TAPINA: To ja vubec nechci popirat, ze fakt bohuzel vetsina lidi vubec nevi a staci mi, kdyz kecam s moji vetkou, se kterou mame blizsi vztah nez jen veterinar x klient a ona vypravi, co ji tam chodi.. a kdyz se nahodou blbe trefim a musim dyl cekat a posloucham, co ty lidi vymejslej.. Jeden by fakt plakal, proc si takovy lidi porizujou zivy tvory.
Nicmene ja to myslela v ramci toho, kdyz za vetem prijde kleint s tim, za chce zacit/zacal krmit masem, ze tam se dost casto setkavam, byt treba zprostredkovane, s velkym despektem. Rozumim tomu, ze vy jakozto veti, kteri to prece jen delaji hodne kvuli tem zviratum (nebo aspon tak ja vnimam dobryho veta, nezavisle na financich:) ), mate strach, aby zvirectvo dostalo co potrebuje. Ale pokud je reakce veterinare na barfistu, kteryho nezna a nebo dokonce zna a vi, ze se o psy zajima vic nez jen jako o hlidace k baraku, veskrze negativni a rekne mu, ze by mel radsi krmit granulema ty a ty znacky.. V tomhle ja vidim trochu ten problem.. Teda je to cim dal tim lepsi, ale kolikrat maj barfisti strach rict vetovi, ze krmej masem.