• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    KEEE
    KEEE --- ---
    ještě mám další dotaz :o) redukční jídelníček - můžu hermelín? že bych si ho rozpekla v troubě k večeři, trochu oleje, koření, knackebrot? nebo je to moc tučný na večer? :o/
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    9:00 rohlík se šunkou, ach
    11:30 špagety s tomatovou omáčkou, 125 gramů mozzarelly
    15:00 kefír
    17:00 brokolice v páře posypaná sýrem, trochu brambor
    18:00 pomeranč
    opět bazén a až přijdu, tak buď salát s medovo-hořcicovou zálivkou, nebo zbytek kefíru
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    9:00 jahodová ovesná kaše
    11:30 grilovaný kuře prsíčka, kuskus s opečenou cibulkou, sušenýma rajčatama, citronem a bazalkou
    16:00 pórková polévka
    17:30 knackebrot s pomazánkou z tvarohu a tuňáka
    až přijdu z bazénu, tzn. někdy o půl deváté, tak bude mozzarella :o)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dnesni /aneb kdyz toho moc nesnite a mate pak o pulnoci po navratu domu hlad

6.30 jecmen, caj, tri lzice chocenskeho jogurtu s bezlepkovou granolou, bananem, hrstka liskacu, med
    10.00 dva ryzove chlebicky s cerstvym syrem
    12.00 troska ryze s porci cirzny orestovane s porkem a rajcaty
    latte
    19.00 pidi degustacni menu v japonske restauraci (miska ryze s par kousky ruznych mas,cerstveho lososa, zeleniny, fakt tak na chut)

24.00 dva ryzove chlebicky s cerstvym syrem a trema platkama schwarzwaldske sunky
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    KEEE: polotucny ve vanicce a normálně ho sním s rozinkama nebo makem, avokadem..
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    KEEE: ja kupuju odtučněny ve vaničce a trochu ho smíchám s bílým jogurtem, když je potřeba.
    KEEE
    KEEE --- ---
    poraďte mi prosím - chtěla bych nějak obohatit bílkovinový večeře o tvaroh, ale zřejmě jsem vybrala špatnej druh. Je nízkotučnej a suchej jak cesta, na pomazánku dost nevhodnej... jakej kupujete? Nízkotučnej, polotučnej, tučnej? Ve vaničce? Jíte ho jako součást pomazánky, nebo ještě nějak jinak?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    vcera jsem skoro cely den spala krome 5hodinovho odpoledniho okenka, ve kterem jsem si dala kavu, pomerancovy fresh a peceneho kapra nalozeneho v citronu a tymianu s naprosto skvelym bramborovym salatem (uvarene brambory na kolecka, smichane s hrubozrnnou horcici, polnickem a povarenou cervenou cibuli, doporucuju, skvely)

dneska
    9.00 jecmen, caj, tri lzice chocenskeho jogurt s bezlepkovou granolou, hrstka liskacu, med
    dopo beh 9km
    12.00 orestovana ryze s kurecim masem a brokolici
    odpoledne v kavarne horka cokolada se slehackou
    16 rio mare insalatissima tunak&kukurice, dva ryzove chlebicky
    ted uplne malicka miska cizrny orestvane s porkem a konzervovanyma rajcatama (obed na zitra)
    LIIN
    LIIN --- ---
    vcera

půl tyčinky fitness
    30 min běh, 60 min pilates
    kukuřičná polévka, hruškový fresh
    dva plátky žitného chleba s gervais a polníčkem
    salát (polníček, rukola, rajčata, semínka, camembert, olivový olej, plátek žitného chleba
    hovězí carpacio, rukola, salát z červené čočky, 1 pivo
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    zbytek kvetaku, rajcat, porku ze vcera.
    knackenbrot se sunkou
    brokolice, brambory, kvetak, porek a dost syra, dresink ze zakysane smetany, cesnek, cervena paprika

nic moc, vajicka jsem nejak nezvladla.

IKARIE
    IKARIE --- ---
    Rano caj, dva ryzove chlebicky s gervais a kruti suknou, dve vajicka na hnilicko
    Latte, bananovy dzus
    Bun bo nam bo
    Nakladany hermelin s olivama a zeleninou (bez peciva nicmoc)
    LANNA
    LANNA --- ---
    IVNA: Podle me to ukazuje presne a pokud chces zhubnout, bez toho se neobejdes, minimalne v zacatcich. Mam zkuenost se sparkpeople a kaloricketabulky.cz
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    GEISHA: Vyrabim, asi milion variaci: varenou, pecenou, s gervais, s jogurtem, s vlasaky nebo slunecnicovym seminkem, s cesnekem nebo bez, s nivou...
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    IVNA: z toho se akorat zblaznis. Nikdy to nebude presne, vzniká z toho obsese a ve skutečnosti to nic neřeší. Nech to být. Říkám to bohužel ze zkušenosti..
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    IVNA: nepouzivam, stejny duvod jak geisha

vcera
    6.30 caj kafe jecmen, banan, bezlepkova granola, hrstka orechu, smichane s dvema lzicema chocenskeho jogurtu a medem
    9.30 dva ryzove chlebicky, repna pomazanka, dve vajicka na hnilicko
    latte, 50g cokolady - nojo :/
    12 kureci maso, jasminova ryze, salat (brokolice, cizrna, cervena cibule, troska slaniny, slunecnicova seminka, pistaciovy olej)
    15 zbytek repne pomazanky jen tak
    16 50g susenych svestek

vecer jsem si dala po dvou mesicicch tri piva a dneska je mi blbe
    IVNA
    IVNA --- ---
    Pouzivate nekdo nejakej calorie counter app na telefonu? Zacala jsem pred tydnem, trochu trva to tam vsechno natukat, ale da se tam prihodit i cviceni a taky to pocita vyzivnou hodnotu a vitaminy a ukazuje to ceho je ve strave malo ci moc. Samozrejme vsechno jenom prumerne....
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    jogurt s vlockama a bananem
    madras s plackama (ja vim, ale kdyz ono je to tak dobre...)
    peceny kvetak, paprika, houby, trochu balkanu, kousek liboveho mleteho na rozmarynu
    asi kefir
    KEEE
    KEEE --- ---
    KEEE: až teď teda vidím, že je toho fakt docela málo a kromě salátu tam nemám žádný ovoce ani zeleninu...
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    9:30 čokoládová ovesná kaše
    12:00 čočková polévka
    16:30 ceasar salát s kuřecím masem a parmezánem
    18:30 poslední párek :-D

nevím, co si dát dál, už moc nemám hlad. Možná si dám ještě kefír, ale to už bude dneska moje konečná...
    TRPY
    TRPY --- ---
    IOM_NUKSO: no myslim, že tam máš proste málo sachrů...hlavně ráno. pokud jde o udrzovani sachru na minimu o coz se asi snazis,tak ani tim si nejsem jista, zda je to uplne v poho. nicmene takhle po netu buh sud...zejo, ale aby telo a mozek byl dobre zivenej a vsechno fungovalo tak jak ma je dobry drzet sachry alespon na stovce denne .... ale to jsou jen moje zkusenosti, kazdej je individualni, ma jiny cile apod. Z dlouhodobeho hlediska se tohle porad jet neda (nebo dá?), je to o zdravi? nevim...nazory ostatnich....? pokud jsem mimo klidne me smazte, nejak se za to zlobit nebudu.jo a jinak hezkej den vsem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam