• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYKVEAntiFacebook
    CMAN
    CMAN --- ---
    Google.com dominated the top spot as the most visited website in the United States in 2009 and 2008. MySpace was the No. 1 visited website in 2007 in the U.S. It is now ranked number 7.


    Facebook passes Google as the most popular site on the Internet | Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1342944/Facebook-passes-Google-popular-site-Internet.html
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    srandovni je, ze na facebook se smi registrovat az od 13 let
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    V USA zatkli šest školaček, organizovaly den útoků na učitele – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/221845-v-usa-zatkli-sest-skolacek-organizovaly-den-utoku-na-ucitele.html
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    XCHAOS: to by byla prdel, kdyby to byl nekdo uuuuplne jinej :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tvář mladého střelce z Arizony odhalily sociální sítě – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/221794-tvar-mladeho-strelce-z-arizony-odhalily-socialni-site.html
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Já ho teda mám. Nakonec jsem podlehl. Hlavně kvůli tomu, že lidi z mého okolí čím dál míň používaj icq apod, na což jsem byl zvyklej. Nebo mají právě jen FB. Nicméně v něm nesdílím žádné odkazy nebo aplikace a nemám vůbec vyplněný profil. Proto si nemyslím, že by FB jakkoli mohl zneužít info o mě, když tam žádné nemám. Jediné, co mi vadí, je to neomezené označování fotek.

    To, že úroveň příspěvků na FB je z drtivé většiny ubohá, ví asi každej + to nesmyslnný zakládání skupin: "Dáme dohromady 1 000 lidí, co poslouchají drum and bass?", "Nemáme rádi reklamy během fimů! Fůůůj!" - toto se líbí x tisíc lidem; to je prostě trapný. Na jednu stranu obdivuju (nebo spíš nechápu), co si tam jsou lidi schopný dát do statusu. Řešit svoje osobní problémy s někým na skle, kde si to všichni přečtou a každej se tomu vysměje; to nevím jestli je odvaha nebo dmnce.

    Docela se směju dnešním médiím (a tím se dostávám k tomu, co jsem chtěl říci), kteří FB přikládají hroznou váhu. Hlavně veřejnoprávní ČT, kterou obšas ale pravidelně sleduju online, se na fb odkazuje snad pořád. V ranním vysílání tam moderátoři pořád čtou nějaký pindy, co jim na zeď píšou infantilní histerky k tématům, co se zrovna probírají. Hydepark: jestli dojde nějakej fakt inteligentní dotaz, tak v drtivém případě určo ne z FB. V rádiích se taky dozvíš, že s nima můžeš jít pokecat na FB. Ve večerních zprávách ti moderátor řekne, že k tomu a tomu tématu DOKONCE (( dokonce!!no to je revoluce úplně)) vznikla na FB skupina, která proti "tomu" brojí.

    Nechápu, proč se kolem toho dělá takovej humbuk? V čem to je tak revoluční? Co pozitivního to přineslo? Jako je to efektivnější jak Libimseti, ale tj tak asi všchno.

    Pro mě to je strašně krásnej důkaz o tom, jak jsou dnešní mladí upe mimo. Ale tak to byli asi za jakékoli doby - ale určitě jste se ráno na vlakovým nádraží na odjezdové tabuli nedočetli, že vztah toho a toho byl plný nesmírné lásky, porozumění a citů, trval asi 5 dní a pak se to z ničeho nic rozpadlo jak bábovečka z písku, pan X je z toho strašně smutnej, je mu do breku a neví, co si počít, a paní Y je naprostá pííča.
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    FANAE
    FANAE --- ---
    DRZHOR: Tak zase, to ze jsou tvoji kamaradi (nebo teda spis znami, nebo proste lidi co si tam pridavas) vypatlani kreteni, za to nemuze FB, ale oni, pripadne ty ze si je tam davas:)
    Stejne tak, ze mas v "pratelich" 250 lidi neni chyba FB (i kdyz o tom by se dalo polemizovat, kdyz ti tam furt cpe nejaky doporuceni)

    Ja fakt zastance facebooku nejsem, ale tyhle kecy ze si nekdo ztezuje ze ma debilni kamarady nebo je debil sam nechapu:)
    POIROT
    POIROT --- ---
    SUCZKER: No jo. Tuhle jsem četl, že lidi asi hlounou. Prej se lidstvu zmenšujou mozky.
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    POKE10002: napodobně... 2 roky zpět jsem udělal podobnou hloupost a když to nikdo neznal, nebyl facebook v povědomí sem se registroval... po třech měsících čtení jak kamaradka ma zkažený den a šlapla do hovna od psa, luničkových dnu a dalších mrdek sem zrušil učet... ale nezrušil.. jen to neni vidět... výsledek po 3ch měsících? - nesnašim věc kera nema opodstatnění, obrovská ztráta času, soukromí (16ti leta seflfotici se štětka si neuvědomuje vubec co děla...) a idealu o tom že nemužu přeci mit 250 kamaradu... - vážně tech fakt dobrejch živejch mam 3 kusy a znam tak dvacet liti s padesati se potkavam... s dalšíma třema tisicema se potkam diky praci za rok a to mji přátele rozhodně nejsou :D :D

    paleček nahoru NElibi se mi to ......
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Komerční význam sociálních sítí je pochybný - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/clanky/komercni-vyznam-socialnich-siti-je-pochybny/
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    XCHAOS: Já jsem taky dospěl k názoru, že FB je prostě internet experience pro debily. Dá se tam dělat to, co se dalo dělat dávno předtim, jenom je to všechno osekaný do nejprimitivnější podoby a je to na jednom místě a ještě tě u toho big brother vodí za ručičku.

    A IMHO by se tahle ideodiverze, že to neni kůl, ale že každej, kdo to používá, tak je jenom idiot, co na sebe bonzuje osobní data, měla šířít ;).
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Facebook není jen kamarád. Naučte děti používat sociální sítě - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/deti.aspx?c=A110104_171413_deti_abr
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    XCHAOS: To bude rana az tahle bublina rupne :D
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    http://technet.idnes.cz/novy-rok-si-zada-aktualni-verzi-antiviru-fpk-/software.asp?c=A101208_200618_software_dvr - co má doprčic společného FB s antivirem (viz obrázek článku), já osobně chápu narážku že FB je semeništěm nákaz ale BFU si řekne, jojo FB je antivir :(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: překlep - měl jsem na mysli "..., aby jim dobastlili feature, kterou má konkurence ...."
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    komentář: mnou předvídaná "fejsbukizace kapitálu" právě začíná... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Do Facebooku dá 2 miliardy Goldman Sachs. Co bude dál? | Tyinternety.cz
    http://www.tyinternety.cz/socialni-site/do-facebooku-da-2-miliardy-goldman-sachs-co-bude-dal1-2511
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam