SUMAC: no EU je pro každýho evidentně něco jinýho. Někomu šlápla na kuří voko, tak pro toho je to velkej Satan, a tomu, komu na kuří voko (ještě) nešlápla, tak pro něj je pro změnu koncentrovaný dobro.
Já ale pouze poukazuju na argumentační nekonzistenci - pokud teda EU nemá v jurisdikci vnitro a zdravotnictví (což afaik nemá), pak asi dozajista chápeš, že jsou lidi právem kyselý, že se hrabalo na kvéry. Nevšiml jsem si ale, že by se svýho času bojovníci za EU nad tím pozastavili.
"je fascinujici, jak se furt picuje o EU ale nad svinema, co sedi v Praglu a maj na vase zivoty vetsi dopad, se mavne rukou." - nevim, jestli se mi tenhle vyzasebijetečernochysmus chce vůbec komentovat. Jsme v klubu o EU, komentuju EU. Ale ok...kde prosím přesně vzniklo to rovnítko mezi odpůrci EU = milovníci Tomia a Klause (případně dosaď libovolnýho oblíbence)?
Protože mám-li mluvit za sebe, EU mě sere úplně stejně, jako Babiš, Klaus jr. a Tomio. Kdyby bylo po mým, tak se můžou všechny tyhle čtyři entity chytnout za ruce a táhnout do řitě.