MIKEYLA: Tak ideál to není, ale nijak strašně to nevypadá, když to pak rozmrazím, psiska i kožka se tvářej že ok, srajdu z toho nemaj... - navíc to obvykle zkrmím třeba za týden, takže to neskladuju nijak dlouho. Jako mohla bych to třeba tři dny skladovat v ledničce, ale to vypadá pak hůř, než když to zmrazím a znova rozmrazím.
Ono pokud vím, tak hlavním argumentem proti znovuzmrazování je to, že při rozmrazování se můžou pomnožit bakterie v mase obsažené (proto se taky má správně lidské jídlo rozmrazovat v lednici a ne při pokojové teplotě) a zmrazením se pak nezničí, takže celým procesem vzrůstá množství bakterií v mase. Ale vzhledem k tomu, že maso, které dáváme psům je ještě pořád na psí poměry hodně čerstvé (nehejbou s ním červi, nehnije) není to myslím zas takový problém - psí žaludešní šťávy by si s tím měly poradit.