• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    solim..ale jen trochu.. ted už třeba ani v restauraci mi jidlo nechutna, protože jsem si zvykla na to min soleny a všecko mi ted přijde přesoleny....

KALHOTKA: tak když si dáš dopoledne max k svačině jeden plátek chleba a bude to tvůj prohřešek, když nejíš sladky, tak by to tak hrozny bejt nemělo...
    CULI
    CULI --- ---
    solite nebo jen cesnekujete-korenite?
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    KALHOTKA: cottage je v pohodě..ale ten chleba byh vynechala.. knackerbrot je dobrej... a nebo ja si cottage mícham jakoby do salatku s cherryrajčatama.. mnam. :)
    CULI
    CULI --- ---
    PETTYCAY: asi ne no, jeste ta vule a nemit nocni smeny :(((((
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    CULI: nene, chce to vydatnou snidani a normalni obed v kt sou zahrnuty bud testoviny, rejze nebo brambory, mas pomale uvolnovani sacharidu a staci na cely zbytek dne, totez pecivo atd ;o) neni to tak hrozny jak se zda :o)
    MANXX
    MANXX --- ---
    KALHOTKA: Cottage není žádnej prohřešek, to by člověk fakt už musel jenom chroupat syrový zelí, kdyby i tohle bylo špatně.
    CULI
    CULI --- ---
    sacharidy z toho vaseho jidelnicku? to pak musite byt unaveni kdyz sportujete treba pravidelne,ale tak asi je to individualni a telo se i muze prizpusobit ze...?
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    CULI: ja urcite.. ale snazim se tomu predejit sacharidy z jidla
    CULI
    CULI --- ---
    a z ceho cerpate energii kdyz mate nejaky fyzicky narocny sportovni vykon? hazete do sebe hroznovy cukr?
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    FUMO: víc než cukr bych vysadilo mléko, kysané výrobky by neměly vadit, naopak, tam jsou přívětivé bakterie :)
    bez cukru to prostě nejde, jasně, asi je lepčí přírodní než rafinovaný.

http://www.celostnimedicina.cz/candida-albicans-neboli-kvasinky.htm
    FUMO
    FUMO --- ---
    LIMONADA: jo to mám přesně... ale nejhorší je, že já to jako vlastně asi ani držet nemusím. To by měla přítelkyně, ale já jsem jí řek, že jí v tom nenechám... jak tohle půjde... to teda nevím...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    FUMO: ja sem zkousela vysadit sacharidy na ctyri dny (abych zjistila jestli se to po nasazeni zase zhorsi) a malem sem vsechny lidi kolem sebe pozabijela.....
    FUMO
    FUMO --- ---
    TLAMPAC: jestli tohle je jediné co mi tu můžete poradit, tak dělám, že to nevidím a odhlašuju se z tohodle audítka ;-)

Sakra, pomóóóóóc, lidi, jak mám tohle vydržet?
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    IKARIE: tak jsem ho koupila.. a je výbornej! :)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    LIMONADA: no rozhodně, než se člověk do takhle přísný diety pustí, měl by si nechat udělat testy, že s tím skutečně má problém. Jinak by to bylo panikaření :)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    GATTA_NERA: jj, doktor, správné bakterie mám doplňovat "uměle"
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    IKARIE: holandie je nejlepsi. obsah tuku je imho i pro dietu akorat - u tech uplne nizkotucnych jogurtu pozor, su vetsiny to dohani skrobem (aby mel aspon nejakou hustotu). takze lepsi klasicky jogurt s 2,5% tuku - to je uplne akorat;)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    TLAMPAC: taky sem to mnohokrat cetla, mela jsem u sebe podezreni a vyvratily mi to dve ruzny doktorky s tim ze je to oblibeny prehaneni. jako ano, nekteri lide s tim maji problemy, ale rozhodne to neni 20%populace (myslim jako celkovou kandidu - napadeni celeho organismu)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ELISCHA: Tak to budeš mít tohle ještě dietnější... bez medu http://www.mixit.cz/index.php
    Zvažuji, že si něco namixuji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam