• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    349 Kč (běžná cena 735 Kč) za 3 báječné chody ze skvělých surovin a čerstvých plodů moře v Chorvatském Mlýnu. Carpaccio z chobotnice, kalamáry a krevety na grilu s černým sépiovým rizotem a typický chorvatský dezert. Skvělá mořská kuchyně v Gurmánské cestě kolem světa!
    http://www.bonybony.cz/deal/582-2011-06-chorvatsky-mlyn-menu-pro-jednoho

omlouvám se, ale nedá mi to, abych neagitoval. k personálu se mnoho vyjadřovat nemohu (ale kuchař byl velmi milej, to rozhodně), nicméně to jídlo... v životě jsem snad nejedl něco tak šíleně dobrýho! měl jsem jak filé z mořskýho vlka, tak to sépiový rizoto (to mi chutnalo víc), i celej zbytek k tomu. vřele doporučuju. navíc nevařej úplně špatný kafe (respektive na to, že je to sagfredo, je to velmi dobrý espresso) :)
    jedli jsme to s Madlenkou dohromady a bohatě nám to oběma stačilo na celej den.
    p.s.: na fotce je to, co je potom opravdu na talíři.
    BAHI
    BAHI --- ---
    OMI: vyprodali jsme to jeste pred ukoncenim akce :D
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    299 Kč (běžná cena 960 Kč) za DVA obří saláty - Caesar s kuřecími prsíčky, slaninou a parmazánem nebo Řecký s olivami a marinovaným balkánským sýrem a k tomu láhev italského sektu Prosecco v La Belle Epoque! Skvělý letní oběd pro 2 se slevou 68 %!
    http://www.bonybony.cz/deal/559-2011-06-belle-epoque-dva-salaty-a-prosecco

si zase dovolim zaagitovat - ty saláty sem sice neměl možnost ochutnat, ale na fotkách je skutečně to, co potom v reálu v belle epoque dostanete na talíř. jo, akorát to vypadá jako mizerná porce - nicméně ty talíře jsou velký, a i kvůli tomu jejich divnýmu tvaru to tak působí.
    no, kdyby měl někdo chuť na salát v snobskym podniku .)
    OMI
    OMI --- ---
    Postav lamu na hlavu - LamaDeals.cz
    http://www.lamadeals.cz/
    OMI
    OMI --- ---
    Slevopolis.cz - sleva - e-kondomy.cz - Dopřej si vášnivé noci bez obav! Jen za 444,- Kč získáš luxusní balíček obsahující 51 kondomů, 2 lubrikační gely a vibrační kroužek! Poštovné je ZDARMA!
    http://www.slevopolis.cz/cs/sleva/581-doprej-si-vasnive-noci-bez-obav-jen-za-444-kc-ziskas-luxusni-balicek-obsahujici-51-kondomu-2-lubrikacni-gely-a-vibracni-krouzek-postovne-je-zdarma
    BABBA
    BABBA --- ---
    ted sem prisel z akce od amplionu - smazak nebo kureci rizoto zadarmo. bylo vse v pohode a rizoto bylo super.
    ANAJTE
    ANAJTE --- ---
    jinak teda pánové, mě ty vaše debaty už nebaví, je jasné, že se na ničem nedohodnete, tak se prostě nechte navzájem žít
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: Vostudu tady děláš ty. Tady se podívej, jak má vypadat profi přístup (rychhlej výsledek reklamace strašlivý pizzy na deal z Bonů):

BonyBony: Kateřino, přijměte prosím velikou omluvu od vedení pizzerie Pasta E Basta ohledně vydání pizzy, viz.vaše fotografie. Vedení restaurace již zorganizovalo nápravu v personálu a jako omluvu by vám rádi nabídli dvě nové pizzy dle výběru.Rezervaci stolu prosím proveďte na tel.čísle 774 057 778 a odkažte se na bonybony.cz - kompenzace pizzy. Děkujeme za pochopení a přejeme dobrou chuť, tým bonybony.cz
    01 červen v 15:26

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1900654633280&set=o.135912466440870&type=1

Upřímně -- u mně si dneska Bony šplhly (a to nejsem Kateřina). Tak si z nich vem příklad a půjde všechno líp... :-)
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    Hele, sorry všem za můj přístup, ale prostě mě sere, pardon že to tak píšu přístup OMIho.

OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: Profík by se nehádal dva dni o krávovině, stačí?
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: proste podle cipoviny nas oznacujes za amaterskej podnik, staci?
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: ...třeba bys prozačátek mohl rozvést to "neoprávněně". :-)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    příliš horlivej zaměstnanec je pro firmu kolikrát horší, než příliš inteligentní zaměstnanec.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    LUKAS87: hele, publikuju tu pouze osobní názory, nikoliv oficiální postoje firmy, můžeš mi, prosím říci, co je špatnýho na tom, ohradit se proti tomu, když tě někdo neoprávněně obviní?!
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    kua RIDERXXXi, zklidni se už, začínáš dělat firmě, ve který pracuješ, ostudu.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: "no je ta pizza mizerná, jasně, ale co byste chtěl, dyť je se slevou!" to ti rekl nekdo od nas nebo co?!

a nějak nechápu poznámku s kanceláří o.O
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: jo, tohle poznávám -- "no je ta pizza mizerná, jasně, ale co byste chtěl, dyť je se slevou!"
    Možná to nechápeš -- já tady nejsem pro BonyBony, já nejsem žádný váš zaměstnanec a pokud se ti něco nelíbí, zkus to změnit. Zakázat mi to, zaplať pánBů, nemůžeš.
    Žádný podpory jsem si tady nevšiml, takže nevím, z čeho si to mám teď řezat žíly.

...jestli si jako myslíš, že ty se "proti něčemu ohradíš" a oni se všichni podělaj... tak to se vzpamatuj, proto existujou internéty, aby si tam lidi mohli svobodně vyměňovat zkušenosti a žádnej reklamák jim to nemazal, jako na NebeSlevu.

Naopak -- tvrdím, že Bony jsou specifický dobrejma nabídkama, ale naprosto nahlavu padlou kanceláří... a jestli se to tímhle mělo vyvrátit, sory, nějak se to nepovedlo.

Jasně jsem ti řekl, co konkretně se mi na tom nelíbí.
    Navrhl jsem ti, jak by to u mě prošlo.
    Jestli s tím vaše PR oddělení dokáže prcovat, to už není můj problem.
    Lidem něco sebrat... jo, vám se to bude líbit, ale jste holt jediní, to si nalhávej co chceš.
    Lidem to za něco vyměnit, to už není tak jednoznačný, někdo bude rád, někdo nadšenej, když se mu trefíte do noty, někdo si řekne, že jemu osobně se to nelíbí, ale holt někomu ano... a vezme to líp.
    Zkus stáhnout hlavu z oblaků, je to jenom zaměstnavatel, není to tvoje životní poslání, kterýmu by se všichni museli klanět a sedat před tebou naprdel.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: hele, píšu ti jednu z posledních reakcí- nechápu člověka, která dostane něco zadarmo a nadává na to, prostě čech. Nafrněný písmenka házím proto, že jsem si dnes znovu přečertl nástěnku a zmínka proti které jsem se ohrazoval, je tam stále. Tímto podporu tady nabízím pouze ostatním, doufám že to chápeš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam