Jinak, já už tady myslím někdy psala, ale už asi 2 roky beru od dopsimisky.eu a nějak si moc nemám na co stěžovat. Když začínali, byli teda o dost levnější, postupně zdražili, ale zas mívaj různý slevový akce. Obvykle mě stojí maso na měsíc (25 kg) do 1200, ale určitě by to šlo levnějc, kdybych brala větší čtyřkilový balení, to se mi ale blbě skladuje.
Někdy se stane, že něco nemaj, buď to nahradí něčím jiným, což občas při převzetí odmítnu, občas si to nechám. Někdy i zavolají předem, že to nemají a čím to nahradí, ale není to pravidlem. Poslední dobou teda zásadně neobjednávám mletou kachnu, protože už dvakrát letěla do koše, smrdělo to hned po rozmrazení a pes to odmítal žrát (a to je to jinak naprostá popelnice!). Jinak si na kvalitu nemůžu stěžovat, a to kupuju všechno možný, celkem třeba 10 různých druhů. Prahu rozvážej v úterý, objednat se to musí nejpozdějc předchozí neděli do 19:00. No, naposled jsem si vzpomněla v 19:15, že nemám objednáno, tak jsem tam zavolala a paní byla velmi vstřícná a řekla, že mi to tam ještě přihodí. Čas doručení se s nima dá celkem snadno naplánovat, obvykle jim píšu, ať přijedou co nejdřív ráno, což bývá mezi sedmou a osmou. Vždycky přijde smska s přibližným časem doručení, když mi to nevyhovuje, zavolám jim a poprosím o číslo na řidiče, se kterým se pak domluvím, jak to vidí a jestli by to nešlo nějak upravit. Jejich novej řidič je navíc moc fajn, naposled mi ochotně pomohl s šesti přepravkama (45kg celkem) do 5. patra bez výtahu (sám se nabídnul a vůbec neprskal).
Oproti vetamixu, od kterýho jsem brala první asi dva roky, jsem v podstatě nadšená. Tam to maso kolikrát smrdělo snad i zmražený, občas přivezli obaly rozkousaný od myší. A takový dršťky jsem nemohla z bytu vyvětrat asi 3 dny (ne že by ostatní dršťky nesmrděly, ale s tím hnusem z vetamixu se to fakt nedá srovnávat). Bůhví, čím ty byly ty krávy krmený. O komunikaci obchoďáků a řidičů radši nic psát nebudu, nechci na to už vzpomínat :)
Proč to píšu - hlavně kvůli nějakýmu srovnání, ráda bych věděla, v čem jsou
zmiňovaný Žufrik, MasoAmos a vaši další oblíbení dodavatelé lepší/jiní/výhodnější... Třeba to pak celý přehodnotím, zjistím, že žiju v iluzi a začnu objednávat jinde :)