• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Dosel nam zase lososovy olej, byl by zajem to objednat zase ve velkem z krmme.cz do Modran?
    VELADA
    VELADA --- ---
    DIVA: Já kupuju chlazený a snažim se ještě ten den nakrabičkovat a hurá do mrazáku. Jak maso, tak kosti, tak vnitřnosti.
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    DIVA: pes mi žere 500g masa denně, kilovku rozmrazuju najednou, půlku zkrmím, půlku vrazím do lednice. Když balíčkuju psovi např. na hlídání, snažím se to nechat jen povolit, aby to šlo naporcovat.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    my rovnou spotřebováváme, ale tak kupuju hlavně kilovky a pes sní kilo masa denně..
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    DIVA: vždy nechám povolit a pak z toho míchám balíčky do mrazáku
    DIVA
    DIVA --- ---
    Povolujete maso predem, aby bylo snazsi odvazit porce? Nebo jednou rozmrazene date vzdy uz ke spotrebe.
    OPI
    OPI --- ---
    VELADA: 2 měsíce uplně vpohodě ale na věky věků fakt nee :)
    já mám v mrazáku napsané toto:
    tučnější maso cca 2 měsíce, libové maso 8 měsíců, vnitřnosti 3 měsíce, sladkovodní ryby 3 měsíce, mořské ryby až 1 rok
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    VELADA: My na tom mame datum spotreby, ale myslim, ze pokud ti to nerozmrzne, tak na veky veku=) doufam, ze se nemylim, pac Horac ma lososa v mrazaku uz pres 2 mesice
    VELADA
    VELADA --- ---
    Sim jak dlouho muzu nechat barf smes mlety maso vnitrnosti zelenina v mrazaku.? Jedu na dva mesice pryc a mam porad nejake zasoby.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    HUDOUS_ML: dik, dneska pry dalsi kilovka byla ok. Rikala jsem ji o tvy zkusenosti, reklamovat to nechce, prubne postupne ten zbytek a uz to objednavat nebude.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    FIFAJZ: se pstruhama mám stejnou zkušenost. Vyhodila jsem dvě nebo tři celé kilovky
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Nebral nekdo od Sokol Ffalko pstruhy, celou rybu? Ja je objednavala pro kamosku a dneska mi volala, ze neskutecnej ekl a smrad. Zitra zkusi jeste otevrit jinou kilovku, jestli to bude to samy. Zajimalo by me, jestli nemate nekdo s timhle zbozim podobnou zkusenost. Ja od Falka beru roky a nikdy nebyl zadnej problem, docela me to prekvapilo.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    my tam aktualne bereme i pro nas lidi (predevsim):)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    davam info, kdo by rad bio hovezi orezy z farmy Orlice, akorat jdu objednavat z netu, maji tam orezy za 59 kg (vhodne pro pejsky..), kdo by mel zajem, mrknete na web: farmaurekyorlice.cz , musite byt rychli:)))
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    já kupuju často toto, přímo teda ve zverimexu jednom za tu cenu kolem 40 kč za kilo a půl a jsem spokojená
    Hovězí hrubomleté 1,5kg - Tutani
    http://obchod.tutani.cz/svalovina-2/hovezi-hrubomlete/
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    TATONKA: my bereme Zufrika uz asi pet let, obcas jsme to kombinovali s Nyranama a posledni dva roky s Kunraticema. Pani prijela vzdy vesela i kdyz bylo treba sest rano, casto k tomu byly darecky jako zmrzlina nebo kureci nozicky, servis skvely. Taky se mi stalo, ze jsem neobjenala a jeste vecer volala a ona mi jeste udelala objednavku podle minule protoze jsem nedokazala z hlavy rict co chci. Servis opravdu skvely. Se dvema psy 36 a 16 kg sem se vlezla vzdycky do tisicovky a mene na mesic. Ale posledni dobou ( tak dva roky) se mi casto stava ze vsechno levny je uz vybrany (kvuli alergii uz berem jen hovezi) Treba ty velky hovezi kosti jsme meli naposled pred nekolika lety. Chyba je ovsem mozna na nasi strane, ze objednavame pozde(vetsinou tak den dva s predstihem). Taky ty ceny pomalu rostou, ale to asi vsude no. Narozdil od Kunratic ze Zufrika nikdy nic nesmrdelo a psi se z niceho nepoblili.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    jjnak planuji Barona (olejicky na klisťaky, letos to nesmim podcenit a zacnu fakt v breznu- dubnu), pak uvazuji o nejakych doplncich atd., tak kdyby jste nekdo neco chtel, muzeme se domluvit
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    TATONKA: ja treba vysla se dvema psy (20, 22) kg mesicne na tech 1200 a to pravidelne kupuji i kusove (60 Kc a vys), ale jak uz tu bylo zminovano, kupovala jsem leta u pana v Kunraticich a ten byl bezkonkurencni. Zufrik ma supr vyber, hlavne i levnejsiho masa, levnejsi e-shop jsem nevidela..., takze za me asi fakt Zuftik no, dlouho jsem od nich nic nebrala, ale chci to zkusit. Vyhovuje mi, ze maji fakt vyber i vsech moznych kosti, hrtanu, proste vsechno a v prijatelnych moznostech. Navic ti objednajj cokoliv z Barona, maji slusny vyber doplnku...
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Jinak, já už tady myslím někdy psala, ale už asi 2 roky beru od dopsimisky.eu a nějak si moc nemám na co stěžovat. Když začínali, byli teda o dost levnější, postupně zdražili, ale zas mívaj různý slevový akce. Obvykle mě stojí maso na měsíc (25 kg) do 1200, ale určitě by to šlo levnějc, kdybych brala větší čtyřkilový balení, to se mi ale blbě skladuje.
    Někdy se stane, že něco nemaj, buď to nahradí něčím jiným, což občas při převzetí odmítnu, občas si to nechám. Někdy i zavolají předem, že to nemají a čím to nahradí, ale není to pravidlem. Poslední dobou teda zásadně neobjednávám mletou kachnu, protože už dvakrát letěla do koše, smrdělo to hned po rozmrazení a pes to odmítal žrát (a to je to jinak naprostá popelnice!). Jinak si na kvalitu nemůžu stěžovat, a to kupuju všechno možný, celkem třeba 10 různých druhů. Prahu rozvážej v úterý, objednat se to musí nejpozdějc předchozí neděli do 19:00. No, naposled jsem si vzpomněla v 19:15, že nemám objednáno, tak jsem tam zavolala a paní byla velmi vstřícná a řekla, že mi to tam ještě přihodí. Čas doručení se s nima dá celkem snadno naplánovat, obvykle jim píšu, ať přijedou co nejdřív ráno, což bývá mezi sedmou a osmou. Vždycky přijde smska s přibližným časem doručení, když mi to nevyhovuje, zavolám jim a poprosím o číslo na řidiče, se kterým se pak domluvím, jak to vidí a jestli by to nešlo nějak upravit. Jejich novej řidič je navíc moc fajn, naposled mi ochotně pomohl s šesti přepravkama (45kg celkem) do 5. patra bez výtahu (sám se nabídnul a vůbec neprskal).

    Oproti vetamixu, od kterýho jsem brala první asi dva roky, jsem v podstatě nadšená. Tam to maso kolikrát smrdělo snad i zmražený, občas přivezli obaly rozkousaný od myší. A takový dršťky jsem nemohla z bytu vyvětrat asi 3 dny (ne že by ostatní dršťky nesmrděly, ale s tím hnusem z vetamixu se to fakt nedá srovnávat). Bůhví, čím ty byly ty krávy krmený. O komunikaci obchoďáků a řidičů radši nic psát nebudu, nechci na to už vzpomínat :)

    Proč to píšu - hlavně kvůli nějakýmu srovnání, ráda bych věděla, v čem jsou
    zmiňovaný Žufrik, MasoAmos a vaši další oblíbení dodavatelé lepší/jiní/výhodnější... Třeba to pak celý přehodnotím, zjistím, že žiju v iluzi a začnu objednávat jinde :)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    MIKEYLA: Prosím prosím, kdyžtak si na mě taky vzpomeň, ráda bych se připojila s objednávkou z těch Orlických hor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam