• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSTICTURTLERoad Trip - cestujeme po 4 kolech
    HERMANN23
    HERMANN23 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Čau, teď sem to projel Bihač - Velika kladuša a z obou stran tam byla doost dlouhá čekačka na hranicích. Což se mě netýkalo, na mašině sem jí předjel, ale chtěli po mě doklady včetně vytisklý zelený karty, a taky cože vezu v těch kufrech. Tak se na to připrav. Jel sem podle papírový mapy, takže mě nesralo že nejsou v unii a nefungujou tam data. Na benzíkách sem platil eury, ale netvářili se na to a vůbec netušim za jakej kurz. Karta to asi jistí kdyžtak. Jinak je to tam pěkný, cesty čistý a dobře značený no a místňáci v pohodě. Sretan put!
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Musím na služebku do Mostaru. Rozhodl jsem se, že jedu na motorce. Alpy, Slovinsko mám docela najetý, ale v Bosně jsem byl ještě v době pasů a razítek.
    Nespěchám, ani nepotřebuje tahat koleno po zemi. Takže spíš vyhlídky a kochačka a hezký asfalt bez miliardy kamionů. A současně nepotřebuju jet po jadranské magistrále. Ale chci co nejvíc vzdálenosti najet v Bosně.
    Takže dotaz zní: Z Chorvatska bych rád překročil hranici ve Velika Kladuša, ale pak nevím, kterou cestou se vydat.
    1) Jestli přes Sanski most a Jajce, nebo
    2) Bihać a Bosansko Grahovo a Livno.
    Poraďte, děkuju. Klidně i že je to jedno, a mám jet jednou cestou tam a druhou zpět.
    HERMANN23
    HERMANN23 --- ---
    Někdo v prosinci letos na roadtrip do Gruzie? Případně Azerbajdžán? Chci vyrazit 10.12.2024 z Chorvatského Zadaru, cesta zhruba na měsíc jedna dodávka, jeden osobák, tři lidi. Někdo kdo umí azbuku výhodou.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Nás výlet do Srbska elektromobilem
    Do Srbska elektromobilem
    https://youtu.be/J-tDeAoHoak
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Vysoké tatry. W163

SABIEN
    SABIEN --- ---
    Ahoj, Zvažujeme roadtrip z Čech do Breatgne (Carnac) a zpět, ale nejdřív chceme trochu propočítat kolik to bude stát :).
    Jak je to prosím s mýtným ve Francii, kolik to v průměru vychází a jak se to dá platit?
    Taky kolik cca stojí litr nafty?
    Díkes
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    JANCAA: na to se takhle neda odpovedet, musis konkretnejc, treba, kam chcete jet, jaxtary jso decka, chcete nocovat po kempech,low cost nb all in?? vareni, myti, wc... ?
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Nejede někdo směr Cáchy ?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOTEL: V těch mírách na závěr ti chybí ještě velikost penisu. Takhle se ti žádná nepřihlásí!
    KOTEL
    KOTEL --- ---

Hledá se mladá, extrovertní a fotogenická single holka - dívka - žena, s příjemným hlasovým projevem, životní láskou k cestování a talentem pro psaní, focení, natáčení, schopná improvizace, řidičákem sk. B a jistotou v řízení auta.

Výhodou (klidně nedodělaná :) žurnalistika, FAMU nebo cestovní ruch. Ideálně talentovanějí, než jsem já sám :)

Proč nároky jak při pracovním pohovoru??

Budeme jezdit na roadtripy do Afriky (JAR, Keňa, Namibie, Zimbabwe, Uganda, Tanzanie, Botswana aj.) a natáčet o tom sérii dokumentů na pomezí cestovatelského vlogu
    a dokumentu, s profesionálními ambicemi.

Z materiálů budeme dělat instagram, facebook, youtube videa, jež poslouží jako promo pro cestovní agenturu, kterou spolu povedeme,
    a která bude roadtripy v Africe zprostředkovávat dalším cestovatelům.

Já budu plánovat, platit a točit, ty budeš tváří projektu, mluvit do kamery natáčet "kameru B", fotit,
    někdy řídit, někdy vařit fazole z konzervy, a krotit mě v nesmyslných nápadech, abys vzápětí nadhodila plán ještě šílenější :).

Já 194/95/38
    EWELYN
    EWELYN --- ---
    ahoj! nemate prosim nekdo tip na parkování dodávky poblíž Amsterdamu u moře? dík!!
    DEJMAS
    DEJMAS --- ---
    PIPPO_SPARK: Helska kosa je docela hezká. V městečku Hel mají záchytnou stanici pro tuleně a celkově je to prošpikovaný historii 2. světová války. Pak v městečku Leba začíná Sloviňský národní park, což jsou docela rychle se rozšiřující pouštní duny, docela hezká procházka. U německých hranic je městečko Svinoústí, je to v podstatě letovisko, ale zároveň je tam taky dost z války. Bacha přívoz ve městě je jen pro místní auta, musí se cca 10 km pod město.
    PIPPO_SPARK
    PIPPO_SPARK --- ---
    V červnu se chystáme na trip s mini karavanem. Liberec - Gdaňsk a dále po pobřeží směr Německo. Na týden. Tipy k návštěvě?
    PIPPO_SPARK
    PIPPO_SPARK --- ---
    DEFECTED: v Rakousku na pumpě jsme spali v karavanu. Nebo máš na mysli jen auto? Tam kde spí kamiony bych problém neviděl.
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    zdar. Mate nekdo skusenosti z prespanim (1noc) na parkovistich v rakousku ,IT ... zakazy,pokuty,platby :) Diky.
    ANOTHERFINEMESS
    ANOTHERFINEMESS --- ---
    Jinak 1500km v 27 let starym kei auticku 100% bez problemu :)
    ANOTHERFINEMESS
    ANOTHERFINEMESS --- ---
    Jo L400 ... webasto si na tom resil?
    4PTO
    4PTO --- ---
    ANOTHERFINEMESS: L400? jakou mas 4x4?
    ANOTHERFINEMESS
    ANOTHERFINEMESS --- ---
    Tak zastavka cislo 2 je Svobodný stát Durynsko :)
    ANOTHERFINEMESS
    ANOTHERFINEMESS --- ---
    Jinak prvni zastavka je v Brugach, druhou naplanuju dneska vecer :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam