• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RETALEvropská unie
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    OTAVA: je to v souladu s legislativou, obcanstvi (narodnich statu) nespada ani do vylucnejch, ani sdilenejch, ani podpurnejch kompetenci. Obcanstvim, co patri do sdilenejch pravomoci dle cl. 4 SFEU, se mysli obcanstvi EU a participace obcanu na rozhodovani v EU (volby do EP atd.)
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    BANSHEE: trefa....
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    OTAVA: Myslíš, že má EU právo mluvit členským státům do takové výsostné záležitosti, jako je udělování občanství??
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    ja bych sve obcanstvi v eu klidne prodal :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BANSHEE: Je to nebo to neni v souladou s legislativou EU kdyz staty prodavaji obcanstvi ?

Protoze pokud vim uvazoval o tom i Kypr.
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    OTAVA: Kam se poděla tvá libertariánská argumentace?:))

"...a ty bohatý se maj dobře" - no, to snad nemusíš cudně omezovat jen na EU, ne? Tak je tomu snad všude na světě...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ITCHY: jenže je to otázka diskurzu "dobrovolnosti"... kuřák má pocit dobrovolnosti svého jednání, takže celkové náklady na dobývání tohoto typu zisku a vymáhání všech možných daní, apod. jsou u něj daleko nižší. když někomu obrazně řečeno modifikuješ nervovou soustavu, aby měl pocit, že něco dělá dobrovolně, tak nemůžeš minout.... a tenhle hack se ukázal jako až příliš životaschopný...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JIMIQ: drahá a pomalá ano, tohle mám v jedné signtauře. já jako aspirující politik jsem musel k tomuto zaujmout nějaký postoj, a protože obě témata jsou problematická, tak jsem se rozhodl je odbýt jednou větou.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A tohle je jako v EU legalni ? Tak ja nevim proc stavime ty hranice, protoze staci kdyz jsi dost bohatej hajzl a muzes si obcanstvi koupit.

Proste jako vsude v EU - na obycejny lidi musi bejt prisnost a ty bohaty se maj dobre :)

Maltské občanství je na prodej za 650 000 eur. Podle opozice se Malta stane daňovým rájem | zpravy.ihned.cz - Svět
    http://zpravy.ihned.cz/...tvi-je-na-prodej-za-650-000-eur-podle-opozice-se-malta-stane-danovym-rajem
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    takze zakazeme zakonem vsechny nezdrave a skodlive veci, jako uzeny, bucek, stejky a ...... budeme jist jenom Ecka schvalena komisi :-)

alkohol zabiji taky, ale ta prohibice tak nejak .... proste nefunguje ;-)
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    LUBOB: a koukam ze tady nekdo dokaze zvladat kvalifikovaneji odhady nez svetova banka, asi mas k dispozici vice udaju....
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    ITCHY: za sedmero horami, za sedmero rekami ..
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    omlouvám se za OT
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    ITCHY: případně plus mínus stejně velké,jedná se ale vždy o odhady,nicméně představa kuřáků co živitelů státu je dle mě dosti pomýlená...
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    LUBOB: naklady na léčbu a ztráty plynoucí y předčasných úmrtí jsou vyšší než přínos ze spotřební daně
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JIMIQ: ten nehraje roli, protoze do hrobu si to nevezme :-)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    pro uživatele?
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JIMIQ: draha? snad vynosna, ne?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    hodně neefektivní, drahá a pomalá forma euthanasie :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ITCHY: já nad tím přemýšlel, a napadlo mi, že kouření je především forma euthanasie. a já jako liberál nemůžu přece bojovat za zákas euthanasie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam