• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    ahoj všem barfistům :)
    chci se zeptat:jaké máte zkušenosti u starých psů s barfem? Mám fenku 15let. Barfujem více než pět let a všechno cajk. Byli jsme na testech krve kvůli narkóze(zánět pod kořenem zubu). Hodnoty ledvin velmi špatné. Jednak stářím a druhak veterinář říkal, že syrové maso zatěžuje ledviny! Takže jaké máte zkušenosti? Díky za jakoukoliv inspiraci :)
    WOSHIII
    WOSHIII --- ---
    TATONKA: super, beru, diky moc!:)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    WOSHIII: Mám u Nickie nevyzvednutý 2 litry, klidně ti z toho 1 litr přenechám. Domluvte se spolu.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    WOSHIII: bohuzel, uz je to zcela rozebrano to vypada, to me mrzi!
    WOSHIII
    WOSHIII --- ---
    NICKIE: Sakra, zase jsem to prosvihla:( kdyby nejaky zbyl, rada si vezmu.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TATONKA: dle mého názoru se vyplatí. ty nový přece jen žerou min elektriky...
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    OPI: dik, projizdela jsem jen sbazar. Nasli jsme jeste jeden uplne novej za 3000, tak zvazim, jestli se spis nevyplati zainvestovat.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    WESSNA: dobre, tak uz je plne rozebrano. Brzy se vsem ozvu:)
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    NICKIE: Ráda si 1-2l vezmu :)
    OPI
    OPI --- ---
    TATONKA: zrovna dneska jsem se dívala na bazoš..
    Pultový mrazák - Praha 5, prodám
    https://elektro.bazos.cz/inzerat/69637375/Pultovy-mrazak.php
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    NICKIE: mně je to jedno, jeden nebo dva litry. kolikátý jsou kanystry?
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    VERCA_ZABA: Urcite. Ty budes chtit kolik? Aby mi tu pak nezbyli 4 litry treba
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Kdybyste se někdo náhodou zbavoval mrazáku, nám by se jeden hodil.
    [ LOOKING FORSHÁNÍM: Pultový mrazák cca 100l / Praha a velmi blízké okolí / 2000 CZK ]
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    NICKIE: jde i po litru? ID Tercy by si vzala litr
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Ahoj, nechtel by jeste jeden clovek dva litry lososovyho oleje, ze bych vzala rovnou desetilitrovy kanystr, kdyz uz jsme ted 4..odber v Modranech, pripadne muzu privezt na Vinohrady. Cena 176 za litr. ( Pocitam s ID VERCA_ZABA, TATONKA A TATEREZA)
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    TATEREZA: ok, tak objednam a dam vedet. Pocitam ze by tu byl zacatkem pristiho tydne.
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    NICKIE: tak se mnou kdyžtak výhledově taky počítejte:)
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    VERCA_ZABA: Veru dej vědět, až budu objednávat pro náš obchod, můžu vzít nějaký olej pro tebe navíc.
    VELADA
    VELADA --- ---
    Díky všem za odpovědi!

Rozhodla jsem se nakonec pro krmení barfem doma a zakoupení granulí a pár konzerv pro případ cestování. Za konzervy to vyhrála tato Marp Holistic - pure venison https://www.krmivo-barf.cz/cz-detail-962218-marp-holistic-divocina-400g.html a za krmivo Markus Muehle https://www.krmivo-barf.cz/cz-detail-961938-markus-muehle-15kg.html

GIOVANNA: tak přesně tyhle Markus Muehle jsem dneska dostala poštou :o)) A připadají mi dobré. (Krom syrového masa vždycky vyzkouším to, co čubě dávám. A tyhle granule mi přijdou nejvíc jako zdravý jídlo. Není to cítit divným smradem nebo dochucovadlama.) Jen mě trochu trápí, že ačkoliv uvádí, že jsou vhodné i pro štěňata, tak jsou dost velké. Ale dala jsem si práci s nožem a nakrájela je na menší :o))
    HUDOUS_ML: mě na kombinaci masa a granulí upozorňoval veterinář s ohledem na překrmení živinama, třeba příliš fosforu, železa... Takže ráno maso, večer granule bych radši nedávala. Předpokládám, že - hlavně u štěňat - to může mít hodně blbý vliv na stav kostí a celkovou vitalitu.
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    HUDOUS_ML: Když je žerou, tak jistě není důvod je nedávat. Já spíš chtěl říct, že není třeba se stresovat, když je žrát nechtějí. Já totiž zkoušel všechny možný značky a nic a měl jsem (ze začátku) blbej pocit, když pár dní nejed...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam