• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    MANXX: No já fakt maso moc nemusím, maximálně si to nahradím sýrem v salátu...Občas ryby...Tak jednou týdně mám kuřecí nebo krůtí maso, jinak ne :( Ale tak byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil čím to aspoň trošku nahradit.
    SASH
    SASH --- ---
    JULLIK: mne to prijde strasne malo, celej den bych mela hlad..obzvlast pokud sportujes, pokud vim, tak delas spinning, kterej je energeticky hodne narocnej..
    a manxx ma pravdu, chtelo by to nejaky bilkoviny
    MANXX
    MANXX --- ---
    JULLIK: Nejíš bílkoviny?
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    Tak já dnes:
    Snídaně: 2celozrné toasty s rajčetem
    Svačina: Ovoce
    Oběd: Zeleninový salát
    Večeře: Zeleninový salát a pitta chleba
    MANXX
    MANXX --- ---
    KALHOTKA: Ty fakt neznáš zakysaný mléčný výrobky? :-O
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KALHOTKA: radsi resit tyhle veci v [ Hubenouri a baculkove na nyxu.. aneb nevite nekdo jak ztloustnout nebo zhubnout ?? rychle.. kvalitne?.. zdrave?.. ? :)) ]
    tady maj byt jidelnicky

prosimte precti si neco o vyzive, aspon trochu prospesne muze byt mleko primo od krav (ale to uz dnes skoro nikdo nestravi), to co pijes je jenom takovej zbytek z mleka....
    vapnik si telo z mleka temer nevezme, na to jsou rozhodne lepsi jine potraviny.
    na vegetarianstvi se vykasli, pokud to nemas jako presvedceni, rozhodne s vegetarianstvim snadneji nezhubnes (spis naopak, je mnohem tezsi mit vyvazeny jidelnicek), neco o tom vim(byla jsem dlouho vegetarian, momentalne jim jen domaci a bio maso a ryby)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KALHOTKA: snickersku vymen aspon az musli tycinky, je plno sladkeho co neni tak strasne a ma alespon nejake vyzivove hodnoty. a mleko doporucuju nepit, organismu k nicemi neni, radsi kefir/acidofilni mliko nebo jogurt.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    CULI: primo zkusenost nemam, ale asi to nebude uplne spatny. Rekla bych, ze to bude i pekna makacka. Chodila jsem jednu dobu do fitka, kde nabizeli asi tri stupne zateze pro hubnuti, zpevneni a zoskani kondice. Premyslela jsem o tom, ale odradila me ta cena a take to bylo v cas, kdy jsem nemohla.
    Zjistila jsem, ze mi stejne nejvice vyhovuje cvicit doma. Kdyz neco delam spatne, tak me opravi zkusenejsi mamka a do tela si dam stejne, jako bych byla ve fitku
    CULI
    CULI --- ---
    caute holky, asi to neni spravne misto pro tento dotaz, ale kdyz se tady probira cviceni doma, stepry atd tak jsem si rekla..... mate nekdo zkusenosti s H.E.A.T. se na to chystam uz dlouho, jsem lina za to dat i tolik penez!

KALHOTKA: jinak co ja jsem mela jako 2rocni inspiraci je casopis Dieta!! http://www.mf.cz/produkty/dieta/
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MANXX: Ha, dík, tu neznám, zkusím...
    MANXX
    MANXX --- ---
    ZMYJKA: Ne, Yoplait.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    IKARIE: Souhlas, taky mám podobnou zkušenost, a to i při dost velký nadváze.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MANXX: Jakou značku? Tu od Ramy?

WATTEVILLE: To právě dělám, že to tam míchám až po vaření, ale asi moc brzo, ta mrcha se stejně občas srazí. Zkusím počkat dýl...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    IKARIE: otazka jake jsou tve cile, na fotkach pusobis dost stihle a jestli chces byt jeste stihlejsi tak to pujde treba jen s anorexii;)

jako jsou lidi kteri opravdu zhubnout potrebuji, ale mam pocit ze obcas s dietama vysilujou lidi co jsou fakt v idealni vaze (na svou fyziologii, proste mame neco dane i dedicne) a pak uz se pod tuhle vahu dostanou jen za cenu hladoveni.
    dulezity je zdrave si uvedomit kdy uz clovek nemusi hubout, staci kdyz sportuje pro dobry pocit a udrzuje se;)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja teda zacinam cim dal tim vic nabyvat na dojmu, ze to je v 90 % o jidle. sportovala jsem vzdycky, ted jsem chtela trosku zhubnout (tak 5kg), takze jsem od kvetna zintenzivnila cviceni na 5-6x tydne, z toho prakticky obden beh pres 10km, vetsinou rano nalacno (ted co uz beham vic, tak si davam aspon banan), plavani (taky zadny flakani, 1300-1500m), obcas naky posilovaci hodiny ve fitku, a skoro nic(!) jsme nezhubla. jasne ze se postava zformovala, vypada to lip, je mi obleceni co mi nebylo, ale cekala bych teda daleko vetsi efekt.
    (ono to bude castecne i tim, ze jsem neschazovala z nijak extra vysoky vahy a moc tucna jsem nebyla ani predtim, ale stejne)

cimz teda nikoho nechci odrazovat od sportu, aby bylo jasno :)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    ZMYJKA: Na to jsou dvě vychytávky - jedna je že, jogurt rozmícháš s trochou mouky nebo škrobu asi ne moc dietní a druhá je, že ho zamícháš do jídla hned po dovaření, nesmí se vařit. To co píšeMANXX je varianta č. 1, obsahuje hodně škrobu.
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    KALHOTKA: hele a co ten mic, klidne by do zacatku stacil, i kdyz celkem zabira misto ale musim rict ze se s nim da delat spousta veci. a nebo i jen tak. myslim ze nez cvicit rano a odpoledne, ja ti jako radu dam, rano na lacno jit chuzi tak 45min. Ale kazdy den. Nejlepsi cestou do prace, pokud mas psa se psem. A pak se nasnidej az pul hodiny potom a uvidis. Jakmile to ze zacatku prepalis - 2x denne cviceni, tak to rozhodne dlouho nevydrzi a pak v tom budes zas a pak porad do kola. samozrejme posilovani je dulezite, ale nemuzes dvakrat denne.ja ted taky zase zacinam ;-) takze nemam vlastne mozna co radit, ale vim ze mi ranni chuze na lacno dost pomaha. a uprava jidelnicku, jako treba maximalne vynechat smazene, a nahradit par klasickych obedu salatem, uravit vecere, nejlip mam osvedcene lehke maso se zeleninou , typu listovy salat, ale i spenat a fazolky - to totiz muze mit i pritel. obcas treba michany vajicka, nebo mozzarelu s rajcaty, pak se taky da tvaroh, restvy syr a sunka.samozrejme primerene. ale kdyz jis kazdy 3 hodiny tak ani hlad nemas. takze se zasoustred na pravidlo 3 hodin a brzy se prestanes prejidat coz je asi to nejhorsi. kdyz do toho kazdy den pridas jeste pohyb tak si myslim ze to brzy zacne fungovat. doporucuju jeste zeleny caj. na rozhejbani metabolismu. to jen co vim ze funguje u me. drzim palce. ale musim rict ze mozna by bylo opravdu fajn zajit za nejakym specialaistou a hubnuti opravdu promyslet pac jojo je svine !!!! ;-D
    MANXX
    MANXX --- ---
    KALHOTKA: Mám knihu Jídlo jako životní styl od Ing. Havlíčka. Není špatná a jsou tam docela dobrý recepty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam