• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FALUCIUSVědecké vtipy
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Patří to sem? Spektrometr maskovaný za laserové ukazovátko, který navíc jedním mrknutím paprsku zváží porci jídla. A nebo to už je technologicky možné?

    Introducing Tellspec - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kcNj1DknDpg
    MYYYSHA
    MYYYSHA --- ---
    Není to vtip, ale dnešní what-if rozesmálo několikrát...
    Stirring Tea
    http://what-if.xkcd.com/71/
    BOTUL
    BOTUL --- ---


    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    HYENA: Ale to je přeci jasné. Mravenci svou královnu kusadly rozloží na atomy a v cílovém mraveništi poskládají zpátky :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    JAMEELA: Tohle je taky výživné:

    POZOR! Důrazně upozorňuji, že všechny tzv. "reklamní banery" a i jakékoliv jiné reklamy, které vidíte na této stránce sem byli umístěné bez mého vědomí a proti mé jakékoliv vůli! Také mi byl svévolně změněn vzhled těchto stránek a svévolně také zasaženo do jejich obsahu! Důrazně proto upozorňuji, že s jakýmikoli "reklamními banery" na této stránce nemám nic společného a jejich umístění na MOJI stránku je jen dalším aktem utlačování, které s mě ze strany "těch nahoře" děje dnes a denně!!! Přesto se nedám zastrašit! Nedejte se také zastrašit!!! NIKDY!!!
    HYENA
    HYENA --- ---
    DARMONLOR: Máš to špatně, vůbec si nepoužil syntaxe a frekvence!

    Poslední komentář je taky fajn, mravenci umí teleportovat svoji královnu do nového mraveniště. Lets join the resistance!

    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    Jojo, taky mě fascinuje jak do sebe všechno začalo zapadat. Zároveň doporučuji i diskuzi, která je fascinující tím, že je v ní jeden ezoterický blábol vyvracován druhým, který je pak popřen třetím, aby se pak jeden z nich pokusil o smír vynalezením nové částice „Foto "N"“

    „...ale vždyť říkáme každý něco jiného na stejné téme. Jde o jiné náplně pojmů, které užíváš. Foto "N" je co???
    Je to obraz/fotka/zrcadlo/ síly emocí, pro které máme mnoho slovníků/jazyků. Ale všechny se skládají ze stejných ZVUKŮ.“
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    DARMONLOR: "Zároveň se prokázalo, že lidská DNA je schopna produkovat ohromné množství miniaturních „červích děr“ na molekulární úrovni společně s jevem, který je znám jako „Einstein-Rosenův most“. To by potvrzovalo možnost přenosu informací mimo prostor a čas na kvantové úrovni, ke kterému dochází mimo naše fyzické vědomí." - tak už je to jasný!
    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    OBJEVY RUSKÝCH VĚDCŮ PŘINÁŠÍ VYSVĚTLENÍ ŠIROKÉHO SPEKTRA NADPŘIROZENÝCH SCHOPNOSTÍ ČLOVĚKA - Matrix-2001.cz - Internetové stránky spisovatele, publicisty a badatele Jaroslava Chvátala
    http://www.matrix-2001.cz/...-prinasi-vysvetleni-sirokeho-spektra-nadprirozenych-schopnosti-cloveka/
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    B4NAN: Trochu OT, ale připomělo mi to tohle: http://blog.ninlabs.com/2013/01/programmer-interrupted/
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    JAMEELA: hehe... jestli tohle neni sranda jako feministky.com tak nevim :D
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    PIZI: Měl jsem na mysli uhlík uložený v rašelině, ropě, uhlí, nábytku a pod. Na uhlíky v popelu jsem nevzpomněl. Díky. CO a CO2 pokud nejsou v láhvích se opět rozptýlí ve vzduchu a cyklus CO2-rostlina-CO2 se opakuje.

    MARWIN_KOVAREX: Jistě. Dnes pálíme v kamnech uhlík uložený v generacích rostlin před námi(v době kdy se ukládal tu rovněž žily rostliny a živočichové). Žádný jiný tu není. Pokud by zmizely všechny rostliny, nebude problém dýchání, ale že není co žrát.
    PIZI
    PIZI --- ---
    ERGOSUM: Při spalování rostliny část uhlíku odchází jako oxidy uhlíku. Tedy CO a CO2, takže není to jen to co zůstane v popelu.
    MARWIN_KOVAREX
    MARWIN_KOVAREX --- ---
    ERGOSUM: P.S. Docela zajímavé je, že podle tohoto odhadu by nám vzduch stačil na tisíce let i kdyby všechny rostliny zmizely.
    What If The Sun Disappeared? - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rltpH6ck2Kc
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    JAMEELA: No tak je tam jeden kousíček pravdy. A to, že nás ve škole učili zastaralé věci a média to dodnes opakují. Ve skutečnosti rostliny na sebe naváží pouze tolik uhlíku z kysličníku uhličitého rozptýleného ve vzduchu, kolik ho obsahuje jejich zuhelnatělý zbytek. Pokud je rostlina spálena, nebo sežrána živočichem, vrací se uhlík do oběhu.
    Zbytek jsou bláboly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam