AAHHWISEGUY: Na vejce kašli - není v tom zdaleka tolik vápníku, jak se myslelo za našich babiček, navíc se z toho blbě vstřebává - to radši přidávej nějakou směs minerálů - micromineral, roboran nebo tak něco. Já jim teda občas celé vajíčko do mixeru k masu hodím a žerou to (i kočky), ale že by to žrát museli nebo to nějak zvlášť milovali se říct nedá.
Co se zeleniny týče tak mrkev je obecně dost neoblíbená - zkus trochu ledového salátu, namixovat s masem a lososovým olejem. Pokud budou i tak vybírat, tak můžeš pro začátek zeleninu trochu povařit v masovém vývaru - až si zvyknou tak vařit míň a míň. Taky můžeš přihodit ovoce - jabko třeba. Kořenové zeleniny se dává jenom trocha, ze zeleniny by hlavní podíl měla bejt listová (saláty různé) - jako není to nutné, ale holt tu kořenovou každé zvíře nemusí - i když naše kočky už se plně adaptovaly a žerou prakticky všechno. A teda obecně kočky tý zeleniny moc nemusí - já jim teda dávám stejněj podíl jako psům, protože se jim s tím nebudu dělat zvlášť, a vypadaj ok, ale v principu by snesly té zeleniny i míň. A dávaj mi i kuřecí křídla celý i s kostma, rybí hlavy, nepraný dršťky a tak.