• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    IF_
    IF_ --- ---
    Zkušená veterinářka!!!! "Barfování? Děkuji, už ne." Tak prý když si namažete kočičí konzervu na chleba je to lepší než paštika :D

img2012022800836_jpg.zip | Ulož.to
    http://uloz.to/xqgronv/img2012022800836-jpg-zip
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    VERCA_ZABA: no nám minule aky přijeli na čas a tento týden totok ... tk snad to opravdu byl jen nějaký zkrat.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    RUKSAK: zvláštní.. já minule s tím neměla žádnej problém, řekli, že přijedou ve středu ve 20:10, jestli mi to vyhovuje a přijeli jen o deset min později.. právě jdu akorát objednávat, tak snad to bude v phodě..
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    ERIKK: což o to, neměla jsem od toho daleko, jenže nemám mrazák na 30 kg, takže to byla slož 3 lidí a ti ostatní to maso nutně potřebovali ... jen mě zajímá, jestli se to děje i někomu jinému tzn. vykašlat se na ně, a nebo jim dát za pár měsíců šanci (až na ten vopruz zapomeneme)
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    RUKSAK: teda cekat od utery az do patku aby to privezli az v 10 vecer , to bych je nechal prijet, nechal je to vylozit a pak jime rekl at si to strcej do prdele :)
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    jak jsme spokojeni s becersem?
    včera jsem 3. den čekala na dodávku masa. prvně (úterý) se ani neozvali, že přijedou, po urgování řekli, že přijedou čtvrtek nebo pátek, čekali jsme čtvrtek a nic, tak tedy voláme a že v pátek mezi 17 - 18, pak se ozvali v 19, že do hodiny a nakonec, po urgování dovezli maso 21,45. je to normální? jsem trocha zpruzená, už kvůli tomu, že první objednávka dopadla na výbornou - viz tady někde v historii.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KROMANON: ale ja taky nepsala nic o ovarenejch krupavkach, ale o ovarenejch kostech;)
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    IF_: to znám :/
    IF_
    IF_ --- ---
    Kamoska vcera sackovala :D
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ja si zas myslim, ze mu ty ovareny krupavky nemuzou ublizit. Pokud ale zvykas a jsi na uplnym zacatku tak bych to taky vynechal. Jinak stenatko to co do kosti vydrzi na kurecich skleletech, krcich atp. Ja treba veprove vubec nedavam a s hovezim zebrem to je u Trixiny hned a u Spudika boj na nekolik hodin. Krev maji dobrou, stavbu a rtg taky, takze se zatim nestesuju, ze by neco nemeli protoze nedostavaji veprovy ci hovezi kosti;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Když pes narazí na zlatou žílu...

obrázek 4
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: vareny nedavej vubec, co ovaris, tak pak vyhod:)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    IF_: já jsem z nich dělala huspeninu, víš.. tak dík, dám mu z toho ožrat jen chrupavky a nazdar :)
    IF_
    IF_ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Určitě štěněti dávat lehčí kosti se kterýma si poradí a naučí se na nich porcovat, hlavně kuřecí... Mně tu vepřovou nohu nenaporcuje ani teď, ale je to malý plemeno...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Pls, jak řešíte kosti který štěňata nerozžvýkaj? Drtíte? Nebo na to prostě kašlete a dáváte jen kuřecí? Mám tu vepřový nožky a pak hovězí kosti, zkoušela jsem to namlátit paličkou na maso ale přijde mi že to dělá ostrý konce.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZUZKAOU: moc proteinů na první pohled.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Hele co tenhle recept pro ledvináře?
    Prvn
    http://www.kockaapravo.cz/zdravi-clanek.php?id=4

Strava pro kočky s ledvinovými problémy:

0, 30 dkg mletého kuřecího, krůtího masa či libového srdce
    3 hrnky vařené obohacené bílé rýže
    4 vejce
    2 lžíce slunečnicového, sójového či kukuřičného oleje za studena lisovaného
    1 500 mg kalcia
    1/8 lžičky jodizované soli
    1 lžičku jemně strouhané mrkve, petržele či jiné zeleniny
    5 000 IU vitaminu A
    B komplex cca 10 mg na den
    taurinový nebo jiný vitamínový doplněk pro kočky (asi na 5 dní)
    2 500 mg vitaminu C = (1/2 lžičky askorbátu sodného)
    Všechny přísady smíchejte ve velké misce a jídlo podávejte kočce syrové, pokud je přijme, nebo smíchejte vše kromě vitamínů a pečte cca 20 minut v troubě, vitamíny přidejte po vychladnutí. Tento recept stačí pro 1 kočku cca na 5 - 6 dní.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    další barfový pokrok, lola už jí i samotný nemaskovaný ovoce. dneska si se mnou dávala mandarinku a prej dobrý
    ETH
    ETH --- ---
    NICKIE: u pejsků se dá aktuálně zjistit něco k 50 alergenům, přes roztoče, pyly, potravinové alergeny, zvířata.. kompletní test mě vyšel kolem 2-3.000 a doporučuju se objednat k MVDr. Fábikové, která je cca jednou za 2 měsíce na klinice u MVDr. Načeradské - info zde. Podporuje krmení barfem a dovede poradit s dietou. Můj pes má tedy pylovou alergii, ale dlouho jsme řešili podezření na potravinové alergeny, proto jsme přešli na barf. Kdyžtak pošta
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam