KALHOTKA: Hlavně musíš mít motivaci... já jsem ještě minulý rok touhle dobou měla na 165cm 104kg. Teď mám méně jak 70kg (vážení proběhne v pondělí, nevím, kolik to nakonec bude). Jde to, ale musíš opravdu chtít.
Ano, opakuje se to, opravdu dietních jídel zase tolik není. Ale pokud chceš fakt zhubnout, vadit Ti to nebude. Já mám zhruba takových 20 jídel (hlavních, obědových), která točím dokola a stále vymýšlím další. A to zase tak málo není. Snídaně a svačiny se opakují, ale ono ani těch nedietních variací na snídani většinou člověk tolik nemá.
Co se týče toho času na vaření - zabere to úplně stejně, mnohdy méně času než vaření jídel normálních, s tím, že já si toho většinou udělám víc a zbytek si dám zamrazit po jednotlivých porcích.
A dávej si nějaké menší cíle - cíl vzdálený 30kg a několik měsíců k tomu, to není příliš motivující. Tak si nejdřív dej třeba 3kg, pak 5kg. Uvidíš, že dosažení každého cíle Tě nakopne do dalšího hubnutí. Občas se stane, že se váha přestane hýbat, což může být trošku frustrující, proto se zároveň měřím krejčovským metrem - většinou ačkoliv váha dolů nejde, centimetry ano. A další důležitá věc - nesmíš se vážit několikrát do týdne, myslím, že jednou za 7-10 dní je ideální.