• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    BAHI
    BAHI --- ---
    ALEXIS: Je mi to jasne , v tom pripade by jsi si mela vystacit s filtrem

bud mesto (Pha, Brno apod), nebo kombinaci mesto, kategorie - Praha - jidlo a piti , Brno - sport a fitness apod

pak se ti zobrazi odfiltrovane slevy
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BAHI: njn, lenze ja to nijak nezeriem a skor si kupim nieco co ma zaujme nahodou, nez aby som po niecom prahla a obcas kupim nieco, co by ma nenapadlo, ze budem chciet, pretoze vymyslam darcek a narazim na zaujimavy deal... takze fakt netusim co by som s nejakym strazcom robila, ked neviem co chcem... leda by to bola nejaka velmi sofistikovana umela inteligencia, ktora by mi videla do hlavy :)
    BAHI
    BAHI --- ---
    ALEXIS:
    BABBA:
    4. Strazce funguje tak ze si navolis o co mas zajem sama (mesto,kategorie, poskytovatel, nebo presny slovo/a ) muzes jednu vec nebo to kombinovat

ja uz treba jsem takovej prehlcenej tema slevama tak si vybiram

takze mam nastavenýho strazce na slovo "sushi" a mesto mam zvoleny Praha

no a az se to nekde objevi tak mi to padne do mailu, skouknu, zjistim co a jak :)

Jo a pro prudílky - Strazce procita jen nove dealy a kdyz mas vic strazcu apod - tak ti prijde stejne jen 1 mail :)

Brou noc lidi

OMI
    OMI --- ---
    ...teď mi od Zapakatel přišel platební mail (údaje k platbě) na objednávku... z minulýho září. Hele, bacha, buď se jim něco poědlalo, nebo je to zas nějaká taktika...
    Shodou okolností na "tatarák u Karlova mostu", jeden z těch hooodně dobrejch vouchrů.
    OMI
    OMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jsem spíš koukal na tohle http://hypermedia.cz/
    OMI
    OMI --- ---
    EVULLE: jinak -- je to spojeno s nějakým konkretním jmenovatelným slwevomorem?
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    OMI:Myslel jsi správně, Hypermedia se nezabejvaj jen inzercí :)
    OMI
    OMI --- ---
    EVULLE: aha, já myslel slevovej, jakože topic... a vono insertní... :_)
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    OMI:jo jo nevím proč bych se měla stydět?Pracuju pro Hypermedia
    BABBA
    BABBA --- ---
    BAHI:
    1) každý den
    2) jj skrz.cz a slevax.cz
    3) cca 30ks
    4) nevim jak muze nekdo vedet o co mam zajem?! ja se rad i podivam na veci o jaky nemam zajem (treba pro mamu nebo brachu). skrz mi vyhovuje
    5) vim ale neverim :)
    6) spousta stranek ale celkem hezke a prehledne. lepsi by bylo vsechno na jedny strance
    OMI
    OMI --- ---
    EVULLE: A určitě se nestydíš říct nahlas, kdo je tvým momentálním chlebodárcem , žejo?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BAHI: ja som strasna konzerva, takze o agregatoroch viem asi tolko, ze som raz klikla na skrz, ked ho tu poprvykrat Omi nalinkoval a nijak ma to nezaujalo, pretoze som sa v tej strasnej hromade nevedela zorientovat... mam hlboku nedoveru k tymto veciam a tak sa drzim len svojich overenych portalov :)

1. chodi mi do mailu info zo slevomatu a cupolisu
    2. nie
    3. hromadu
    4. neviem, ja sa rozhodujem podla toho co vidim, ci to chcem alebo nie, nemam dopredu rozmyslene, ze chcem kupovat to ci ono, ak ma ponuka zaujme, tak to kupim, takze nejakeho strazcu by som asi nevyuzila
    5. o VP som citala v tejto diskusii, ale nijak blizsie som to neskumala
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    OMI:ne :) agregátor zakládat nehodlám..pracuju pro jeden slev.portál :)
    ANAJTE
    ANAJTE --- ---
    BAHI:
    1)většinou jo, ráno mrknu na Slevomat a po obědě na skrz :)
    2)viz. 1)
    3) cca 30ks
    4)na email ať mi nic nechodí
    5) ano, ale při nákupu na to zapomenu :)
    6) nelíbí, nemám náladu to teď zkoušet
    BAHI
    BAHI --- ---
    OMI: Palce ovlivnuji razeni pouze v pripade ze si v liste nechas seradit # Dle hlasování uživatelů
    BAHI
    BAHI --- ---
    6. - práve ze se snazime aby jsme meli veci navic

= Strazce - jako na AkcnichCenach, ale jeste trosku vychytanejsi :)
    = Vratnepenize - u nekterych polozek uvidis ze muzes slevu koupit i pres VP a ziskat par procent z5
    = mapa - vybranou slevu budes moci zobrazit na mape na AC

Jeste mame dalsi napady, ale zatim je dost prace s temahle vecma
    OMI
    OMI --- ---
    Zajímavej nápad jsou ty palečky, přemejšlel jsem o tom už dávno, ael dopadne to jednoznačně: reklama a konkurenční boj.
    Konkurenční hospoda jim bude klikat minusy a oni si zase buidou naklikávat plusy.
    A když se to bude vázat na koupenej voucher... tak ten výstup už přijde pozdě.
    BAHI
    BAHI --- ---
    OMI:
    4. Asi se budes divit , ale alfaslevy a akcniceny spolu budou spolupracovat, strazci taky :)

ted je na AC novinka - slevova mapa
    no a z Alfy budeme nektery slevy zobrazovat na te mape
    OMI
    OMI --- ---
    EVULLE: ...ty chceš taky udělat agragátor, žejo? to je dneska nějaké móda, nebo každýmu jde o ta procenta?

BAHI:
    1) od doby, co se začly inzerovat prací prášky a mizerný hospody, už ani ne. Ale jinak každej den hned po půlnoci a dělal jsem z toho výpisky do fora.
    2) od doby, co je těch serverů o tři denně víc... jak taky jinak, než přes agregátory.
    3) 30-50ks
    4) filtr slov by se hodil. Asi jako je Strážce na AkcniCeny.cz ? s tím jsem spokojenej.
    5) ještě pořád čekám na reference -- nemusím bejt dycky ten první, co řekne, že je to podraz... Zatím tomu jenom nevěřím.
    6) nelíbí: dva sloupce, velký mezery, spousta stránek. Nevidím tam nic přínosnýho oprati jinejm seznamům... a to jsem se ani nedíval, nakolik jsou tam ty věci duuplicitně+ jako ne Skrzu.
    BAHI
    BAHI --- ---
    Mam na Vas par otazecek, prosim o odpovedi (nikoho nenutim)

1. Sledujete pravidelne (kazdy den, dva) nabidky slevovych portalu?
    2. Pouzivate agregatory?
    3. Koupili jste uz nejaky voucher?
    4. Brali by jste kdyby Vam na mail chodili jen ty slevy o ktere mate zajem? (Strážce slev)
    5. Vite ze se i na nakupu hromadnych slev jeste vic usetrit diky Vratnym Penezum

6. Bonusová :) - libi se vam tenhle agregátor, a je pro Vás snadný se na nem orientovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam