• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SILVILVA: Pokud kupuješ čočky na vasecocky.cz doporučuju tam přistupovat skrz web http://www.vratnepenize.cz/?ref=28795 kde dostanete 50kč slevu ke každé objednávce a pak 4% z každé objednávky zpátky na svůj účet. Sice to není tak výhodné jako 100kč za první objednávku, ale lepší než nic.. moje Biofinity mi tak vyjdou na příjemných 589kč ...

Mimojiné spolupracují např. i s mall.cz, kde jsem si kupovat teď za 2000kč boty a poslali další 70kč zpátky.. zatím dobrá služba
    SILVILVA
    SILVILVA --- ---
    HLAVIS: 3% taky dobré. Díky:))
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    TOOMIX: je to jen pro nové zákazníky - ostatní dostanou slevu 3%
    tady je další sleva 100Kč na vasecocky.cz mik2m
    PAVEL_BRODSKY
    PAVEL_BRODSKY --- ---
    Zdravím, vhledem k návštěvnosti sesterské diskuze, ve které jsou slevy na služby, to raději hodím i sem, třeba si toho všimne někdo spíš... :-)

koukněte sem: [ OFFERINGNABÍZÍM: Levné neomezené volání u O2, zvýhodněná nabídka mimo oficiální ceník / Kdekoli... / 495 CZK ]
    Jedná se o zvýhodněnou nabídku neomezeného volání za 495 Kč/měsíc u O2 - je vhodná především pro lidi co nepotřebují mobilní internet - ideálně se ozvat nejpozději do konce měsíce... :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    kdybyste někdo nakupoval na vasecocky.cz, kód na 100kč slevu - ywjh3
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    RAINBOF: Vybiram podle lokality kam chci jet a na jak dlouho. Vetsinou se ti vyselektuje jen jedna nabidka...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GOZER1: to je ale tim ze hledas od nejlevnejsich.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Mam podobnou ne moc pozitivni zkusenost. Slevosrace vyhledavaj hotely co jsou casto v poslednim tazeni a podle toho ty jejich sluzby vetsinou vypadaj. I kdyz za ty penize clovek odpusti ledacos, jako nejdulezitejsi vidim si ten podnik na netu poradne prolistrovat driv nez kliknu na koupit.
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    KORKMAZ: my meli jeden pobyt na horach mimo sezonu a pohoda, recepcni se skorem az uklanel a vse bylo v poradku, ikdyz jidlo takova kantyna/skolni jidelna no..:( zalezi spis na konkretniim hotelu, smelomat je jen inzertni nastroj..
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Mám jen takový dotaz: má někdo zkušenosti s těma výletama a pobytama na šmelomatech atd? Párkrát jsem si tam totiž koupil něco na auto...jedním slovem tragédie a fakt si sám říkám, jakej jsem blázen, že jsem do toho šel...při výměně kol neutahujou šrouby, každý kolo hustí úplně jinak a místo slíbeného mytí mi "navlhčí" sundaná kola a nechaj vytéct ten sajrajt do kufru...podruhé jinde mi zase do alu kol namlátili obyč závaží místo lepenýho...potřetí úplně jinde narvou o polovic víc freonu do klimatizace, až z toho vznikla ozonová díra...
    SM3
    SM3 --- ---
    10% sleva na celý sortiment
    www.sterba-kola.cz
    Unikátní kód: KJS-MGG-U21-NBH
    Platí do 31.8.'13
    (Pokud to někdo použijete dejte vědět, at to smažu)
    SM3
    SM3 --- ---
    Takový tip, pokud máte účet u Alza.cz tak již po druhé se mi stalo, že jsem si vybral zboží - dal do košíku, ale objednávku jsem nedokončil s tím, že se k tomu vrátím, nebo jsem jen čekal na prachy a již po druhé se mi stalo, že po cca týdnu-14dnech mi přišla z Alzy upomínka, že mam stále zboží v košíku a nedokončenou objednávku a k tomu jsem dostal 5% slevu na ten nákup :) Nevím jestli to dělají automaticky, ale stalo se mi to již po druhé. 5% nic závratného, ale lepší než nic :)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    slevové kupony k vytištění
    Nákupy OnaDnes
    http://ona.idnes.cz/nakupy.aspx
    BAHI
    BAHI --- ---
    OMI: Pepa je v pohodě

R6ANDREW: hele je to cca 25% toho co vyplatí tobě. Neplatí to pro Slevomat (tam nemají skoro nic), výhodné je to na slevopolis - je to také jejich projekt :-D
    Cena nákupu se tím nijak neovlivňuje, jedná se o klasický affiliate a to toho jsou vratnepenize.cz zapojeny, proto musíš nakoupit přez jejich refferal.

Sám tam jsem a když mám možnost tak pár Kč ušetřím.

BILAKOBRA: jj primárně pro uživatele jako jsi ty je to založený.
    R6ANDREW: platba je provize ze zrealizovaného nákupu, to je i důvod, že se ti peníze připíší až po delší době (platbu musí nejdřív schválit poskytovatel slevy ve svém affiliate)
    BILAKOBRA: To je marketingový tah, jak dostat na portál co nejvíce lidí a naučit je nakupovat tímto způsobem. Je to pro VP investice. Nákup za 1000 Kč 100 Kč vyplacených nepokryje
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    OMI: na Pepovi jsem kupovala kupony do restaurace, to bylo v pohodě, zboží jsem tam nekupovala
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    jako pokud ti neodpovedeli, tak asi nebrat ne? solidni prodejce se o zakazniky, i případné, snazi starat..
    OMI
    OMI --- ---
    Se serverem PEPA jsou nějaké zkušensoti?
    Moderní elektronická cigareta eGo CE4 s kvalitním... | Pepa.cz
    http://www.pepa.cz/cs/elektronicka-cigareta-ego-ce4-1/
    Talhe baterie samotná stojí v NC.cz kolem 400,- a vyzvednout se to dá zadarmo pod Václavákem, takže mi to přijde zajímavý.
    Kdežto tohle je už podezřele výhodný a kdom toho na obrázku, myslím, vidíém krátký baterie, tedy 600-900mAh a na dotaz mi neodpověděli.
    Vyzkoušejte pokrok v elektronickém kouření!... | Pepa.cz
    http://www.pepa.cz/cs/dve-e-cigarety-ego-t-v-baleni-1/
    OMI
    OMI --- ---
    Hlavně m ěpobavilo, jak řikali, že se o ně zajímá ČOIka: mně ČOI tvrdila, že se jí spor prodejce a zákazníka vůbec netýká a že je to naše věc.
    KOST
    KOST --- ---
    BABBA: dneska se to dokonce dostalo do hlavních zpráv ČT
    BABBA
    BABBA --- ---
    zdroj FB Riegrovy sady- zahrádky (Park-café)
    NEBESLEV – UŽ NIKDY !!

Dovolujeme si důrazně upozornit na slevový portál ,,NEBESLEV“, na jejich nekalé praktiky při dodržování
    platebních podmínek vyplývajících ze smlouvy.

Tuto informaci vydáváme ve velmi stručném obsahu s fakty, které můžeme doložit. Jednáme tak v zájmu
    obchodních společností i koncového zákazníka. Praktiky ,,NEBESLEVU“ můžou být pro některé společnosti
    likvidační a taktéž se nemusí vůbec dostat na koncového zákazníka, který si přes ,,NEBESLEV“ zlevněný
    produkt koupil !!

,,NEBESLEV“ neplatí ve smluveném termínu, který je i tak už sám o sobě zarážející. Nereagují na urgence přes
    telefon i přes email a když ano, tak opožděně.
    Až po rázném upozornění, že jejich praktiky zveřejníme, začali slibovat ,,hory, doly“ !
    Že vše uhradí ve splátkovém kalendáři, který si sami určili (v čase, kdy po splatnosti nebyla na našem účtu ani
    koruna), že jinak to prostě ,,nejde a basta“.
    I přesto, že jsme nesouhlasili a navrhovali pružnější způsob placení, nezbývalo nám, než si přát, že třeba zaplatí
    v duchu ,,pozdě, ale přece“ ! Jenže! ,,Sliby, chyby“ ! Opět nedodrželi, co slíbili.

A tak týdny běží, ,, Nebeslev“ vesele prodává další a další akce. Buď neplatí vůbec, nebo platí, ale se zpožděním
    jenom omezené částky. Pak zase přestane platit, takže je musíte opět urgovat a tak dále a tak dále !!

Závěrem chceme zmínit skutečnost směrem k našim zákazníkům.
    Ačkoliv naše prodejní akce spolu s uplatněním voucheru končila 15.12. 2012 a my neměli v tu dobu na našem
    účtu od ,,NEBESLEVU“ ani korunu, dostáli jsme směrem k našim zákazníkům všech závazků a to dokonce
    v takovém rozsahu, že jsme umožnili jeho uplatnění i po termínu akce (i v roce 2013) jak opozdilcům, tak i těm,
    kteří o to požádali např. s ohledem na nemoc, služební cestu aj.

S přáním všeho dobrého a méně firem jako je ,,NEBESLEV“ do roku 2013.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam