• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: neřešim, sou pružný, lola je sešrotuje
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Jak řešíte kosti v lososovi? Namlít? Bude to stačít?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    INUSHKA: Jo, uz bych presla na 2x denne:)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    V jakém věku byste přešli z krmení třikrát denně na dvakrát? Gustíkovi je 8 měsíců a začínám přemýšlet o tom, jestli už není oběd zbytečný. Začíná se nám stávat, že nedojídá večeři, zatím jsem to řešila tak, že jsme mu ji prostě nechala do rána a nic jiného nedostal, dokud to nedojedl, protože nechci, aby si zvykl, že si může diktovat, kdy a co bude žrát. Ale napadlo mě, jestli to není tím, že už dostává zbytečně často, že večer prostě nemá hlad, když předtím obědval, takže když nedostane něco vyložené super lákavého, tak to prostě nesežere.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Dej mu čuchnot k rozmrazeným držkám a ani ho to nenapadne i kdyby byl jak dělo :D
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Já hlavně musím nějak vyysvětlit tatínkovi, že ty "salámky" jsou psa a nejí se ani když se přijde v podnapilém stavu z hospody.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Já jsem pochopila že mám být připravená na nejhorší :D u nás zůstává jen kilo, dvě posílám dál :D
    IF_
    IF_ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: To jsme zvědavá jaká bude recenze na tu vůni:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: fuuj 3 kila koncentrovanýho zla.)) my máme doma už jen kousek, a ž to budem lolině dávat, tak si zas budem s mužem stříhat, kdo ten humus připraví
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    VERCA_ZABA: zrovna jsem si přitáhla tři kila domů, mají :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PETRA_CHATEAU: aháá, tak vidíš:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    VERCA_ZABA: jak kdy, já sem je tam koupila
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: na arbesáku ale držky nemají myslím.. já si nechávám zavážet u becres.cz
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    IF_: přemýšlím o tom. Takhle krmila chovatelka..
    IF_
    IF_ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: A proc tedy neprejdes na barf uplne? Michat to opravdu neni nejlepsi. Kdyz koupis hrubomlete maso a zeleninu rozmichujes na kasi nema pes sanci to vybrat, plus treba jak pise Petra chateau zakapnout olejem, posypat praskem z piskotu apod.

Mne uz zere ze zvyku i velky kusy, casem si vetsinou zvyknou:)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    PETRA_CHATEAU: nemám, budu ráda :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: můžu ti půjčit knížku o barfu, pokud nemáš.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    PETRA_CHATEAU: krmím třikrát denně, dvakrát granule, jednou maso. Dohromady nedávám :) Díky za tip, zkusím. Já zamíchala čtvrtku jablka do granulí namočených s vývarem a úspěch to nemělo.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: míchat maso a granule v jedný porci se nedoporučuje kvůli výrazně jiný době trávení. jinak lole zeleninu a ovoce mixuju, ze začátku sem jí to kamuflovala do mletýho masa a teď už to sežere, i když to promícham jen s nakrájenym masem. případně eště třeba ovonět lososovým olejem
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Další dotaz :)) jak jste zvykali prcky na syrový ovoce a zeleninu? Já zatím krmím proplan granule + k tomu syrový kuřecí a hovězí s chrupavkama a kostma. Granule beru jako "přílohu". Občas uvařím rýži, ovesný vločky, vařený ječmen, nebo přidám tvaroh, vajíčko nebo tak. Dneska jsem nastrouhala do ranního krmení kousek jablka. Po tom co jsem k tomu teda přidala i trochu tvarohu do sebe štěňouch s odporem nacpal půl misky a tváří se na mě že se ho pokouším otrávit. Tak nevím nevím, jestli z něj bude BARFista.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam