• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    no, vzhledem k tomu, že klíštáci jsou čím dál agresivnější a hnusnější, já tý přírodě moc nevěřím..
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    tak tady jde o to jestli chemku nebo prirodu, ne o to jakou znacku chemky :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    my jeli scalibor a po vejplatě ho zase koupím..
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: nevypadá zle vid! my jeli frontline kapky
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BAHNIX: taky jsem nad tim uvazoval.. zatim jsme jeli jenom chemky typu advantix, tak bych taky byl rad za nejakou zkusenost s cdvet
    BAHNIX
    BAHNIX --- ---
    Ahoj,máte někdo zkušenosti s něčím z tohoto? Nebo co by jste doporučili na klíšťáky?
    Ochrana psa před parazity (klíšťata, blechy, vši) - Baron.cz
    http://baron.cz/pes/klistata-blechy/ochrana-klistata-blechy/i-0
    Díky
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    VERCA_ZABA: Zkusíme a uvidíme
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    DALEEN: a namáčet do toho piškoty?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    INXS: Lipánka už jsem taky zkoušela, dávala jsem jí kalíšek na vylízání a vypadala jako bych jí pod čumák strkala časovanou bombu. Z masa žere víceméně všechno a ze zeleniny taky....ale když se jí něco nelíbí dokáže vykouzlit neskutečně znechucený obličej :)
    INXS
    INXS --- ---
    DALEEN: Bony mi taky kašle na jogurty a tvarohy, ale kyška fakt vede a nemusim do ní dávat maso. zkus třeba lipánka, ale je dražší
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    DALEEN: aha, to je mi teda vybiravec..

PETRA_CHATEAU: pravda, nicmene na traveni a mikrofloru v zaludku je myslim takovy ten typ jogurtu jako hollandia docela dobry jednou za cas
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETRA_CHATEAU: Já vím, říkám si aby měla občas změnu....zkusila jsem to asi třikrát, ale její znechucený výraz je dostatečně odrazující. Takže učiním ještě tak pokus nebo dva a pak to vzdám ;)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    DALEEN: pes to vlastně nepotřebuje, takže bych mu to nenutila, když to nechce
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FREETEKK: zkoušela jsem a neprošlo to. Čuchne k tomu, olízne jogurt z masa, znechuceně se na mě podívá a otráveně odkráčí pryč a vypadá že radši pojde hlady než by něco takového snědla.
    Zkusím tu kyšku nebo něco podobného. Sýr žere v pohodě.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    DALEEN: zamichej do vecerni davky s masem a zeleninou, to mu vetsinou nic jineho nezbyde nez to sezrat :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    no ja musim rict, ze tecka zere naprosto vsechno, i kdybych ji do te misky nasral, tak to s nadsenim sezere :))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Když už jsme u té valašské kyšky....jak do psa dostat jakýkoliv mléčný výrobek? Nad jogurtem i tvarohem se ofrňuje.
    INXS
    INXS --- ---
    tak my sklízíme nevídaný uspěch s valašskou kyškou :o)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    CAMELLA: Přesně - kočka mi označila žrádlo za nepoživatelné jenom proto, že sem si do něj dovolila kápnout pár kapek echinacey třeba - a psi to žrali jedna radost, ani si toho nevšimli. Kočky sou větší vybíravky holt (teda kormě té zrzavé spolubydlící popelnice :D), ale saláty mi docela berou - asi se to trochu podobá kytkám co žerou :)
    IF_
    IF_ --- ---
    ale kočky potrebuji jeste vice masa nez psi ne? Tam ta zelenina az tak dulezita neni nemylim li se li se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam