• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    KALTY: jo to to kazí nejvíc :-(
    KALTY
    KALTY --- ---
    SAT_ANN: dík. jen aby mi to vydrželo ;)
    Ještě by to chtělo omezit večírky a chlast ;)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    KALTY: v biopotravinach prodavaj nejaky zitny celozrnny, stoji normalni pytel asi dvacku, kdyz si vzpomenu tak je kupuju...
    ale kdyz jis prilohy v normalnim mnozstvi, tak to asi moc resit nemusis si myslim

a na chlapa teda fakt super jidelnicek - obvykle nejsem schopna pripravit si takhle pestrou stravu :-/

KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jinak budu rád když mi to každý den zkouknete ;) Přeci jen se v tom ještě moc neorientuji :(
    1KA
    1KA --- ---
    KALTY: ne, mam hroznej hlad...ale v prqaci nemam nic
    KALTY
    KALTY --- ---
    1KA: A to ještě žiješ?
    1KA
    1KA --- ---
    ja dneska jenom olomoucky tvaruzky, to jsem ale vostuda //
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak nakonec :
    5/ Kuskus s tuňákem, kukuřicí, mrkví, okurkou a rajčatama, trochu bazalky. Velmi dobré na první pokus ;)
    6/ Caprese : Půlka Mozzarely Bufalo s rajskými a bazalkou + 1 grahamový knackebrot
    KALTY
    KALTY --- ---
    RADUS: ;) no doufejme
    dnes :
    1/ Celozrnný žitný chleba : 2 plátky, 2pl. šunky ( vepř 80% ), lučina
    2/ Jablko
    3/ Grahamová bageta s uzeným lososem, mascarpone, trochu kopru
    4/ zahradní salát 125g ( kukuřice, rajče, okurka, salát, paprika s balsamico )
    5/ zatím netuším - nějaký tip na večer? Doma mám nějakou zeleninu, tuňáka ve vl. š. a určitě těstoviny. To vypadá na těstovinový salát s tuňákem ;) Mrknu na internetu na nějaký ten recept ;)

Jinak co těstoviny? jaký druh kupovat?
    RADUS
    RADUS --- ---
    KALTY: ovoce si nech na dopolko a rýži spíš k obědu a k véče zele salat hm? přeju at kila mizej :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    MANXX: 176
    MANXX
    MANXX --- ---
    KALTY: Kolik měříš?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: S tím souvisí i omezení chlastu a začít nějaký ten sport. Teď v zimě asi rotoped bazén...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hoj, rozhodl jsem se zhubnout na původní váhu. Tzn. z 90 na alespoň 75.
    Snídaně a odpolední svačiny mám myslím v pohodě. Budu si muset začít večer vařit na druhý den do práce. Občas se sice v oblíbené restauraci objeví nějaké dietní jídlo ale ne tak aby se tam dalo chodit každý den... Teď už k tomu dnešnímu jídelníčku.

1/ Vícezrnný chleba 2 krajíce, Lučina nadýchaná
    2/ Hovězí vývar s nudlemi a játr. knedl.
    3/ Malé jablko, chléb celozrnný žitný : 2 slabé plátky, 2 pl. Leerdammer Original, 2pl. šunka dušená 80%vepř. masa
    4/ k večeři budu mít domácí vepř. čínu s rýží
    5/ pomelo

Teprve začínám a vím, že zrovna dnes to uplně dietní není...
    Btw. kde bych našel nějaké zásadní rady a recepty? Zkouším si alespoň počítat kalorie atd na http://www.kaloricketabulky.cz dík
    RADUS
    RADUS --- ---
    tak taky něco at vas tu jen nesleduju :)

1. vločková kaše, hroznový víno
    2. jablko, oříšky
    3. helrmelín 30% s bramborou a salátem
    4. jogurt
    5. brokolice zapečená se sýrem
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Dnes výborná pomazánka, která byla ze všeho, co v lednici zbylo :-)
    Tuňák ve vlastní šťávě, citronová šťáva, lžíce hořčice, na drobno nasekaná 1 menší cibule, 2 vejce uvařené na tvrdo, 1 na drobno nasekané, druhé nakrájet na plátky na ozdobení, 1 kousek nízkotučného taveného sýra, 2 lžičky majonézy light, sůl, pepř. Servírováno na teplém celozrnném toastu.

Úplně dietní to není, ale byla fakt skvělá :-)
    YAMA
    YAMA --- ---
    DIVA: mouka cukr tuk nebo mouka cukr tuk... Stejny zlo ;)
    DANIA
    DANIA --- ---
    1. ovesna kase z ryzoveho mleka, vlasske orechy, brusinky, jablko
    2. sojovy pudink cokoladovy /110 kcal/
    3. zapecena brokolice se zampiony a cesnekovym tofu
    4. 2 vege karbanatky, dusena zelenina /lilek, paprika, cuketa/, domaci celozrnna houska, cherry rajcata, cerne olivy
    MANXX
    MANXX --- ---
    DIVA: Je to úplně stejný.
    DIVA
    DIVA --- ---
    čau. chcu něco shodit a je mi lenivo "opravdicky" si to jídlo nastudovat, ocenila bych stručnou radu. má význam koblihy, vdolky, listové šátečky nahradit toustama s máslem a marmeládou, povidlem? nebo je to prašť jak uhoď. dík moc .) pro jistotu: uvědomuju si že ani ty tousty nejsou dietní. chcu svůj jídelníček upravit jen mírně
    MANXX
    MANXX --- ---
    DANIA: Tak když po tom nepřibíráš, to ti můžu jen závidět. Já s tímhle kdysi experimentovala, stravovala jsem se z většiny v Country Life /přes den, večer jsem si vařila podobně/, a váha mi letěla nahoru. Moc uhlohydrátů to na mě bylo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam