• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    FRONEMA: tak jsem koukala, kolik je tak pořeba těch bílkovin vlastně a přijde mi to už moc! Našla jsem různé zdroje, ale zhruba do jednoho gramu na kilo váhy.. tudíž...kolik vážíš(není-li to tajné)? A nebo se snažíš nabrat nějaký svaly á la Arnie?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    FRONEMA: klid, je to jen názor, zbytečně se rozčiluješ. Sama si psala, jak to i radši připravuješ to jídlo, ale já jsem na první fotce vůbec nepoznala, jestli je tam chléb nebo vejce :) Nedělej z toho hned aféru, že po tobě někdo chce, aby si fotila profesionální fotky jídla proboha
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PAJUSAK: ano fotim to telefonem a cilem je dokumentace a nikoli umeni
    a muj bordel na stole je tvurci neporadek :)
    a ty rekni chces prudit nebo mas neco k tematu?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    FRONEMA: promiň, ale to fotíš telefonem? ty fotky jsou tak hrozné, že dělají to jídlo nevábným :) Plus ještě neskutečný nepořádek na stole :) To je k tomu, jak si psala o radosti z focení
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    IKARIE: Já Ti nevím, mně to přijde sice super, já bych tohle nevydržela.. ale nebyla bys bez toho kafe hrozně unavená?
    Na rozdíl ode mě hodně běháš a plaveš, tak si myslím, že bys měla jíst mnohem víc.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja dneska:
    rano v 9 jecmen, hermankovy caj, kafe s mlikem (lzicka cukru)
    pozdejsi snidane v 10.30 - bila hollandia, domaci musli, lzicka jahodove marmelady
    ve 13.00 obed v beasu - basmati ryze, veganska cizrna, spenat s tofu, zeleninovy salat pokapany olivovym olejem
    14.30 kafe s mlikem (lzicka cukru)
    16.30 jablko
    19.00 cottage syr

pak kilak a pul v bazenu

a ted kdyz jsem prisla tak dve mrkve, celozrnny chleba s tvarohovou pomazankou a sklenicka bileho.

i kdyz to zdaleka neni dokonale, ja jsem dnes spokojena, pro me je uspech, kdyz zvladnu odolat jakekoliv prasarne (jako coko tycinka tuhle, osminka pizzy tamhle:)

AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    FRONEMA: já bych jich asi tolik nedala...

přidávám pozdní večeři: hrášková polévka luxusní s jedním celozrnným plátkem chleba namazaným domácí pomazánkou z dýně a lilku....óóó - objevila jsem rovnou dvě nové hvězdy na mém gastronomickém nebi!!!
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    AYUNTAMIENTO: plan je jist priblizne 30g bilkovin kazde jidlo (4x denne), prijde ti to moc?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: to jsem zkusila smichat naprosto nahodne a vylozene me prekvapilo jak to bylo dobry :)
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    FRONEMA: dle mého názoru je to strašně moc bílkovin, ne? Ale dala bych si čočkovou polívku teda!
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    FRONEMA: jj, já sama na sebe dohlížím tím, že sem své jídelníčky píšu.. A právě jsem díky Tvým fotkám dostala hroznou chuť na kombinaci hrášek, tuňák a cottage, musím vyzkoušet! A taky na čočku, kterou mám naštěstí zítra k obědu ve školní jídelně :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    AYUNTAMIENTO: inspiruju se v knizce four hour body od tima ferrise jehoz stravovaci rady prave testuju (a zatim k me naproste spokojenosti:) )

proc by melo byt maso s lusteninou problem?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: myslenka je prave v tom dohlizeni na sama na ssebe a pak ma smysl fotit vsechno. a navic zjistuju ze clovek ma pak mnohem vetsi tendenci to jidlo upravit aby bylo hezky a pak se prijemneji ji :)
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    FRONEMA: hehe, velice zajímavá snídaňová kombinace, jak tě to napadlo? Mimochodem, docela často jsem slyšela/četla, že by se nemělo kombinovat maso s luštěninou, ty s tím asi problém nemáš, že :-D
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    AYUNTAMIENTO: čtu hodnoty na obalu, pokud tam nejsou, tak tady http://www.kaloricketabulky.cz/

FRONEMA: Já si své jídlo fotím, pokud to není jen obyčejný knackebrot se šunkou :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    zkousim takovy experiment, fotit si svoje jidlo, nechcete se nekdo pridat?:)

https://picasaweb.google.com/Fronema/Jidlog?authuser=0&feat=directlink
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    mimochodem, mám jede asi trolí dotaz: Jak počítáte, kolik toho máte sníst? Máte na to nějakej program, tabulky, knihy, whatever?
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    tak já se taky přidám:)

1. 1 krajíc žitného chleba s Lučinou nadýchanou bylinkovou
    2. 1 racio sušenka
    3. kuřecí kapsa plněná sýrem, šunkou a zeleninou, dva malé vařené brambory, rajče
    4. mandarinka
    5. večeři vidím na míchaná vajíčka + knackebrot + rajče
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    AYUNTAMIENTO: jo ještě jsem s tou polívkou snědla vlastně malou housku namáčenou v olivovém oleji a zbytkem mrkvové pomazánky..
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    ráno banán
    pak polívka s bio kostkou, řasama wakame a nudlema
    banán
    jablko
    ...zatím nevím co dál :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam