• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    INXS
    INXS --- ---
    Fajn ze to nneni nic horsiho docela jsem se ho lekla :)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    "vyholeny krk" :), jo a denne koupeme postizeny mista spesl. samponem..
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    INXS: nejspis nejake podrazdeni z hmyzu a nasledne rozskrabani packou a rozneseni.., na krku (ten ma cely vyhoveny:(, vypada jak krocan), tak to ma nejspis zapareninu z obojku.Haskouni na to pry trpi, kazdopadne 2x seskrab u veta parazity nepotvrdil..Ted je na ATB, dostava lneny seminko, 2x vetsi davku kvasnic.., denne olej.., sus.bylinky a az nebude na ATB, vrhnem se na detox od Barona:)) a pak.uz konecne na standartni micromineral..
    INXS
    INXS --- ---
    MIKEYLA: co amir a ta srst? Z ceho to ma?
    KETA
    KETA --- ---
    tak můj pes ten Fit crock žere, paráda! :) zblajznul testovačku jak pro štěňata, tak ten klasik.. objednám mu ale radši ten klasik, líp se kouše + pár konzerv Christopherus, co mají taky na Baronu a budeme to střídat :)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    me docela pekne zrali Marcus m., ale Fit crock skoro vubec, uz ani jako pamlsky..Zeleninu na cestovani bych resila susenym drcenym od Barona (my to mame jako standard u psa nezravce (cetstvou bohuzel nezere, ani mixovanou) a maso asi konzervama. V tech levnych ale neni temer zadny maso (jen 5%, zbytek cosi, co snad ani nechci vedet)..Me granule zere bohuzel jen popelnice, do druhyho narvu stezi maso..
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    GANBOY: dík:)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    IM_MORTAL: mame dva psy (pod 30 a decentne nad 30 kg) nevim jestli je to teda tten pravej barf ale:
    maso: 175kc tejden
    rezje testoviny: cca 40kc tejden
    zelenina cca 30kc tejden

    + je pouzivame jako zivou popelnici, takze uvadelej salat, zbetek melounu...

    + do toho cpem ty dokrmovaci sracky zejo, ale ty uz netusim co jak stalo:)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Ahoj,
    při stěhování jsem našla téměř nepoužitou kilovku Nutri Mixu. Oficiálně teda prošla v březnu, ale normálně voní a nevypadá, že by byla nějak jetá. Tak pokud byste ji někdo využil, předám ji zadarmo v Praze. :-)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    KETA: my ted byli tri tydny na cestach a arnost byl jenom ma konzervach + testoviny, rejze, zelenina.. a kdyz sme sli nakoupit do kramu, tak sem mu koupila maso.. v pohode to prezil:)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    CYRILA: taky to vypadá jako krmivo pro králíky, ale větší a moje zmlsaná čuba se na to taky šklebí a nežere to :D Pes a kočky (dvě ze tří, přičemž jeden z nich je ochoten sežrat i to krmivo pro králíky, takže se nedá brát moc vážně :D) to žerou.
    CYRILA
    CYRILA --- ---
    my jsme měli na zkoušku fit-crock (první můj dojem byl, že to vypadá spíš jak krmivo pro králíky), čuba se na to dost šklebila a samotný to žrát nechtěla, ale ona není nějaká superžravá. by mě zajímalo jak jsou na tom chuťově ty další značky za studena lisovaný, protože taky občas řešíme cestování...
    IF_
    IF_ --- ---
    KETA: Hlavne bych radsi vyzkousela predem,mne to prakticky nezere ten Fit crock.
    KETA
    KETA --- ---
    ZMYJKA: paráda, zrovna na ten Fit Crock na Baronu koukám :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    lukullus mám pro lolu, zatim ozkoušeno jen na víkendových akcích a dobrý. žere je s chutí, jenže ona žere s chutí asi tak přibližně všechno .))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZMYJKA: jinak Lukullus má zas víc typů, takže lepší volba pokud je pes na něco alergický a větší výběr "chutí".
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    KETA: Fit Crock od Barona - tam je plus že mají i malou velikost a verzi pro štěňata, která se dá dávat i aktivním psům, Markus Muhle a Lukullus - ve všech je dost vlákniny, takže pes najednou hodně kadí, mladej mi je žere ochotně, ale baba je odmítá a až na ten Fit Crock jsou dost velké, i když snadno ukousatelné (zvládnou mi je i kočky). Osobně bych asi do budoucna volila ten Fit Crock - větší výběr typů - dřív bývaly fajn spíš pro trochu obézní psy, aktivní na nich hubli, ale ty štěněcí jsou fajn.
    KETA
    KETA --- ---
    ZMYJKA: jakou značku granulí lisovaných za studena máš vyzkoušenou?
    v září se chystáme na 3 týdny do zahraničí a přemýšlím, čím psa krmit.. kvalitní konzervy + tyhle granule by mohla být dobrá alternativa
    dík
    IF_
    IF_ --- ---
    FIFAJZ: Taky delam cerstve prilohy kazdy den plus doplnky...a uz predem musim premyslet co dam zutra/vecer plus kosti obvykle nakupuju cerstve.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    FIFAJZ: tak já to třeba obludám musím mixnout, protože jinak by mi čuba tu zeleninu vyplivala, takže je to tak jednou za tři dny tak na půl hoďky s mixerem a třeba mytí mixeru pak nesnáším :D Ale za ty happy výrazy mi to stojí, no :)
    A člověk na to musí víc myslet - víc plánovat - jak to rozmrazování, tak nákupy. Jo a když hafani nedojí, tak je to taky větší opruz než s granulema. Ale zas obvykle dojí, protože jim to jede víc než granule.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam