• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    IKARIE: díky, zejtra si ho koupim a to mussli.. to zni fakt dobře.. tak do toho se taky pustim .. ty vločky jen tak s něčim se mi k snidani přejidaj a ty kupovany zapačeny mussli, to je strašnyho cukru... ble.. tak takhle si to osladim lehce podle svyho ;)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ELISCHA: http://www.hollandia.cz/nase-produkty/jogurty-selske/bily.html
    ja si vicemene jiny nekupuju, kdyz uz jogurt, tak at to je jogurt, 150g na snidani me nezabije, i kdyz obsah tuku asi neni uplne koser :) zas to nejim na kila a ne kazde rano.. (ale do smoothie si klidne nejaky odtucneny koupim, tam mi to je fuk)

jinak musli - na panvi nasucho prazim vlocky, orechy, rozinky, dynovy seminka, piniovy orisky a proste co je po chuti, v zaveru do toho pridam polivkovou lzici medu aby se to trosku spojilo. mnam to je :)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    IKARIE: ten hollandia jogurt je nějakej extramňam? :) .. ktrej přesně myslíš.. :) ...
    jo ajak vyrábíš to domáci mussli? :)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TLAMPAC: ale je i potravou pro ty správné bakterie...to ti doufám nedoporučil žádný doktor
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    GATTA_NERA: Cukr nemůžu, protože jednak dělá ve střevech kyselo, a jednak je potravou pro bakterie ve střevech, který tam nemají bejt. Docela problém, protože cukr dnes dávaj skoro do všeho - od salámu, přes paštiky, majonézy, kečupy, protlaky, omáčky, saláty atd.
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    dneska des bes a hlavne po oslave...
    snidane- rajce a tunakem
    misto svaci fitko
    obed- cocka s vajickem
    svacina- cocka
    vecere- odtucneny tvahoh
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TLAMPAC: ne není uzená a složení jsem ti před chvílí napsala :)
    libové maso je pořád lepší než větrník z cukrárny :)

jakto že nesmíš řádný cukr?
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    BARA_ONLY_ONE:
    GATTA_NERA:
    No tak jo. Bral jsem to z mýho pohledu, kdy nemůžu žádnej cukr.
    Byl zmíněn krůtí salám a jestli je ta šunka uzená, tak tam bude cukr taky.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TLAMPAC: no třeba v té libové šunce bylo 0,9 g sacharidů na 100 g masa.....to asi není zákusek že?
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    TLAMPAC: Kdo jí salám?
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Když tady zmiňujete ty salámy v jídelníčku, dietáři, tak vězte, že ve většině je cukr, takže je to jako byste si dali ještě malej sladkej zákusek.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    já taky
    ráno: celozrnný chléb, žervé, krůtí salám
    oběd: dušený květák s červenou čočkou, zalitý vajíčkem, syrová rajčata
    svačina: kefír, celozrnné sušenky
    večeře: ledový salát s olivovým olejem, libovou šunkou a cottage sýrem (mňamka veliká)
    večer si dám nějaké ovoce
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Tak já se taky přidám:

1. trochu mrkvového salátu, dva knackebroty, jeden s brokolicovou lučinou linea, druhý s plátkem šunky 90%
    2. mrkvový salát
    3. pečené hovězí karbanátky se zeleninou (v Tescu jsem objevila mleté hovězí maso s max. obsahem tuku 6%, je fakt super, jen jsem do něj dala jedno vejce, pepř, chilli a nakrájené chilli papričky a bylo to teda mega mňam)
    4. dvě šunkové rolky plněné cottage, trochu okurky
    5. mě čeká zapečená zelenina
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    tak moje dnesni

rano jecmen, kafe s mlikem, miska musli (domaci, jen lehce slazene lzici medu na celou velkou panev), hollandia a nakrajena nektarinka
    dopo kilak a pul v bazenu (z toho kilak v kuse kraulem, jsem na sebe ohromne pysna:))
    po bazenu cca v 11 banan, dynova kostka a nizkotucny kefir
    13.30 vetsi ctvrtka grilovaneho kurete (kupovane u stanku, trosku znouzectnost), miska cervene repy a maly platek tmaveho chleba
    16.00 50g haribomedvidku (ja vim..)
    k veceri teprve bude ledovy salat jen pokapany olivovym olejem, jestli vubec, pze jsem mela maso po docela dlouhe dobe a doted se citim uplne prezrana :)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    FUMO: hm, pěknej sajrajt, ale má to prý až pětina populace.
    doporučení:
    kokosový olej, kapky z citrusových jadýrek, cibule, česnek, pórek, okurky, mléčně kysané zelí, limetky
    pak asi obecně zásodotvorné potraviny (Candida nemá ráda kyselé prostředí - neumí se v něm pohybovat), když ocet, tak jablečný.

hlavně žádné: mléko, tvrdé sýry, maso (když už, tak ryby nebo drůbež), mouku (hlavně ne pšeničnou!!!), cukr vůbec, alkohol, sladké ovoce - nejhorší je přezrálý banán

Připrav se, že zhubneš na kost.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    rajče, mozzarela. klasika :)

brambory s lučinou :o)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Můj včerejší:

1. 3 knackebroty s cottage a dvěma plátky 90% šunky
    2. mrkvový salát
    3. níže zmiňovaná treska se zeleninou
    4. acidofilní mléko
    5. tuňák se zeleninou (bohužel v konzervě, nedostala jsem se domů a bylo to asi to nejdietnější, co se dalo koupit)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    CULI: Na kafi není nic špatného, když u toho vypiješ sklenici vody.. mně teda naštěstí nevadí ani varianta bez cukru a bez mléka... a chutě zaháním právě tou kávou nebo zeleným čajem...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    tak ja dnesni
    rano 6.30 jecmen, voda, irsky caj s mlikem a medem, otoustovany corny rohlik s maslem a brie, hroznove vino, kefir
    10.00 home made musli s jahodovym ovofitem
    12.30 jablko, asi 4 platky kruti sunky
    13.00 hodina beh, cca 10km
    15.00 obed to co vcera - porce testovin s tunakem a pestem a olivama, trosku parmazanu navrch, par slanych susenek
    16.30 pulka hermelinu linie
    a az ted jsem prisla z prace tak chroupu vokurku zakaplou olivovym olejem & sklenka bileho vina
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam