Asi vás tu budu s dovolením chvíli zásobovat dotazy.. btw podle veterinářky, co chová RR, jsou prý některý štěňata hubený, jak ten náš, a je to v cajku - podle obrázku je tak č. 3, teď už možná i č. 4 a fotky těchhle kostlivců asi radši nikdo nezveřejňuje bo já jsem žádný nenašla, nevim.
Odkud berete neprané dršťky? Já brala zatím mleté od Do psí misky, smrdí to jako ho*no a štěně je miluje, takže asi normální. No zkoušela jsem najít nějakou variantu od krav z volného chovu, protože si nedělám iluze, že by kráva z velkochovu potkala v krmení něco zeleného. Jediné, co jsem našla bylo tohle:
http://www.krmimmasem.cz/index.php?id_product=652&controller=product&id_lang=2
Sice se mi líbí ten praktický obal, protože bych mohla minimalizovat kontakt s tím smradlavým hnusem, ale finančně se to zas prodraží. Máte nějaký jiný zdroj? Myslíte, že má smysl to aspoň občas proložit bio/nebio?
A ještě jeden dotaz. Jak odhadujete poměr kosti/svaly/vnitřnosti u mletých směsí. Většinou tam není napsáno v jakým poměru je to namíchaný (nebo možná je to jak kdy?). Když píšou, že je to např. „celá kachna“, tak to beru tak, že je to snad ok – vemou celý zvíře a šupnou ho do mlýnku, takže pes dostane plus mínus, to co by měl. Některý mixy mi ale přijdou docela pofiderní..