• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: já kupuju ovesné tyčinky s medem a jablky z bioobchodu, jsou výborné, žádné pufrované kuličky
    CULI
    CULI --- ---
    tak si dej vydatnejsi snidani v klidu jeste doma ! ;)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Tak jsem zjistila, že musím zvýšit dávky dopoledních jídel, protože jsem hrozně unavená a kručí mi v břiše... a to dost hlasitě, což před klienty není ideální. S tím se ovšem vyskytl problém, co ke svačině, když jsem ve škole nebo v práci a není čas se v klidu najíst (a už vůbec ne po třech hodinách, spíše po čtyřech, pěti) - doposud jsem to řešila acidofilním mlékem, jogurtovým nápojem, jablkem nebo banánem. Nemáte tip na něco, co se dá jíst za pochodu, ale přitom je to dietní?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Hmm,to zeli zni fakt dobre...

....dalsi tipy na naka zelna jidla? Nejake placky?
    (blby je,ze placky vetsinou s moukou a smazit:-( Nedavno sem delala varene brambory rozmackat,spojit s vajickem,pro zhusteni mala lzicka skrobu - z toho udelat kapsu, nacpat zelim a dat do horkovzdusny trouby, na poslednich pet minut zapnout gril.
    Ale myslim,ze kvuliva tem bramborum mne s tim odsud vyhodite -ale krmila sem chlapa!:-))) )
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ELISCHA: trik na kysany zeli zni kmin, dost kminu (idealne drcey samozrejme). ja bych na to teda zadny preparaty z lekarny nebrala, na zazivani se daj pit ruzny caje, a take si telo musi zvyknout. proste casem se to zmirni kdyz to budes podporovat bylinkama, naucis se to lepe travit
    CULI
    CULI --- ---
    MEANDER: to by ale clovek musel jist porad a to musi urcite brzy vzniknout rezistence a uz to nepomaha ne? jak dlouho to uzivas? ...a davkovani 1-3tbl 3x denne...hmmm to clovek po nich ani nema hlad ne? :)))
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    JULLIK: specifikuj koktejl, jestli tím myslíš vodu s práškem zaděláváš si na podvýživu a to už není racionální dietní režim
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    ELISCHA: Zkus Orenzym. Prodává se to v lékárně a nestojí to mnoho. Mně to pomáhá.
    MANXX
    MANXX --- ---
    JULLIK: Tohle jde přežít bez toho, abys sebou někde sekla?
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    No tak já mám teď tvrdý režim, takže se musím fakt hlídat, nic méně pohybu mám v práci každý den dosti...
    Snídaně: Koktejl
    Oběd: Koktejl
    Večeře: Zeleninový salát
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    snídaně: vločky s jogurtem
    sváča: pár polomáčenek, nic nebylo ve spěchu po ruce
    oběd: kuřecí se špenátem, troška brambor
    sváča: jogurt hollandia bila
    večeře:kuskus se zeleninou

jak tu mluvite o tom zelí, fakt ho miluju, i čočku a tak.. ale prostě mě to fakt příšerně nafukuje, to každyho..ale mě fakt hodně.. nevim, čim to regulovat, něco na to určitě pomáhá..nějakej figl?. já to radši moc nejimm, nechci obtěžovat okoli a mě to taky neni přijemny...
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LIMONADA: to je, nakoplo mě to, tělo už cítí, že se blíží podzim a řeklo si o to, hlavně o to zelí :) koupila jsem ho v bio obchodě a to je jiná třída
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    GATTA_NERA: to si udelam, zni to jako fakt dobra vitaminova bomba
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LIMONADA: tou zálivkou/pojidlem je právě cottage, navíc tekutiny je tam dost ze zelí
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    GATTA_NERA: ten salat zni dobre, jak to delas, jen to smichas? nebo nejaka zalivka?
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    snídaně: musli s jogurtem
    oběd: plátek masa a rýže z jídelny bohužel
    svačina: syrovátka, bebe sušenka
    večeře: salát z kysaného zelí, cizrny, červené řepy a cottage s příchutí křenu
    CULI
    CULI --- ---
    moje: -bila jogobela,s dobrou vlakninou
    - jablko
    - pangasius,kuskus se zeleninou (kapie,cibule)dal nevim budu spat pred nocni a pak na nocni mam navarino jasminovou ryzi s brokolici, nejake knackebroty a pazitkovy cotage :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Tak můj dnešní, polívku jsem právě dojedla a zbytek mě čeká až později.

1. tři knackebroty, dva s lučinou linie, jeden s plátkem šunky, rajče
    2. acidofilní mléko
    3. houbová polévka
    4. zeleninový salát
    5. rýžové nudle se zeleninou a hovězím masem
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    taky se přidám :)
    snídaně: lupínky s mlíkem
    svačina: banán
    oběd: bramborová kaše, 100g krůtí šunky
    svačina: hrozny a meloun
    večeře: budou dvě tmavé kaiserky se sýrem
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    ZUZIPA: jasně,ale čím míň mouky tím líp že.... :-),bez mouky je to prakticky úplně bezsacharidový jídlo,až na těch 5gramu/100 co je v jogurtu

btw nikdy si nekupujte chorizo,ruším druhou svačinu a půlku večeře :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam