• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    CELLINDRA: kvůli bordelu se i s obloučkem namáhali.
    KAERO
    KAERO --- ---
    _FREZA_: spravne. neni nula jako nula, neboli jak rad rikavam: "neni spatneho mereni, pouze spatne vycislenych nejistot" :)
    _FREZA_
    _FREZA_ --- ---
    KAERO: Nedostali jste grant a tudiz mate rozpocet presne nula, narozdil od situace kdy byste grant dostali a vas rozpocet byl tim padem zhruba nula? :-)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    SIRIEN:
    bohuzel kocky doma nevedeme, leda nejake toulave odchytit :)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HAWKS: To je naprosto bezpředmětná úvaha, protože minimálně dokud mi nepošleš fotku tak odmítám věřit byť jen teoretické možnsoti svázání dvou koček k sobě zádama.
    Na druhou stranu věřím v praktickou možnost rozdrásání lidských rukou kočičími drápy až na kost, takže fotky klidně pošli i pokud se Ti to nepovede :)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    CELLINDRA: Jestli to nebude pro to, ze vytesani jednoho znaku se neda porovat s tesanim stovek znaku pri psani :)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    SIRIEN: Počkej, počkej, srdce že tesali do chodníků? Když Římanům přišel problém vytesat U, a tak místo toho tesali V? Srdce je ještě těžší, má víc křivek. :)
    ZCR
    ZCR --- ---
    hlavně to nezapomeňte ve výpočtech opravit na chlupacitu a mrouskabilitu - obě jsou v neideálním případě nenulové a způsobují parciální delokalizaci kočky a tím potíže při montáži a provozu
    KAERO
    KAERO --- ---
    SIRIEN: vzhledem k tomu, ze jsme nedostali na reseni tohohle problemu grant, a tudiz nas rozpocet je 0 (slovy nula), nemame na to koupit si drahy krajic chleba a vyvinout technologii mazani masla na krajic, natoz pokrocilejsi problemy jako pripevnovaci popruh pro SKCH. tudiz nam zbyva pouze teoreticka prace na jiz provedenych pozorovanich systemu s podobnymi dynamickymi vlastnostmi. nase vedeckovyzkumna skupina se tedy prozatim bude muset spokojit se Systemem Kocka-Chili, neboli SKCH. Z jiz drive uvedenych zkratek je zrejme, ze tyto systemy projevuji vysokou miru podobnosti, je mozne studovat SKCH pomoci aproximace SKCH. A ze zaveru vyzkumu na SKCH budeme moci podat zadost o grant na zkoumani SKCH. Vysledky tohoto vyzkumu jsou velmi dulezite pro udrzitelny rozvoj v oblasti energetiky, transportu a polozi zaklady pro nove oblasti vyzkumu vysokoenergetickych castic.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    ULTRAMARINE:
    noa budou rotovat ci ne ?
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HAWKS: tak budes mit dve napruzeny kocky svazany k sobe zadama
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    COCHRAN:
    a co kdyz privazu dve kocky zadama k sobe ?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ARCHIMEDES: aproximace v žádném případě, a to ani hrubá: zákon jasně mluví o máslu namazaném na chleba (nikoliv jen namazaném něčem, ale o máslu namazaném na chleba), tudíž chili vykydnuté na kočku nemá nejmenší spojitost
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    ARCHIMEDES: jista paralela by se tam nasla.

    Kocka evidentne nevedela co s tim, jestli se ocistit (coz ji zpusobovalo evidentne horko na jazyku) nebo byt ulepena od chilli.

    Najdeme-li vhodnou reprezentaci, ve ktere padu chleba namazanou stranou dolu bude odpovidat kdyz se cistila, a padu na vsechny ctyri bude odpovidat, to kdyz se necistila a tudiz stala na vsech ctyrech, pak muzeme z techto vysledku neco odvozovat ve vztahu k puvodnimu problemu...
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    ULTRAMARINE: Hm, aspoň hrubá aproximace...
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    ARCHIMEDES: me se podarilo kocku pomazat chilli. Tedy mela pomazana zada, bez toho krajice
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    RAGUPKI: Na tom něco bude...byť to není důkaz, ví tu snad někdo o někom, komu by se povedlo kočce připevnit na záda namazaný krajíc?
    RAGUPKI
    RAGUPKI --- ---
    KAERO: Tak já se přidám :-) Z uvedených pořekadel je evidentní, že takový případ nemůže vůbec nastat. A protože absence dopadu by odporovala zákonu již známému, tyto dva pořekadlové zákony mají jasné vyústění: kočce na záda namazaný krajíc připevnit nelze. Je otázka, zda toto nově objevené potenciálové pole lze vyjádřit již pomocí známých interakcí, a jaké má vlastnosti. Myslím, že jsme právě předpověděli existenci Murphonu.
    SHARECK
    SHARECK --- ---
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    KAERO: ja v tom nevidim rozpor pokud "dolu" (kam spadne chleba) neni totez, co "na nohy".
    vem si treba jizni pol, tak vsechno co mi tady zname, probiha opacne, tj. hlavou dolu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam