najem].
    Tedy panenka si nejen nechala zaplatit najem odeme [penize vratila az po asi 10te vyhruzce, a pote, co jsem ji sebral pas a jeste o 4 dny pozdej nez rekla a jeste ne celou sumu]. A jeste nas podrazila s tim, ze nikomu nerekla, ze konci najem a mame shanet nekoho noveho.

Tohle uz mi udelala jednou, kdy jsme spolu bydleli asi 2 roky z5, kdy zaplatila najem na pul mesice, ze to doplati ke konci mesice a jednoho dne jsem prisel domu a jeji veci v pokoji nebyly a ona se nevratila.
    Nikdy to nedoplatila a tvrdila, ze do pulky mesice mela zaplaceno, a pak uz tam prece nebydlela.
    Argument je to bytelny, ale naprosta blbost, samozrejme.

Dekuji za pozornost a od tehle slecny [ne pani vlastne] si prosim berte kaukce, nez si ji vemete za spolubydlici.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Chtěla bych se podělit o zkušenost s teď už bývalým spolubydlícím a pokud možno vás poprosit, abyste to info pustili i vy dál do světa, protože podle všeho ten člověk takhle postupuje systematicky od bytu k bytu.

K věci - hledali jsme s přítelem spolubydlícího do volného pokoje v bytě, který máme pronajatý (všechno oficiálně, se smlouvou i povolením majitele jak má být), nakonec jsme ze zájemců vybrali jistého Marka Posejpala, který se zdál být solidním pracujícím člověkem, který nemá po rozvodu kde bydlet.
    Nastěhoval se, podepsali jsme smlouvu, ve které bylo řečeno, že při podpisu má složit první nájem a kauci. Všechno si prostudoval, odsouhlasil, podepsal a prohlásil, že si ještě ten den vezme v práci zálohu a vyrovná to (to je za mě první WTF okamžik), následně přišel "z práce" s tím, že mu zálohu dát nemohou, protože už jsou mzdy uzavřené a spočítané (logický argument na přelomu měsíce, to bych ještě pochopit dokázala), tudíž že si chtěl vybrat z účtu, ALE že prý mu zítra vyprší kontokorent a tak tam musí ještě dodat nějaké peníze, aby nám mohl tedy pozítří vrátit a vše zaplatit protože v Praze nikoho nemá a blablabla. Inu, řekli jsme si, bydlí tu, nikam nám s tím neuteče, a (i když ne s klidem) mu potřebné 3k půjčili. Následoval kolotoč výmluv na všechno možné, co se proti němu spiknulo, který vyvrcholil tím, že jsme si od něj nechali podepsat směnku na dlužnou částku a probydlené nájemné a řekli mu, že se má sbalit a vypadnout.

Jako třešnička na dortu pak je tu několik faktů:
    a) Během stěhování (stěhovali jsme se do bytu ve stejný den jako on) se mi z peněženky ztratila tisícovka. Teď už tedy asi víme kam, že...
    b) Dnes jsem zjistila, že si také pomohl z našich potravinových zásob (nějaké poměrně kvalitní masové a rybí konzervy "na horší časy", domácí zavařeniny a plechovka karamelového salka, na které jsem dnes kur** fix při všem tom splínu dostala chuť a nenašla, tudíž si to kafe holt dám hořké. grrrrr)
    c) Hledali jsme nekuřáka, ale panáček nejen že kouřil a smrděl jak tabáková plantáž po požáru, ale dokonce si párkrát vypaloval pysk přímo v pokoji bez ohledu na to, že v bytě je mimino.

Takhle se zachoval, i když viděl a musel pochopit, že nejsme žádní boháči a že prostě tak akorát vycházíme, tudíž že nás takovým chováním může dost solidně ohrozit. Celou dobu se zaklínal dvěma mantrami - "se mnou si nedělejte starosti" a "já už to chci mít vyřešené/v pořádku/vyřízené", na tyhle dvě věty jsem si během dvou týdnů vypěstovala solidní alergii

Zpětně vzato, naprosto se nechoval jako člověk, který chce v tom pokoji bydlet, přinesl si jen pár svršků a deku (co se vešlo do jedné sporttašky), nijak se nezajímal o to si pokoj zútulnit, zabydlet, uklidit, nestaral se o to, jestli bude mít nějaké místo v kuchyni, do práce chodil (opět s všemožnými výmluvami) ve velmi prapodivném režimu, tudíž jsme došli k tomu, že práci nejspíš ani nemá a že u nás nechtěl bydlet ale prostě pobýt jen tak dlouho, než ho vyhodíme a pak si najít nějaké jiné hlupáky.

No a co teď? Směnku jsme postoupili vymahačům, podali trestní oznámení a nezbývá nám než čekat a doufat, že ho doženou. Kdybychom tak ještě mohli zajistit, aby to už nikdy nezopakoval nikomu dalšímu.

Tudíž kdo pronajímáte, sháníte spolubydlící v Praze - bacha na individuum jménem Marek Posejpal. Sice hledá "nekonfliktní spolubydlící", ale nejspíš si plete nekonfliktnost s blbostí a ochotou nechat si kálet na hlavu.
    (podotýkám, nejedná se o jeho jmenovce, který podváděl v luzích a hájích pražských čajoven, toho přítel bezpečně pozná)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TESSS: pokud to dobre chapu, tak je tam nekolik problemu"

a) on byl ten, kdo byt puvodne sehnal

b) jeho chovani preteklo snesitelnou mez pomerne nedavno, takze v ramci vanoc a predvanocniho pracovniho HC nebyl cas to nejak resit

c) je to podlej bastard a mozna se zda, ze udela neco jako, ze si napise smlouvu na sebe, aniz by o tom rek ostatnim lidem v byte a pak je vyrazi. tohle muze udelat, protoz majitel domu na nej hrozne trpi, protoze se panacek predtavil jako pan architekt [coz je blbost, pac jej odevsad vyhodili, nebo odesel s tim, ze jsou to debilove po par tydnech prace], coz je pro pana majitele domu o hodne vic nez Linuxovy Systemovy Administrator a Barman-Barmanka v jednom vellkem Prazskem hudebnim klubu....

MMchodem, musim tedy pridat svuj pohled na id 1001, tedy pana Mlana Buchtu, protoze diky nemilym udalostem jsem do toho byl vtazen az po usi. Precejen branil jsem svou zenu a pritelkyni dalsiho spolubydliciho.

Tedy

Milan Buchta aka 1001 se zacal chovat takhle nejak:

Jediny z cele domacnosti nepracuje a ani si praci nehleda, prtoze zije ze skromne renty z domecku, ktery pronajima v Bratislave. Pokud vim, nema moc konicku, takze si bude doma cte u muziky, pripadne sedi v jedne a te same hospode, da si jedno pivo, mlci, posloucha ostatni nebo ma negativisticke komentara (koluje o nem tam vtip, ze kdyz se Buchta jednou rano probudi a vsecko bude v poradku, pujde a objesi se.)

V byte jsem stalym hostem, protoze Truce je moje manzelka a ackoliv spolu uz 2 roky nebydlime, myslim, ze se mame veskrze radi a stykame se. Mam take rad jeji spolubydlici a musim rict, ze jsem mel dost rad Milana Buchtu, ktery me rozciloval hrozne negativnim postojem ke vsemu (zvlaste, kdyz me poranu budil hlasitym picovanim napriklad na to, ze utrosuil trosku kavy pri jejim varenim, nebo neco podobne "zasadniho", kvuli cemu clovek musi 10 minut zle a sproste nadavat :)
    Kazdopadne mi pan 1001 dost imponoval tim, ze mel velky prehled v levicacke politice (coz je mmchodem maska, aby mel jak oduvodnit, ze ostatnim krade jidlo, nemaka a mysli si, ze internet doma funguje zadarmo... - zjisteno hodne pozdeji, asi po roce pratelstvi, ktere uz se nevrati a stydim se za nej, ted.). Take me dost bavilo, ze ma prehled o umeni, svem oboru a celkove proste se choval jako mirne nesnesitelny intelektual. Tedy muj salek kavy.

No kazdopadne v poslednich dvou a neco mesicich se projevilo neco, co nikdo z nas moc nepochopil: zacal picovat nejen obecne na veci typu rozsypane kafe, ale konkretne na cokoliv, kdo co udelal... typu: uvaris si vecer polevku, nechas od ni hrnec a talir do druheho dne, nez se vratis z prace, a umejes jej. pripadne nekdo si vzal z (vetsinou meho, ale podivne najednou patrici jemu) krabice se sackovym cajem par sacku caje (zajimave, me to nevycet, ze by to byl muj caj? eh)...

Doslo to cele tak daleko, ze rozplakal jednu spolubydlici, jejiz muz je bohuzel flegmatik. Kazdopadne ji rozplakal necim naprosro nespravedlivym, typu susis si pradlo na mem susaku uz 2 dny, ty krava blba.

Kvuliva svemu stehovani jsem mel ve spolecnych prostorach bytu kolo, hned vedle jeho. Mel jsem to od Truce povolene, protoze jej docasne nemam kde zaparkovat. NIkomu nezavazelo, tedy krom Milana, nekdy minuly tyden, kdy jej bez meho vedomi hodil Truce do pokoje [coz jako nikdo jiny nedela, ze by lezl do pokoje ostatnim lidem v jejich nepritomnosti].

Uz asi 14 dnu predtim, byl Milan 1001 BUchta varovan, ze jestli jeste jednou rozplace blbostma a nadavkama spolubydlici, nebo bude po Truce rvat tak, ze ta bude pak cely nas spolecny (vzacny) vecer resit, co je MIlan za debila, tak ze mu v tenhle pripad proste rozbiju hubu... reakce na tohle sdeleni byla sada sprostych SMS na ktere jsem odmitl reagovat. Kazdopadne o par tydnu pozdej jsem asi po 10 letech prikrocil k fyzickemu nasili a pote, co mi vyhodil kolo ze spolecnych prostor a vyhrozoval, ze jestli si jej okamzite nevezmu, hodi jej na ulici nebo do zastavarny.

Byli jsme zrovna doma jen on, ja, navsteva Truce a ona rozplakana spolubydlici. Tedy 2 chlapi a 3 zenske.

Milan si na holky zacal vyskakovat, vsem vycital, ze v byte je nesnesitelny bordel, coz vubec nebyla pravda [v byte nikdy neni zadny vyrazny neporadek vic jak treba jeden spinavy hrnec + plny popelnik, nebo tak neco... proste provozni].

Spolubydlici zalezla do pokoje, kam za ni Milan vtrhnul a sproste na ni kricel nesmysly. Truce se nedala a zacala se s nim hadat, ale bylo to ve smyslu hrach na stenu hazet:

"Proc jsi Tomasovi vyhodil kolo? Ja mu jej tady nechala schvalne."
    "Delate tady hroznej bordel, zasrani, co si myslite, ze jen kvuli tomu, ze chodite do prace, tak tady muzete nechavat spinavej bordel a vyvysovat se nademnou."
    "Nikdo tady nenechava bordel, to je od vecere, vole a mmchodem nevyvysujem se, ale dluzis 3 tisice za internet, coz je jako docela nemalo, nemyslis."
    "Kurva, ja jsem umyl podlahu, co tadi delas ty, ty krava...."

A tak to valil furt dokola, na vsecko, co mu kdo rekl, tak sproste nadaval a vytahoval nesmyslne veci mimo tema. Vzdy on ten kdo udrzuje poradek, vsichni ostatni chodej do prace a otravujou mu zivot. Kdy ze uz se konecne odstehuji [tedy vyhazuje realne 3 lidi + me zakazuje navstevy me vlastni zeny v jejim pokoji a spolecne kuchyni]...

Zkoncilo to tak, ze jsem mu rekl, ze jestli se okamzite neprestane hadat, a neuklidni se, a neprestane delat ostudu pred Truce's navstevou, tak ze splnim co jsem mu uz slibil, a dam mu proste pesti, aniz bych si sundal prsteny.

Zacal na me byt sprosty zcela konkretne, me kolo letelo na chodbu. Kdyz jej Truce vratila do kumbalu, kde ma kolo i Milan, tak jej vzal a dost nesetrne jej vyhodil na chodbu domu. Vzal jsem kolo, dal si jej k Truce do pokoje, jeste jednou jej varoval a kdyz nezavrel hubu, proste jsem s nim vymet podlahu, a dal mu pres hubu, co se mu do ni veslo.

[MMchodem navsteva se jej jeste predtim snazila po holcicim zpusobu, ala klidna domluva, uklidnit, a rozplakana spolubydlici se mu div neomlovuala, ze ten hrnec tam maji oni, ale je unavena a umeje to zejtra a moje kolo, ze ji nijak nevadi].

No a tak jsem po 10 letech proste nekomu rozbil hubu, az byla na zemi hromada strepu a krve. Prej jsem jej napadnul bez varovani a zezadu, coz neni pravda ani dost malo, protoze zlomit nekomu nos celem, kdyz se jej pokousi skrtit a dat mu pesti, to se proste zezadu udelat neda. I kdyz je pravda, ze par jich pak chytil od steny a od sklenene vyplne dveri na ktery upad [ja jej na ne nehodil ;]...

Zkoncilo to tak, ze jsem dostal pres pul tela vrouci vodou na kafe [ano, asi jsem mu do ni nemel -ostentativne- pridat lzicku soli kdyz rval po Truce, ale myslel jsem, ze to vodu zmekci a celkove bude kava chutnat lepe, vhapete, asi, ze? Rozhodne jsem necekal, ze rozpaleny hrnek vezme, poleje me jeho obsahem a pak se me pokusi dat s nim do obliceje. K cemuz nedoslo kvuliva zatim nezminenemu, a dost umirnenemu celu cislo dve, ktere dostal, jen tak ledabile, aby mu zlomilo nos definitivne, ale nezabilo jej... no vzhledem k tomu, ze mam asi o 15kg min nez "pan domaci" jak mu prej mame rikat, tak myslim docela ferovka intos proti intosovi. kdyby nosil brejle, urco bych jej setril, a nechal mu je aspon sundat].

Posledni co z toho kaplo bylo to, ze jsem si rano odnesl kolo do skladu serveru v praci, pac jsem se bal, ze jej ten idiot opravdu hodi do zastavarny, pripadne, ze jej nejak ponici.
    Ostatni spolubydlici mi za provedeny -ne az tak chirurgicky zakrok, s trochou falesne krve ;] - podekovali, vcetne one rozplakane spolubydly, ktera uz chudak Milana nemuze vystat snad ani na fotce.

Omlouvam se za delsi text, jen jsem si chtel prisadit, ze panu 1001 proste opravdu hrablo, zacal obtezovat vsechny ostatni spolubydlici - vlastne idealni slovo pro to, co ten idiot deka je asi sikna

[zrejme z ponorky, kterou si vytvari tak, ze z ideologickych duvodu odmita pracovat, a aby se nenudil, tak proste obchazi prazdne pokoje, a nosi tam lidem spinave nadobi do posteli, pripadne vrha cizimi koly]....

Velika skoda a moje ostuda je v tom, ze jeden cas tam bydlela holka, co jsem ji sam doporucil jako v klidu spolubydlici. Dnes zrovna jsem se ji hrozne moc omlouval, pac ten hajzl nam nalhal, ze Simca na nej donasi panu domacimu nejaky keci, a ze proto se maji vsichni domluvit a vyhodit ji. Ve skutecnosti to bylo tak, ze jej Simca nekolikrat prosila at po sobe uklizi a nekrade ji pres noc, kdyz spi, snidani, protoze pak rano nema ani kafe, ani rohliky ani mliko a vajicka, coz je ponekud neprijemne.
    Tehdy jsem dal bohuzel za pravdu cerstve nalezenemu "intelektualskemu" kamaradovi, proti holce, kterou jsem tam sam doporucil, a kterou znam cca 15 let, sice zbezne, ale jo. Jsem idiot no.

Proste zmrd a parazit prevlecenej za kamarada a salonniho intelektualskyho komunistu.
    Obavam se, ze do bytu ted nesmim, jinak by asi doslo k dalsimu nasili, ktere pan 1001 ted primo "ocekava za aktivniho prispeni sprostych slov na adresu me zeny a me [neni dobry predemnou rikat o Truce zadny sprosty veci, to je asi jedinej duvod proz bych znova ublizoval, jinak uz se k nasili nebudu snizovat]"...

Tedy omlouvam se jeste jednou id SIMCA, a shrnu, ze

Milan Buchta aka 1001 [ https://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=1001;f=%3Fl%3Dtopics%3Bl2%3D1 ] je:

- zlodej potravin co mu nepatri - krade je po nocich, a aby to zamaskoval, pri vycitkach zacne resit par sacku caje, ktere jme mu udajne sebrali pred par mesicici. krade veci typu kvalitni vegetariansky patraviny, mliko, kafe, vajicka pripadne drahy kusy kvalitnich ryb
    - negativni a neprijemnej domaci element, sirici atmosferu prebujeleho zoufaleho pokrouceneho ega
    - podlej , podivnej, prizdisrac, kterej by si ve starsi spolecnosti zaslouzil sesvihat bicem na kone a v novejsi by se dal prirovnat k Gluovi
    - neplatic drobnych domacich vydaju typu internet, cistici a praci prostredky, toaletni papiry, mydla a podobne
    - parazit prevlecenej za kamarada, kdyz se mu to hodi, jinak parazit prevlecenej za sprostyho idiota, co rve po holkach, ale kdyz ma na ferovku dostat do drzky, tak je najednou marnej a tvrdi, ze jsem jej napadl zezadu a neohlasene, coz je oboji blbost
    - naprosto nevhodnej pro to, aby si jej clovek vzal do bytu, a to i s tim, ze sam o sobe uznavam, ze nejsem dokonalej ani jako pan domaci, ani jako spolubydlici, ale takovyhle znamky toho, ze je jeden podla sketa a hajzl, to uz je i na me nejsirsi meritka vic nez dost

TESSS
    TESSS --- ---
    TRUCE: proc ho nevyhodite?
    Ja taky neplatim k 1. a mam platnou smlouvu na byt, tak nejak nechapu, proc kvuli tomu nemate smlouvu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRUCE:
    Goosfraba - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Fscuv4PIjws

Odlisne naroky na hygienu se daji resit treba uklizeckou, ale tohle uz vypada na magora, takze bud on pryc nebo vy od nej? Minimalne tim pohrozit, nejspise sam na ten najem mit nebude, coz ty+parecek ano... a najit nekoho jinyho.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    tak teda i ja prispeju popisem jednoho curaka ...treba mi nekdo poradi aspon meditacni cviceni na uklidneni.. =]

ze to je introvert s podivnym vztahem ke svetu jsem vedela uz davno, ale u intelektualu to nebyva zas takova vyjimka, a rozumeli jsme si jako kamosi.
    zapomela jsem tudiz na nejdulezitejsi pravidlo spolubydleni, ziskane letitou praxi:
    Nikdy nebydli se sockou! , nebot na to doplatis zcela urcite. Socka = clovek ktery nema praci.
    Tento "milanek" Milan ma v Bratislave maly domek, ktery pronajima a z toho zije, protoze je natolik asocialni, anebo prekvalifikovanej, ze si ve svem oboru, architekt, nemuze uz 3 roky najit praci. Da mu to tak na najem za pokoj. Zbytek ma z brigad, takze nic moc.

I zacali jsme spolu bydlet, zarizovat byt na zizkove, slo to radostne a tak. Pak jsem si vymalovala jednu stenu v pokoji na cerno, a Milan ke me tak tyden chodil picovat, a rikat mi jak je to hnusne udelany. Vyhodila jsem ho, ale zatim ho jeste brala docela s humorem.
    I to, ze se z jeho pokoje kazdy den ozyva: Fuck! Doprdele! nekolikrat denne. Uz 9 mesicu.
    Pak me rano probudila silena hadka. Druha spolubydlici po nem chtela, aby po sobe uklizel a po 4 mesicich ji uz poradne sral. Hnusy v umyvadle v kuchyni, a jeho oblibena odpoved: Dyt je to ciste (rozumej = jeste se to da pouzit bez myti). A jak reagoval?
    Ty tady nebudes, ty si zbalis svy veci a pudes.! A tohle vyrvaval ... priserny. Na coz teda ona odesla, a vzala si vsechny sve veci, takze v kuchyni nezustalo skoro nic - chtela jsem aby si to sezral, tak jsem se vubec nesnazila shanet nadobi a pod. V te dobe uz jsem mu odmitala davat cigaretu (kouri hnusnej tabak a kazdy den si prisel pro filtrovku, a cim dal tim drzejsi).
    Nevari nic co by slo sdilet, ale na moje pomazanky a vecere se vzdycky vrhnul celej blazenej, ze hmmm, ukaz cos to uvarila, ochutnam.
    Navis do svych debilnich jidel hazel moje koreni z Indie nez jsem mu to zakazala.
    Kafe si vzdycky nasypal, "vzdyt jen trosku", pujcoval si penize, coz me taky casem zacalo srat kdyz mi pak chybely, no vseho vsudy uplnej traged a vyzirka.

Ted bydlime s pareckem, on a ona, uklizeli na zacatku a jsou hrozne mili, no a tem taky zacal brat veci. Podlahu nebo cokoliv jineho neumyl jak bylo leto dlouhe - konecne jsme zavedli rozpis. S kterym ted za nami chodi a rika: Aby jste taky neco delali!
    Kdykoli se objevi v kuchyni, najde si jakoukoliv zaminku, aby neco shodil - treba cerstve umytou podlahu.
    Nebo si stezoval ze mu bereme veci (jako kdyby nekdy nake mel!) a musi je mit u sebe v pokoji - dva mesice predtim jsem mu tohle vytykala ja..
    Spolubydlici minule serval jak uplne hovado kdyz si od nej pujcila tri pytliky caje... Rozbrecet holku mu vubec nevadi..
    Sere me tak, ze mam chut vzit vidlicku na peceni a vrazit mu ji do bricha.
    Dnes jsem se neovladla a uz ho nakopla, kdyz mi rekl, ze za internet mi nic nedluzi (z litru mi zaplatil v rijnu smesne 4 kila) a ze jsem sfetovana a mam se naucit pocitat.

Co mam delat s timto hovadem? Sikanuje nas a i kdyz vim ze jsou to malichernosti, tak bych mu rozdupala vsechny osobni veci a mozek na kasi...

PS:
    Byt nasel sice on, ale smlouvu nemame, nebot neplatime k prvnimu. Takze by asi slo oznamit mu ze uz nebydli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam