• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: no je jasny, ze to jde pak rychleji :o) taky mam ted v planu vynechat, zkousky mi daly zabrat a ta vaha me brzo sezere :o)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    PETTYCAY: Já je doplňuji v sucharech a cereáliích, které si dávám k snídani. Rýže, brambory a těstoviny, to opravdu jen výjimečně, když jsem si je dávala jako přílohy, ačkoliv malé, tak jsem prostě nehubla.
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jo sou tam sacharidy, ale jine, totez jak v rejzi, proto se ji k obedu, z neceho se pri diete musi sacharidy doplnovat a tyhle se uvolnuji pomalu..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    HONZIK96: Rozhodně ano :)

VERONIKA22: Teď jde o to, zda chceš hubnout.. pokud ano, tak třeba já těstoviny vůbec nejím - příliš mnoho sacharidů. Jen občas si je dopřeju, ale celozrnné.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    Včera: 1:chleba se šunkou a sýrem, zelenina
    2: jogurt
    3: 200g kuřecí na kari+ zeleninový salát
    4: kafe+ tři zázvorové sušenky
    5: Pangasius + zelenina
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    tak ja vcera.. trochu nestiham :o/
    1.celozrnej rohlik se sunkou (14hod)
    2.brambor, varene hovezi, dusena mrkev (16hod)
    3. -//- (19hod)
    FKA82
    FKA82 --- ---
    ROBERT_MOST: Co je špatného na tom, dát si do salátu jogurt a ne majonezu?
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    neblázněte a jezte normálně tuky...a nejezte nízkotučný věci, po tom ztloustnete ještě víc...to je hroznej mýtus, já myslel, že už to ví každej a jak tady koukám , tak ne :))
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    VERONIKA22: ja davam bilej jogurt nebo si ho delam s tunakem... a jinak testoviny sou vyzivove fakt dobry
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    jestli můžu i dotaz - moc ráda jím těstovinové saláty ale zatím to vždy spojuju něčím nezdravým- co se zdravého dá dát místo majonézy? jen olej mi přijde fádní :o(
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    BARA_ONLY_ONE: fotografie ano či ne?
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Tak pro začátek... můj včerejší fádní jídelníček:

1. 3 suchary, dva s brokolicovou lučinou linia, jeden se šunkou - 90% masa, půlka rajčete
    2. zeleninový salát
    3. směs - kuřecí prsa, čínské zelí, papriky, chilli papričky, pórek, kari, chilli - připravováno zcela bez soli a oleje
    4. 2x šunková rolka s pažitkovým cottage, zelenina
    5. zbytek směsi

Budu dávat jídelníček každý den a byla bych ráda, kdyby se to stalo zvykem i pro ostatní :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam