E2E4: Jezdím do zaměstnání a vozím spoluzaměstnance, kteří mi za to platí. Jsem taxikář?
Přestalo mě bavit dohadování, kdo dnes pojede a napsal jsem aplikaci. Jsem taxikář?
Ta aplikace není nic moc, tak platíme někomu, aby ji napsal a udržoval. Jsem taxikář?
Programátor aplikace ji nabízí i dalším za stejných podmínek. Jsem taxikář?
Někteří z těch dalších se tím živí. Jsem já kvůli tomu taxikář.
Jedu z A do B a chci ušetřit. Nabídnu na internetu spolujízdu. Jsem taxikář?
KLM by jel, ale musel bych si zajet 50Km. Dohodneme se, že těch 50Km zaplatí jako za taxi. Jsem taxikář?
Známí chtějí odvést do lázní, ale já si musím vzít dovolenou. Zaplatí mi benzín a co bych vydělal v práci. Jsem taxikář?
Mám firmu a právě používám firemní auto k soukromému účelu. Jedeme s rodinou (manželkou, dcerou(má svůj butik) a jejím dítětem) na dovolenou. Na benzin se složíme v řízení se střídáme. Jaké jsou vzájemné zaměstnanecké a obchodní vztahy pro řízení vozidla? :-D
Magorů, kteří si předsevzali, že nás přinutí ke štěstí podle jejich představ už mám dost. Jestli z nás nemají být roboti řízení systémem vyhlášek a nařízení, je třeba tyto "dobrosery" vykázat na smetiště dějin.
Pokud každý z účastníků ví co dá a co dostane a dobrovolně s tím souhlasí, neměl by se do toho montovat nikdo další.