Fotku nemam aktualne. Jo, jeste dostava kloubni vyzivu, protoze ma spatny kycle (na trech mesicich juvenilni symfyziodeza nebo jaxeto).
Tak ve stredu jdeme na rtg aby se vyloucily poraneni/poskozeni/janevimco ramen a loktu. Doktor se ptal, cim krmim... Rekl, ze vetsinou pokud je to z vyzivy, tak to je u lidi co nekrmi ciste granulema, ale ze pokud se to bere rozumne, tak proti tomu nic nema i kdyz by preferoval ty granule.
Mame petimesicniho bernacka. Co se tyce zateze, tu ma minimalni protoze do roka drzime ne klidovy, ale spis pohodovy rezim. Ale chodime trochu (zaciname castejs) plavat.
Nema to nijak hrozny, pan doktor rikal, ze ho klidne muzou jen bolet kosti z rustu, tak jsem na to zvedava.
Kazdopadne doporucili byste mi jeste neco krome tech nozicek a skeletu? (skelety dostava normalne, ale castejs kureci kridla, nozicky sezenu a zkusim) Co jsem koukala na netu, tak se tam doporucuje vitamin c a nejaky pripravky s vapnikem, ale toho se dost bojim. Taky se doporucuje skorapka od vajicka zakapnuta citronem, to vidim spis. Co vy na to?