• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    POZITRON: asi vybíráš divný nabídky. Co se týče restaurací, tak občas jsme nebyli zas tak moc spokojeni s jídlem, ale nikdy se k nám nechovali jinak než k "normálním" hostům. Těch návštěv bude teď už kolem 15 a většinou si dáme i něco navíc.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    No k nam sa vzdy potom chovaju slusne. Ked vidia ze z toho nieco kapne. Ale tie obstrukcie na zaciatku...
    OMI
    OMI --- ---
    POZITRON: No já takhle vprostřed další objednávky protáhnul hubu, a povidám "...nic, zapomeňte na to. Platíme, do koruny." Takhle udivenej pinglův xicht bych nepotkal ani kdybych chtěl ugrilovat nohu od stolu.
    OMI
    OMI --- ---
    jak řikám -- prostě chopili se toho mandragoři a je to celý vpytli, přesně jak jsem řikal někdy v lednu -- užijte si toho rychle, končí to, bude to další sračka-produkt v reklamní přestřelce letáčků do schránek a uřvanejc šotů v rádiu.
    :_)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MYJKA: na jidle jsem na voucher byla 2x a ani jednou jsem nemela nejmensi chut posedet, spis prave sezrat, co je na voucheru a rychle vypadnout a nemyslim si, ze by to znamenalo, ze jsem socka. spis odmitam setrvavat v mistech, kde se ke me chovaj jako k obtiznymu hmyzu a i ty poskytovany sluzby tam stojej za hovno.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Vcera dalsi joke. :D Boli sme na smazenych syroch u petnika a ze na kupony je stol max na hodku ze ma po nas dalsiu rezervacku. :D Pozerame na neho jak puci. Kamos hovori ale my sme prisli posediet. o.O Nastastie rezervaku presunul na iny stol. Ale ja iba zasnem. :D To su fakt socky co pridu zozeru iba to co je na voucheri a vypadnu?
    OMI
    OMI --- ---
    Pizzeria Papá Giovanni — KuponPlus
    http://www.kuponplus.cz/action/41/pizzeria-papa-giovanni/
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MYJKA: Někerý hospody to řešej tak, že maj x stolů určenejch pro vouchery a zbytek nechávaj pro normální lidi.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Prvykrat sme tam boli velmi spokojni. Takze ma to zarazilo.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Kilo grilovaných žeber a dvě piva! - Slevy Praha - HyperSlevy.cz
    http://www.hyperslevy.cz/praha/26-2-2011-kilo-grilovanych-zeber-a-dve-piva!/
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    MYJKA: Jenom jsem se snažil pomoct, promiň teda...
    OMI
    OMI --- ---
    MYJKA: Tak rovnou práskni, co to bylo za akci.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    RIDERXXX: A preco by si ty mal vediet kde je problem? S tebou to nic nema spolocne. o.O
    Akce je uz davno v provozu. Proste s voucherami nam nerezervovala miesto, ze maju plno.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    MYJKA: Teď nevím co bylo špatně, pokud je tu nějaká platnost, nemůžete se divit.. dost restaurací prostě nepustí nabídku, dokud není ukončena na webu, aby nejdřív věděli nakolik budou mít návaly...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Hm tak dnes sklamanie. Volala som na voucher na rezervacku. Miesta v sobotu v pohode vsetko klaplo a potom hovorim jo a mame vouchery na zebra. "Ahaaa no to uz nejde to az od stredy.. Nazdar."
    Ma nasrali. Minule sme od nich mali tiez tie iste zebra a nechali sme im tam krasnu utratu a oni takto.. Keby sme boli nejake socky tak drzim hubu ale tesila som sa na ten uzasny dezert co tam maju. :(
    BABBA
    BABBA --- ---
    OMI: me neprijde ze je predrazenej
    OMI
    OMI --- ---
    MAREKI: Na tuhle nabídku jsem fakt zvědavej, protože Rikatádo je dost předraženej club a snaží se bejt hogo-fogo, tak si nedokážu představit přes prázdniny 10.000 lidí, to by musel bejt strašlivej nátřesk...
    No, zejtra začínaj vydávat, tak to prověřím... Mám to zarohem od firmy.
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: ...jistě, tatarák skladovat nesmíš, promiň, tak ještě specielnš pro kuchaře se opravím -- maso na ttaráky a na steaky nekupujou kurýrem pro každýho zákazníka zvlášť, ael maj je nachlazené podle zkušenosti a odhadu.
    A o kuchynji taky něco vím, takže si to z palce necucám: problem je tedy jenom v tom, že na vouchry hleděj jako na něco, za co nedostanou tolik (tržba směny?) a nechaj si tedy maso por někoho, kdy by MOHL přijít z ulice a přinýst plnou taxu.
    BABBA
    BABBA --- ---
    MAREKI: Dobré odpoledne, zvažovali jsme to, ale má to i druhou stránku, že vyřizování každé jednotlivé rezervace by bylo v tomto počtu asi nemožné.
    Byl posílen personál a navíc byl otevřen i prostor hudebního klubu pro odpolední návštěvy.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: omyl, jako kuchař-číšník ti mohu potvrdit, že zrovna tatarák je zakázáno skladovat, musí se vždy připravit čerstvý, málojakýmu hospodskýmu toza to riziko pokuty stojí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam