LOVETHIEF: pokojovou teplotu ja mocn nedodrzuju, ale mozna u citlivejsich nebo nemocnejch psu. respektive kdyz rozmrazuju, tak jo, kdyz davam cerstvy maso z masny, tak ne. veprovy je tucnejsi, takze muze zpusobit prujem, ale kdyz to spravne vyvazis kostma ci jinejma protiprujmovejma vecma, tak nevidim problem. lidi se bojej tech ruznejch nemoci, ale maso v lidsky kvalite ja neresim. pokud bych se presto bala, tak premrazim. zeleninu davam kazdej den, kdyby hlavni a jedina slozka stravy byla maso, tak psovi chybi hromada vitaminu a bude mit naopak prebytek napr. bilkovin...ja davam zeleninu denne. nakrajenou na maly kousky nebo nastrouhanou, protoze se to lip travi, naopak maso nikdy neporcuju.
a s tou kosti, ja bych k veceri jenom kost nedala, ale asi to bude vpohode. jen bych mozna zaradila kosti casteji, nez jednou tydne. napriklad krmit skelety nebo prdelkama, tam mas maso i kosti a kilo koupis za 15,-. kdyz uz krmim svalovinou ci vnitrnostma, tak mam v mraznicce pytel veprovych a hovezich kosti na kterejch jsou zbytky masa a nebo praseci nozku...