• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    BABSIB
    BABSIB --- ---
    MEOW: ja s tym skusenosti nemam, ale podstatou je rapidne obmedzenie cukrov, tak sa nediv ze si unavena, ved cukor je zdroj energie. a tiez priberania takze vaha ide dole, coz je pozitivne nie? :)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    přesně tak:)..plátky..ehm..nějak se mi asi nedostalo slov, tak kolečka..:)
    MEOW
    MEOW --- ---
    filtr mlčí...

jíte někdo podle south beach diet Dr. Agatstona? nebo neznate někoho kdo s ní má zkušenosti? doporučil mi jí muj doktor, abych snizila hladinu cukru v tele .. a ja jsem po dvou dnech silene unavena a mam dole 2 kila... a to nehladovim a jim normalni porce tak jak jsem zvykla ..
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: tipla bych plátky česneku..:)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    TEZZ108: co jsou česneková kolečka?
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    večeře: brokolice spařená na olej s orestovanými česnekovými kolečky hozená, sýrem nakonec posypaná..dobrota a jsem plná..(ještě aby ne, když jsem zdolala celou hlavu brokolice..:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    přidám se k salátovému menu..večeře: salát z ledového salátu a okurky, též zakys smetana, pažitka, pepř, sůl, trocha česneku sušeného a citroon, oliv olej..k tomu krůtí steak..ňami
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    salát: domácí kysané zelí, libové uzené maso, lehká kysaná smetana, kopr, pepř...mňam po běhání ideální jídlo :)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    včerejší večeře: salát s rajčaty a ovčím měkkým sýrem, zalitý olivovým olejem, ochucený medvědím česnekem.
    Dnešní oběd: bez oleje pečené plátky žraloka, mňam
    upozorňuji, že tato teplá jídla mi vaří můj přítel, ač sám si vaří nedietně
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    VRATENKA: nebo z mého avataru :))
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    GATTA_NERA: smarja, cetla jsem "cerna kocka" To mam asi z hladu, nebo mozna spis z nedostatku kocek.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    dnešní oběd:kebab z krůtího masa pečený bez tuku, černá čočka a tzatziky
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SSAMIAD: 5 kg za měsíc je nesmysl, norma jsou dvě kila.
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    můžete mi prosím někdo doporučit nějaky dietní jídelníček, abych zhubla tak cca 5kg za měsíc?
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    O víkendu si trochu užívám:

1. mrkvový salát
    2. nesmažený jarní závitek
    3. hovězí steak se zeleninou

bude:
    4. activia
    5. tomatová polévka
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    EFFKA: takze vcera jsem vecer misto mrkve a knackebrotu mela ctyri piva :-)))

dnes bylo:
    1) platek slunecnicoveho chleba s platkem sunky a syra, hrnek müsli s mlekem
    2) kureci maso na rozmarynu a houbach, pecene brambory, zelny salat

dnes bude:
    3) ovocny tvaroh
    4) platek slunecnicoveho chleba s platkem sunky a syra, pul plechovky male kukurice bonduel

Kdyz tak na to koukam, tak nevim, co bych musela jist, kdybych drzela dietu...
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. zeleninový salát, dva knackebroty se šunkou
    2. půlka kornspitzu, půlka activie fit
    3. květáková polévka
    4. zbytek kornspitzu, zbytek activie
    5. zelňačka (dietní bez smetany a uzeniny, takže vlastně jen voda, zelí, koření)

Měla jsem dost rozlítaný den, takže bohužel nebyl čas připravit si nějaké maso. Tak doufám, že si to zítra vynahradím..
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    dnes bylo:
    1) plátek slunečnicového chleba s plátkem šunky a sýra, kávový hrneček müsli v mléce
    2) jablko
    3) konzerva tuňáka se 4mi baby rajčátky a půl plechovkou malé bonduel kukuřice, plátek slunečnicového chleba s máslem

bude:
    4) ovocný tvaroh
    5) kávový hrnek müsli v mléce
    6) mrkev + knackebrot s máslem a bylinkami

Večer mě čeká hodina badmintonu a pak buď budu doma a upeču na zítra kuřecí nohy s rýží ve francouzskohořčičném nálevu anebo půjdu do knajpy a dám si vinný střik nebo pivo. To ještě nevím :-)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Včera:
    1. tuňák se zeleninou (z konzervy, doma byl jen lovečák, slanina a tahle kozerva)
    2. 150ml Activia
    3. květáková polévka (na lžičce másla orestovat půlku květáku, přidat špetku soli, zalít zeleninovým vývarem, až je květák měkký, přidat trochu krupice a počkat, až polévka zhosutne)
    4. zeleninový salát s tuňákem
    5. zelný salát
    6. květáková polévka

Nic moc, jsem si toho vědoma, ale stěhuji se a na nakupování a vaření jídla nezbývá moc času..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Tak OT k poslednímu receptu promazáno. Sem patří jen dietní jídelníčky, recepty na dietní jídla a debata, které s tím úzce souvisí.

K diskuzi o hubnutí jsou tu jiná auditka.

např. [ Hubenouri a baculkove na nyxu.. aneb nevite nekdo jak ztloustnout nebo zhubnout ?? rychle.. kvalitne?.. zdrave?.. ? :)) ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam