RIDERXXX: jo, tohle poznávám -- "no je ta pizza mizerná, jasně, ale co byste chtěl, dyť je se slevou!"
Možná to nechápeš -- já tady nejsem pro BonyBony, já nejsem žádný váš zaměstnanec a pokud se ti něco nelíbí, zkus to změnit. Zakázat mi to, zaplať pánBů, nemůžeš.
Žádný podpory jsem si tady nevšiml, takže nevím, z čeho si to mám teď řezat žíly.
...jestli si jako myslíš, že ty se "proti něčemu ohradíš" a oni se všichni podělaj... tak to se vzpamatuj, proto existujou internéty, aby si tam lidi mohli svobodně vyměňovat zkušenosti a žádnej reklamák jim to nemazal, jako na NebeSlevu.
Naopak -- tvrdím, že Bony jsou specifický dobrejma nabídkama, ale naprosto nahlavu padlou kanceláří... a jestli se to tímhle mělo vyvrátit, sory, nějak se to nepovedlo.
Jasně jsem ti řekl, co konkretně se mi na tom nelíbí.
Navrhl jsem ti, jak by to u mě prošlo.
Jestli s tím vaše PR oddělení dokáže prcovat, to už není můj problem.
Lidem něco sebrat... jo, vám se to bude líbit, ale jste holt jediní, to si nalhávej co chceš.
Lidem to za něco vyměnit, to už není tak jednoznačný, někdo bude rád, někdo nadšenej, když se mu trefíte do noty, někdo si řekne, že jemu osobně se to nelíbí, ale holt někomu ano... a vezme to líp.
Zkus stáhnout hlavu z oblaků, je to jenom zaměstnavatel, není to tvoje životní poslání, kterýmu by se všichni museli klanět a sedat před tebou naprdel.