• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    INXS
    INXS --- ---
    já nevim já sem se neptala, jen sem to slyšela, tak dávám spíš micro mineral
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    STHENO: caninu sme měli my, asi 5 dní.. a teda, takovou sračku arnošt snad nikdy neměl jako po dvou prášcích tohodle (canine petvital) a hlavně když sem si spočetla, na kolik by mě to vyšlo, tak mě málem trefil šlak..
    ale je fakt, že znám jenom tenhle přípravek..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    jo Ivo, proč je roboran sračka?:DD
    IF_
    IF_ --- ---
    Ja mela No a krmila ho kdyz to porovnam s dneskem hrozne (nulova osveta plus nizky vek) a nemel temer sedinu zato zadni nohy v haji zahy. Ted mam sedivaka co v sesti beha zavody a chodi treky po horach, imho lepsi:D
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    INXS: joo, proc je roboran sracka?:)
    IF_: jj, je mi to jasny, ze je to individualni, ale chtela bych to nejdriv zkusit, nez to odsunu s tim, ze mam holt dedka sedivyho:)
    STHENO: diky, kouknu na to!
    STHENO
    STHENO --- ---
    INXS: Tiez by ma zaujimalo, preco je roboran sracka. ja ho pridavam do krmenia casto pomerne, takze preto ma to zaujima...

MOOONA: vyborne doplnky robi firma canina. jednak maju specialny pripravok, co dodava mineraly pri barfovani, druhak ma rozne ine doplnky, zamerane na specificke problemy.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    INXS: mam stejnou otazku, proc je roboran sracka?
    IF_
    IF_ --- ---
    Proc je Roboran sracka???

Nekteri psi stejne jako lide sednou od prirody mnohem vic nez jini.
    INXS
    INXS --- ---
    roboran je prej pěkná sračka, my ho dáváme občas. spíš bych doporučila micromineral
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    Zdravím, pořád poslední dobou přemýšlím, proč mi pes tak šedne. Všichni tvrdí, že je to normální, věkem, bude mu pět, ale začlo to už tak před rokem, čumák má úplně šedivej a teď mu začíná šednout i "obočí". Tak pátrám a internet tvrdí, že to může být nedostatkem zinku. Myslíte, že je zinku v roboranu tolik, aby to mohlo nějak ovlivnit barvu srsti, nebo mám radši ještě koupit něco spešl? např. tohle http://www.svetchovatelu.cz/canvit-h-maxi-vitaminy-pro-psy-500g.html
    Zase do něj nechci zbytečně cpát všemožný, aby mu to spíš neublížilo? Roboran jsme zatím nedávali, ale protože stárne a hlavně má víc pohybu,kterej může klouby dost zatěžovat, tak ho chci začít dávat...Co myslíte? Díky!
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    LOVETHIEF: Všechna tahle semínka jsou dost mastná, takže bych to s nimi asi nepřeháněla, jinak nevím o žádném omezení. Já je teda nepřidávám do žrádla, ale občas dám něco takového psovi za odměnu nebo i jen tak. Pár dýňových semínek třeba, nebo ořech. Jak vlašáky tak lískáče si umí sám rozlousknout, vyžrat jenom jádro a skořápky mi pěkně nechá válet po koberci :-D Ale zvlášť s vlašákem se vždycky výborně zabaví, než se mu podaří do něj dostat.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LOVETHIEF: ale tak, ja si jen vzpominam, jak si nedavno plakala, ze fenka zvraci nebo ma prujem - tak bych s pridavanim podobnych seminek byla opatrna. Pokud je nepodrtis, stejne projdou psem skrz, lneny seminko se doporucuje povarit a davat z nej ten slem, ale primerene.. Orechy jako takovy - cuby milujou, vlassky, samy si je rozlousknou. A proc by psove nesmeli zrat lilkovity? Ze bych nedala cubam rajce - no samy si je trhaji, potvory a paprikou tez nepohrdnou.. :)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    já semínka a ořechy taky přidávám... myslím si,že je to dobrá věc... lepší než sušený ovoce
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    IF_: ze je to kaloricky, je zatim vyhoda, ikdyz uz se mi za posledni mesic dozezrala, tak je furt hubena
    diky!
    IF_
    IF_ --- ---
    Muzes jen je to kaloricky. Ale taky takovy veci teda nedavam:)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    FIFAJZ: protoze ma vsecky mozny tyhle veci rada, neasi
    a ja chci jenom vedet, jestli je neco ze suchych plodu pro psy zakazany
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Ja nevim, proc bys to mela pridavat vubec? Pes ti bez toho v klidu vyzije. To radsi nasus krizaly, svestky a takovy ty bezny cesky ovoce, kdyz uz musis necim psovi takto zpestrovat jidelnicek. :)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    muzu psovi primichavat do zradla ruzny seminka jako slunecnice, dyne, sezamovy a lneny seminka... ja nevim co jeste, poradte, prosim :-)
    A dneska mi jedna pani rikala, ze jako odmeny dava svymu psovi kokosovy chipsy (proste cistej susenej kokos). A co treba orisky?
    Existuje neco mezi temito suchymi plody, co psi nesmeji? Jako treba u ovoce ze psi nesmeji hrozny, u zeleniny lilkovity....
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    VERCA_ZABA, CAMELLA: My jsme zrovna teď nedávno byli na kompletním vyšetření, rozbory krve a tak, protože nám Gustíček jaksi odmítá dorůst do standardu (to je zas jiná story, spíš než že bysme měli nějaké vážné obavy o jeho zdraví jsme potřebovali dokázat chovatelce, že fakt není špatně živený) a dělali mu 4 snímky dlouhých kostí taky bez narkózy. Sice se s námi trošku pral, ale snímky vyšly dobře.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    My jsme ted fotili bez narkozy cube pater, naopak snaha vetu by mela bejt zvire zbytecne neuspavat. Ale samozrejme ze jsou veci, ktery proste bez narkozy odfotit nejdou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam